Дефицитите на една журналистика

• 360 512
  • 4 299
  •   1
Отговори
# 645
Сблъсък на "титани"...

Аз пък ще ви покажа какво се случва когато неграмотни, случайни хора се изявяват като журналисти!
Заглавие:

Вицеевропейският шампион по санда Йордан Янков-Руския: Президентът на федерацията Стефан Колев е измамник!

Така и не схванах дали е шампион на Вицеевропа или просто е европейски вицешампион?!?

След забележката ми, коригираха заглавието си, но в кеша следите остават!

# 646
  • София
Гледам новините по бтв, говорят за високите сметки за ел. енергия и нееднократно бяха категоризирани като "солени", може би е дребнаво, но този израз ме подразни,
а като ги получаваш тези сметки не само дразни, ами направо кипва водата сама Twisted Evil

Беновска трябва да я въдворят. даже за ексцентрична не може да мине вече...

# 647
+1 за Беновска

# 648
Вицеевропейски  Laughing

# 649
  • Луната ни пази
Вчера Беновска показа в пълен блясък дефицита в българската журналистика. Един истински журналист НЕ може да си позволи да дава преценка, да прави изводи. Той безпристрастно трябва да зададе въпросите си и да изложи всички страни на проблема. Не може да започнеш въпросът си с това "Вие сте гнила ябълка в политиката...". Ти каква си? Коментатор или журналист? Ти сълза чиста ли си? Беше гротескно, грозно, както опитът и, така и поведението и след това. Тя се опита даже жертва да се изкара!!!

# 650
  • Велико Търново
Вчера Беновска показа в пълен блясък дефицита в българската журналистика. Един истински журналист НЕ може да си позволи да дава преценка, да прави изводи. Той безпристрастно трябва да зададе въпросите си и да изложи всички страни на проблема. Не може да започнеш въпросът си с това "Вие сте гнила ябълка в политиката...". Ти каква си? Коментатор или журналист? Ти сълза чиста ли си? Беше гротескно, грозно, както опитът и, така и поведението и след това. Тя се опита даже жертва да се изкара!!!
Напълно подкрепям Peace Не мога да я гледам тази....на всяка манджа - мерудия ooooh!

# 651
  • Варна
Беновска отдавна мина всички граници на нормалната журналистика.  Sick

# 652
Честно казано до вчера не я знаех коя е тази звезда Беновска. Е, вече знам, за съжаление. Както се казва няма лоша реклама.

# 653

Дали чака днес пред парламента с още ябълки  Joy

# 654
  • София
Тази Беновска само като я видя и ми се повдига. Кой и плаща на тая жена да се излага непрекъснато?!

# 655
Айде, айде - Беновска ви е виновна за скуката ... 
Ми поне се осмелява да пита.   

Журналиста трябва да пита умно, иначе  си  вървят едни пленуми  и всички са "ЗА"  - нищо ново под слънцето.   Tired
Мисля, че беше излишно на умрял кон, да вади  секира ...  абсолютно излишно...

Айде ся - нов скандал за 3 дни...  Tired 
..............................
А пътищата  все още са не изчистени... Безобразие... 
Вече почти не може да се паркира между блоковете. 
Ако не изпече слънце да стопи снега....ще има бой за парко-места и без това са недостатъчни ... Вече почти не се паркира от сняг....    newsm50

# 656
Беновска си постигна целта - стана звездата на деня. Всички говорят за нейната ябълка, не за пресконференцията на Плевнелиев и Попова.

# 657
Много неприятна жена е тази Беновска. Бойко много е сглупил, ако са верни слуховете. Иска да е скандална, обаче клони към махленство. Навремето така беше Маргарита Михнева. Бай дъ уей, къде се изгуби тази жена?

# 658
  • София
Покрай тази тема започнах да гледам новини. И днес успяха да ме изненадат - правиха $контролиран експеримент$ за колко време щели да стигнат по цариградско шосе. Не дочаках края.

# 659
  • Ямбол
Слушам в новините за проба за алкохол на шофьор, че била отрицателна. Числото, което излиза на пробата отрицателно ли е, че говорят за отрицателна проба?
За положителната е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт