Дефицитите на една журналистика

• 366 361
  • 4 365
  •   1
Отговори
# 120
Добре де, има ли тук някой психолог, който да се изкаже защо точно лошата и непременно лошата новина се харесва повече от масовия потребител.

Аз не съм психолог, но си имам свое обяснение - така или иначе наистина на глава от населението сигурно сме най-негативно настроената към себе си нация. Та в този смисъл някак си черни новини се радват на повече внимание от масовия зрител - къде заради чисто сеирджийската гледна точка, къде само, за да си кажеш - ех, че е зле - зле е, ама може и още по-зле да е  Mr. Green
И не мисля, че точната дума е, че  "се харесват" - просто явно са по-лесно и често намираеми, патоса там е на високо равнище, предизивква се сензация и това очевидно продава.
Ето, от сутринта са ми заприказвали как "Нова ТВ спаси бездомник" и Рада Богданова явно се припозна като някакъв ангел небесен... Той човекът гладен и измръзнал, тя го пита "какво научихте за себе си през тези две седмици"  #Crazy
Сашо Кадиев органически не го понасям, имам чувството, че в гърлото му има някаква буца заседнала, или хайде, най-малкото увеличена сливица  Laughing
Гала пък ми е един такъв необясним феномен - толкова да й прозира липсата на всякаква собствена мисъл и мнение, че няма накъде  ooooh! Чудя се как се задържа толкова години на екран  Rolling Eyes

# 121
  • София - Рим и обратно
Сашо Кадиев е феноменално некадърен.

# 122
Тази от "Ничия земя". Интересни са повечето пъти историите, но водещата все едно е на транквиланти.

# 123

Плюс отблъскващо грозноват, но затова пък поне дваж по-лигав от майка си.

# 124
  • София

Плюс отблъскващо грозноват, но затова пък поне дваж по-лигав от майка си.

Дваж по-лигав от Катето?  Rolling Eyes Не е възможно. Тя и Вселената е безкрайна, но все пак Simple Smile

# 125
Кадиев е актьор, водещ на предаване, не журналист. Не всеки, който го показват по телевизора, се нарича журналист.

# 126
  • София - Рим и обратно
Егати актьора. Поне журналист да беше.

# 127
Какво "егати"? Петя Дикова дали щеше да е Петя Дикова, ако майка й не беше Аня Пенчева и баща й не беше Сашо Диков? Та дари и за Сашка Сърчаджиева се отнася това.

# 128
  • София - Рим и обратно
Говоря за актьорски талант, който при Сашко е на ниво под нулата. Не за майка му и баща му.

# 129
А аз за майка му говоря. Борила съм се като .... питбул за място като неговото. И накрая нищо. Защото мама не беше актриса. Толкова е просто.

# 130
  • София - Рим и обратно
Ужас. Ами няма как, затова ни е на такова ниво родната телевизия. Да си я гледат семейно със здраве.

# 131
Е, станете Аня Пенчева, Сашо Диков или друг фактор, та поне на децата ви да е лесно.

# 132
Като леко пренебрегнем  манталитета на застаряваща мома от малък провинциален град на Кадиев, си е ок , сравнете го примерно с лигавия образ на  Гала  Stop Stop Stop. И е добре на екран с Десислава, единия подскачащ, другия стабилен. Само да спре да намила нон стоп за мама и дъщеря си, че чак на мен, дето ги гледам от дъжд на вятър, ми идва в повече. Ако махнат и фъфлещата докторка и върнат Мария Касимова/Моасе/, хич няма да сбъркат  Peace

Диковата щерка Stop

пс. разбрах, че г-жа Моасе не била в Бг. Правилно е постъпила Hug

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 19:53 от Winter sonata

# 133
Семействеността отдавна е факт в артистичните среди. Просто в един момент налазиха и телевизиите. Даже са улеснени, защото не е нужно да имат специфично образование. Важното е да имаш ракета - носител. Ако не става с мама и татко, тогава по другия начин.
То пък къде ли не е така? Медицина, право, архитектура... Навсякъде ги има семейните династии.

# 134
Семействеността отдавна е факт в артистичните среди. Просто в един момент налазиха и телевизиите. Даже са улеснени, защото не е нужно да имат специфично образование. Важното е да имаш ракета - носител. Ако не става с мама и татко, тогава по другия начин.
То пък къде ли не е така? Медицина, право, архитектура... Навсякъде ги има семейните династии.

Имено. Навсякъде е така и не виждам нищо чудно. Факт е обаче, че има място под слънцето и за тези без съответните семейни връзки. После на техните деца ще е по-лесно, макар последното далеч невинаги се случва.

Общи условия

Активация на акаунт