Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
И аз не бях получавала имейл, но ми отказаха поръчката, което нямаше да знам ако не бях погледнала какво става с поръчката след около седмица. Иначе ми блокираха парите и си разменихме няколко имейла по този повод. Писах го вече това в друга тема, също и че ми казаха, че с Пейпал акаунт ще стане, но аз отказах, защото ме подразниха.

# 586
И аз не бях получавала имейл, но ми отказаха поръчката, което нямаше да знам ако не бях погледнала какво става с поръчката след около седмица. Иначе ми блокираха парите и си разменихме няколко имейла по този повод. Писах го вече това в друга тема, също и че ми казаха, че с Пейпал акаунт ще стане, но аз отказах, защото ме подразниха.

Да проверя значи какво се случва довечера, мерси за инфото.

ъпдейт: мдам, и на мен са ми я канселирали, а моята беше през пейпал. Но поне парите не са ги дръпнали като гледам.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 15:27 от faiona

# 587
Някой ползвал ли е пудрата на dior nude air и може ли да се използва самостоятелно без фон дьо тен?

# 588
  • гр. София
Моята беше пък платена през Paypal.

# 589
Благодаря много. Очевидно ще разчитам на Sephora.

# 590
  • в 1001-та нощ
Цените на Too Faced в Сефора в България поне ан някои продукти са и по-ниски, отколкото във френската Сефора. Сигурно няма всичко, може би с кодове излиза на сметка, ама аз не бих се разправяла с превозвачи и т.н., ако същото нещо го има тук Simple Smile

# 591
Цените на Too Faced в Сефора в България поне ан някои продукти са и по-ниски, отколкото във френската Сефора. Сигурно няма всичко, може би с кодове излиза на сметка, ама аз не бих се разправяла с превозвачи и т.н., ако същото нещо го има тук Simple Smile

Е ако го има със сигурност, ама прасковките примерно докато дойдааат..

# 592
  • в 1001-та нощ
Ох, много съм разсеяна, една новина ме извади от кондиция .... Вие коментирате сайта ан ТФ, аз на фр.Сефора ... но се разбрахме, де Simple Smile

Пожелавам ти да се сдобиеш с тях, все пак - без много нерви и бързо Simple Smile

# 593
Момичета, тези от вас, които имат сянката urban decay fireball - може ли да кажете дали на кожата изглежда по-скоро розово или по-скоро оранжево, защото в интернет на различните снимки изглежда различно, а се чудя дали да си я поръчам.
Скрит текст:

# 594
  • гр. София
Срещу светлина повече е розово- коралово, а на тъмно се появява оранжевата нотка.
Има си абсолютен заместител тази сянка:

Отляво Makeup Geek Mai Tai / отдясно UD Fireball

https://www.instagram.com/p/BDk7KGNvn4I/?taken-by=shokoladche_

MUG £4.95 / UD £14.00

http://www.beautybay.com/cosmetics/makeupgeek/duochromeeyeshadowpan/

http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-1-5g

# 595
Shokoladche, мерси, спести ми пари  Crazy макар че мислех сега с 20%-ното намаление от Feelunique да я поръчам  Peace

# 596
  • гр. София
Makeup Geek са ми любимата марка сенки и са супер пигментирани и лесно се блендват. Не си заслужава да вземеш UD.

# 597
Makeup Geek са ми любимата марка сенки и са супер пигментирани и лесно се блендват. Не си заслужава да вземеш UD.
Някъде писала ли си за тях - кой цвят какъв е, от кои си доволна. Иска ми се някакво кафяво (много харесвам Barlust UD), някакъв тауп цвят, нещо телесно, без блясъци, да не привличам внимание към очите, че ми е паднал клепача.

# 598
  • гр. София
Не, нямам блог. Но ако си набележиш сянка на MUG от нета и я имам, ще ти я снимам.  Hug

# 599
  • София
Момичета, какво ще кажете за тази палитра. Много ми допадат цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт