Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Относно покривните продукти - ако се търси с матов, пудрен завършек - много покривно е ББ-то на Клинк - age defence. Струва си пробата  Peace

Аленка, бях го заглеждала това ББ, но четох отрицателни ревюта и се отказах. Сега обаче, след като ти го препоръчваш, имам и въпроси Blush
Как се разнася, с какво е добре да се нанася, верно ли е, че мидиъм нюансът розовее? Аз търся нещо по-скоро с жълт подтон, та не знам дали ще ми допадне.. Ако реша да купувам, ще тествам, разбира се, но искам да имам инфо преди да се отправя към Дъглас в този студ.
Благодаря предварително Hug

# 76
  • София
Откъде купувате TF?

# 77
  • в 1001-та нощ
Относно покривните продукти - ако се търси с матов, пудрен завършек - много покривно е ББ-то на Клинк - age defence. Струва си пробата  Peace

Аленка, бях го заглеждала това ББ, но четох отрицателни ревюта и се отказах. Сега обаче, след като ти го препоръчваш, имам и въпроси Blush
Как се разнася, с какво е добре да се нанася, верно ли е, че мидиъм нюансът розовее? Аз търся нещо по-скоро с жълт подтон, та не знам дали ще ми допадне.. Ако реша да купувам, ще тествам, разбира се, но искам да имам инфо преди да се отправя към Дъглас в този студ.

Аз ползвам 02 и не е жълт, нямам идея за другите тонове Simple Smile. Бежов и светъл е Simple Smile По, като за Снежанки Simple Smile Нанасям с пръсти, лесно се разнася - не е гъст, но е доста покривен и е нужно количество. Веднага добива пудрен вид Simple Smile

# 78

Аз ползвам 02 и не е жълт, нямам идея за другите тонове Simple Smile. Бежов и светъл е Simple Smile По, като за Снежанки Simple Smile Нанасям с пръсти, лесно се разнася - не е гъст, но е доста покривен и е нужно количество. Веднага добива пудрен вид Simple Smile

Много благодаря, както винаги полезна и изчерпателна.  bouquet
Забравила съм да попитам най-важното  Blush - подчертава ли линии, набива ли се в порите или е на силиконова основа и оптично изглажда?

# 79
  • в 1001-та нощ
Не подчертава линии и не се набива в порите, но и няма силиконовото хлъзгаво усещане. Много изненадващ за мен продукт Simple Smile Струва си да го пробваш - разгледай цветовете Simple Smile

# 80
  • София
Спокойно мога да ходя без грим, защото имам високо самочувствие и много добра кожа на лицето, но се гримирам защото това ми е забавление и хоби.
Да, тук откривам себе си. Само с две уточнения. Освен доброто самочувствие и хубавата кожа, имам добре оформени торбички под очите + паднал клепач. Grinning Да! Без грим съм чудна 'убаФца! Hug

Скрит текст:
Веднъж бяхме излезли семейно на покупки в мол Сердика и мъжът ми, тактичен както винаги, с тон на английски джентълмен възкликва, поглеждайки ме в магазина (чак Laughing) с кратко "О": "О! Ти си без грим!" Grinning
Дадох си сметка в този момента, колко съм свикнала да съм с грим и колко хората около мен са свикнали да ме виждат така! Та дори близките ми се изненадват, ако ме видят навън - без такъв. Понякога в огледалото харесвам много голо лице, но рядко го поднасям ...навън. Joy Joy Simple Smile

Тенденциите са за мен това, към което в момент на настроение сутрин посегна да взема и ползвам за конкретният ден. Гледам клипчета, уж запомням и научавам, но съм бавна в прилагането им. Трудно усвоявам, явно. newsm78

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 20:36 от kopche

# 81
Спокойно мога да ходя без грим, защото имам високо самочувствие и много добра кожа на лицето, но се гримирам защото това ми е забавление и хоби.
Да, тук откривам себе си. Само с две уточнения. Освен доброто самочувствие и хубавата кожа, имам добре оформени торбички под очите + паднал клепач. Grinning Да! Без грим съм чудна 'убаФца! Hug

Аааа и аз имам паднал клепач и големи назолабиални, ама не ми дреме ич. Laughing Wink Whistling Mr. Green
И така или иначе с грим няма да ги скрия тях.

# 82
Не подчертава линии и не се набива в порите, но и няма силиконовото хлъзгаво усещане. Много изненадващ за мен продукт Simple Smile Струва си да го пробваш - разгледай цветовете Simple Smile

bouquet Непременно ще тествам!

# 83
  • гр. София

Ако имаш предвид Tom Ford - от Selfridges, House of fraser, Harrods до превозвач в Англия.
Ако имаш предвид Too Faced - от Сефора.

# 84
  • София

Ако имаш предвид Tom Ford - от Selfridges, House of fraser, Harrods до превозвач в Англия.
Ако имаш предвид Too Faced - от Сефора.
Благодаря.Имах в предвид Тоо Faced и тайно се надявах ,да споделите някой сайт с по-добри цени от Сефора.Извинявам се ,че питането не е по темата.

# 85
  • в 1001-та нощ
В Сефора цените са най-добри  Peace С някой код от френската Сефора може и да стане изгодно, но вероятно, ако е по-голяма поръчка, с безпл. доставка, има превозвач ... Аз предпочитам да взема от тук, ако продуктът се предлага  Peace

# 86
  • София
Последните неща, които си взех са палитра сенки на Catrice Absolute Rose 

и коректор на Loreal True Match, който се оказа изненадващо добър.

# 87
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се запиша и аз с отговор на въпросите  bouquet
Не следвам тенденции, защото и не се гримирам от-до в ежедневието. Не контурирам, не хайлайтвам. Фдт не ползвам, само много лек DD-крем, когато се сетя, и пудра и руж, пак когато се сетя. Приятно скулеста съм, в последните години по-малко, отколкото преди, че съм оформила и леки бузки.
Матови сенки не харесвам, изглеждам като пребита с тях. Обичам цветни сенки с блясък, основно в топли цветове- кафяво към шоколадово, зелено, топло розово.
Често ходя само с бежови сенки и спирала, понякога и само със спирала.
Предпочитам очна линия пред моливи. Нося и черна, но по-често кафява- тъмношоколадова или ето тази по-светла

Не прекалявам със спиралата, не харесвам прекалено очебийно положена спирала.
Новата мода с безумно подчертани вежди ме потриса. Особено на по-едри лица. И моето не е като на Одри Хепбърн, затова и не попълвам своите естествено плътни вежди и не ги дорисувам извън вече избрания им контур.

Това горе-долу, гримирам се за леко подчертаване на лицето, не за уау-ефект.

# 88
  • Велико Търново
Джо, много хубава очна линия bouquet коя е?

# 89
Здравейте момичета  Simple Smile Имам нужда от съвет. Любимата ми гел очна линия е London baby на Еssence. Имам я от няколко години, но изсъхна значително. Тъй като е невъзможно да я намеря вече, търся или да закупя на друга марка с такъв цвят, или начин да съживя моята изсъхнала  Simple Smile Много държа на този цвят, идеален ми е-нито черно, нито кафяво Simple Smile
https://www.google.bg/search?q=essence+london+baby&espv=2&am … Q_AUIBigB#imgrc=_

Общи условия

Активация на акаунт