Дефицитите на една журналистика

• 362 149
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 525
не зная дали е тук мястото да питам, но мярнах, че има някаква истерия с някакви снимки на директора на 51-во училище. Какво толкова се е случило?

Разнасяли му някакви голи снимки, според него фотошопнати. Дано е за същия директор, че аз не запомних училището. Оливат се както винаги, но............дали пък не можеше да не ги разнасят по вестници и сайтове.

# 526
Да, той е, родителите и колегите му обаче го подкрепят

# 527
  • София
Мерси. Мярнах тази сутрин част от някакво интервю с родители, та затова питам. Според мен е някаква скърпена работа, явно е бръкнал в здравето на някого или недоволни ученици са решили да му го върнат.

# 528
Мерси. Мярнах тази сутрин част от някакво интервю с родители, та затова питам. Според мен е някаква скърпена работа, явно е бръкнал в здравето на някого или недоволни ученици са решили да му го върнат.

Ученици или друг - разбирам, но медиите защо раздухват, още повече не е ясно дали е оригинал или скалъпена снимка. Журналист чуя ли, веднага ми изниква в съзнанието думата лешояд. А защо ли, лешоядите си изпълняват функциите по почистване на природата, а тия........замърсяват яко и то съзнанието на хората.

# 529
Свършиха благодатните теми с Ужаса в Хитрино и Бедствената обстановка  страната вследствие на невиждания снеговалеж и сега се прехвърлила върху други теми.

# 530
  • София

Май не са ученици, защото ученици, учители и родители го подкрепят, а компроматите са излезли в кафявите медии. Някъде по-нагоре е бръкнал на някой в здравето.

# 531
Първо снимките са били качени на сайта на училището.

# 532
  • Ямбол
Това от кой журналист го разбра, защото вчера учители твърдяха, че няма такъв, който да е срещал снимките на сайта на училището - нито учител, нито ученик.

# 533
Това от кой журналист го разбра, защото вчера учители твърдяха, че няма такъв, който да е срещал снимките на сайта на училището - нито учител, нито ученик.
В един от сутрешните блокове имаше интервю с родители и там казаха, че снимките са качени на сайта на училището.

Става нещо като счупен телефон. Кой какво е казал, кой какво е разбрал и журналистите препредават Grinning

# 534
  • Ямбол
Родителите ли са ги видели снимките или препредават слуховете на учениците?
Знаете ли как се качват материали в сайт на училище?

# 535
Предполагам, че препредават това, което учениците са споделили.

А снимките би трябвало само администратора на сайта да може да ги качи? Или аз бъркам?  newsm78 И на мен ми се струва странно.

# 536
  • София
Абсолютно никакъв начин няма да повярвам, че такъв човек, очевидно уважаван и с име, ще си слага голи снимки на сайта на училището, пълни глупости са това. Историята за мен е много срамна, тепърва ще се разбере на кой е попречил този човек, според мен.

# 537
  • София
с какво толкова е известно това училище, че сутринта го нарекоха елитно? Не помня да е от хитовите след седми клас.

Някой здраво го е натопил.

# 538
Не видях кой се е подписал под статията, Лиляна. Четох го в dnes. bg, но сега не го откривам, за да цитирам.
Разбира се, че не ги е качил той, ако въобще са негови.
Някое хлапе се прави на хакерче и си мисли, че няма да го открият.

# 539
Интересно ми е колко често учениците посещават сайта на училището и то по време на ваканция  newsm78
Сайтът между другото е с визия от края на 90-те

От друга страна според негови колеги човекът бил притеснен, че снимката ще го злепостави пред жена му и внуците му...Но защо изобщо си прави такава снимка и негова ли е?

Общи условия

Активация на акаунт