Дефицитите на една журналистика

• 361 624
  • 4 318
  •   1
Отговори
# 600
Е кажете коя е де. Не всички следим любовния живот на Бойко.

# 601
  • Варна
Моите подозрения са за Беновска, ама едва ли съм права. Sunglasses

# 602
Ченгетата са казали, че снимката не е негова  Crazy

# 603
Този човек направи много за 51 училище. Не мога да коментирам снимките, защото не знам дали са истински или монтаж.

Факт е, че от едно обикновено квартално училище, той превърна 51 в желано и търсено. Той стана директор там преди доста време и наистина се видя разликата.

# 604
Този човек направи много за ...

За хора, които едва сдържаха под "шлифера" ,  въжделенията си...

# 605
  • София

от каква позиция твърдиш това?

# 606

от каква позиция твърдиш това?
Някои направо се раздадоха ...., едва чакаха повод да извадят кънчо  ...
От позицията на потърпевш на това зрелище.   

Ми то три дни от екрана не ни пощади никоя медия...   ooooh!

# 607
Сутринта по БТВ: репортаж от границата за извършваните проверки за качеството на внасяните плодове и зеленчуци. Репортерката обявява как всички шест хиляди тона нар, натоварени в еди-кое си ремарке, ще бъдат унищожени. Шест хиляди тона!

# 608
E, к'во толкова  Mr. Green Жената си брои по нейна система. Деветстотин деветдесет и девет хиляди... хиляда хиляди...  Whistling

# 609
 Това ремарке е като  танкер   Laughing  ...

# 610
  • София
мда, вероятно е била скарана с математиката. Много често чувам, че някой е решил да става журналист или психолог, защото там няма математика.

# 611
Андариел, ...не отваряй темата за НБУ...  там има много математика.
Като завършат първо си слагат силикон. 

# 612
  • София
Знам, в НБУ има много статистика, което е хубаво. Иначе е срамота да не могат едно емпирично изследване да направят или като започнат да четат някаква статия, да не знаят какво е факторен анализ или корелация.

# 613
Виж ти, не знам мен или потребителката с милиардите емотикони питаш, но дъщерята на кумата ми учеше в 51, а кумата ми беше в училищното настоятелство и е работила с директора. Помня, че училището се промени към добро, когато той стана директор.

Позицията ми щеше да е по-остра, ако имаше доказателства за педофилия, но в случая са публикувани снимки, които не е ясно дали са истински дори.

# 614
  • София
Казаха, че е натопен, ама на човека винаги ще му остане петното от това, нещо като върви и доказвай, че нямаш сестра.

Общи условия

Активация на акаунт