Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 292
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Благодаря ти, много им харесвам червилата на ЕЛ - имам от тази серия и от Pure Envy, ползвам ги почти всеки ден.

# 451
  • в 1001-та нощ
Ооооо, значи имаме сходни предпочитания и аз много го харесвам, като усещане на устните Simple Smile  Blush

# 452
  • София
Днешният грим:

Отново използвах матово червило за очна линия. Вчера след като изтрих грима ми остана следа от очната линия, но аз го очаквах.  Peace Случвало ми се е и със сенки.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 10:49 от Elle-même

# 453
  • гр. София
Ел, прекрасен грим, стана ми пролетно. Кажи какво ползва днес.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 454
  • София
Ох, Шоки, така да ми е забавно Simple Smile Сещаш се Wink

На подвижния клепач е Macaron от Too Faced Sugar Pop Palette, в скъвката Blackberry пак от същата палитра + Hello, there на MAC. Очната линия е червилото Rooch на ColourPop, с MAC Fluidline Copperthorn.

# 455
  • гр. София
Наистина прекрасно се е получило.  Hug Hug Hug
И вчера спомена Hello, there на MAC, но нещо не се сещам кое е. Може ли линк или снимчица?  Thinking

# 456
  • в 1001-та нощ
Очната линия на МАС е подложка за течното червило ли? За да не се отпечатва?

# 457
  • гр. София
Досега не ми се е отпечатвало течно мат червило ползвано като очна линия.
Според мен очната линия на МАС е ползвана като акцент над червилото. Но тя Ел ще сподели за нейния случай.  Flutter

# 458
  • в 1001-та нощ
Тя самата го е написла ....

...
Отново използвах матово червило за очна линия. Вчера след като изтрих грима ми остана следа от очната линия, но аз го очаквах.  Peace Случвало ми се е и със сенки.

А направи такъв коментар още вчера, като пусна грима  Peace Затова и предположих, че е процедирала така.

# 459
  • София
Hello, there е от Фламинго колекцията:
http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/16288/363/New-Colle … Shadow/index.tmpl

Очната линия на МАК съм я сложила за акцент, да. Някои течни червила, дори когато ги трия упорито, оставят като стейн на устните. Затова ми се отбеляза и на кожата на очите, но както вече казах - очаквах го. При изтриване на грима се вижда бледа розова линия, сутрин вече я няма. Сенките на МУФЕ ми се отбелязват по този начин.

# 460
Ел, вдъхновяваш ме да се гримирам, защото хич не ми се гримира напоследък по очите. Hug bouquet

# 461
  • гр. София
Благодаря.  Hug

# 462
  • София
Денси  Hug

Шоки, няма за какво  Heart Eyes

# 463
  • София
Момичета, да попитам къде в София, по възможност в/около центъра, мога да намеря козметика на Гош? Искам да пробвам базата им за грим, след куп неуспешни и скъпи се сетих, че тази беше доста хвалена  newsm78

# 464
*Nani* Gosh имат щендер в Елитис в Халите, нямам спомен обаче дали базата я има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт