Брой интимни партньори?

• 57 519
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 750
  • Тра-ла-ла
на тез дето не са ви златни .. давайте ги тука да ви ги позлатя  Grinning
Моята е платинена. Не участвам в играта. Но мога да раздавам номера на мераклийките и да късам билетчетата на опашката hahaha

# 751
Хермод за съжаление е от многото увредени от примера на фамилията си. Много е трудно да наблюдаваш нещастни връзки и отношения между половете в няколко генерации и да останеш позитивен и без увреждания. За съжаление, колкото си по-негативен, толкова по-вероятно е и на теб да ти се случат подобни шитни.

# 752
  • София
И аз това си мислех - че семейството има огромно значение. Каквото си гледал - това ще направиш. Независимо колко бройки си навъртял междувременно. Впрочем, ако си от свястно семейство, те няма да са много. Не защото са ти забранявали, а защото просто знаеш какво трябва и не трябва да се прави. Нарича се ценности. Ако са те научили, че жената е ценна, няма да се питаш - какво пък толкова е ценна, да не и е златна?

# 753
разбира се най голямо значение има семейството .. примера за който би могъл да послужи, но ........
понякога обаче ....... лошия пример е най добрия пример .

# 754
  • Пловдив
разбира се най голямо значение има семейството .. примера за който би могъл да послужи, но ........
Ти какъв пример имаш? Излей си душата.

# 755
как да му обясниш на такъв, че моята си ми е баш златна и изобщо не е за всеки? и че ходенето без грим далеч не е най-голямата добродетел на света? и че не му щеш колата, защото си имаш своя?

Един-два пъти съм чувала от подобен случай, че съм рядко срещана "земна и естествена" жена, което си е вярно, но е едно от нещата, които не бива да се изричат на глас от мъж и ако се изрекат, са голям червен флаг, че е комплексар.

Дописвам и "Изглеждаш ми плодородна" към червените флагове. По поне 3 причини на първо четене.  Laughing

# 756
"чудесен таз за износване на бебета" и "чудесни гърди за кърмене" съм чувала само от гинеколоЖКА
не знам дали сега казват такива неща на бременните, но преди десетина години доста приятелки се оплакваха от подобни комплименти в лекарските кабинети
сигурно се е очаквало да ни окуражи, че всичко ще бъде наред
мъж не е стигал до там да ми тупне подобна простотия

# 757
Ти какъв пример имаш? Излей си душата.
моя пример отсъства  Sunglasses
аз съм от 10 годишен сам  Wink

# 758
  • Тра-ла-ла
Все пак имаш някакъв пример

# 759
Всъщност мъжете искат да променят жените, че и правят опити
а на една възраст и невъзможно, ако мъжът не е висш манипулатор
Правилно. Никой мъж не бива да изразходва енергията си да променя една жена, ако тя не отговаря на критериите му. Практично е да мине към следващата, колкото да й се иска на жената мъжа да продължи да изразходва енергия по нея.

не можеш да издигнеш някоя на пиедестал, а оттук следва че няма как да й се насладиш изцяло
Отново правилно. Никоя жена по никакъв повод не бива да бъде издигана на пиедестал - това е вредно и за жената, и за мъжа. Тя губи привличането си към него, а той налива вода в съд без дъно, вместо да се съсредоточи върху нещо смислено и полезно за двамата.

да не работиш в Националния статистически институт към БАН?!
звънни в БАН и поискай среща с Танака

# 760
да. лош . но съм семеен вече 13 години .
така че не винаги нещата са логични и не винаги нещата следват естествения си ход

# 761
Скрит текст:
Всъщност мъжете искат да променят жените, че и правят опити
а на една възраст и невъзможно, ако мъжът не е висш манипулатор
Правилно. Никой мъж не бива да изразходва енергията си да променя една жена, ако тя не отговаря на критериите му. Практично е да мине към следващата, колкото да й се иска на жената мъжа да продължи да изразходва енергия по нея.

не можеш да издигнеш някоя на пиедестал, а оттук следва че няма как да й се насладиш изцяло
Отново правилно. Никоя жена по никакъв повод не бива да бъде издигана на пиедестал - това е вредно и за жената, и за мъжа. Тя губи привличането си към него, а той налива вода в съд без дъно, вместо да се съсредоточи върху нещо смислено и полезно за двамата.

Скрит текст:
да не работиш в Националния статистически институт към БАН?!
звънни в БАН и поискай среща с Танака
[/spoiler]

Влагаме различен смисъл в "издигането на пиедестал". "Правилно" не е ли всъщнoст "грешно"?

# 762
така че не винаги нещата са логични и не винаги нещата следват естествения си ход

Малко хляб даде, не стига за зрелища   Wink

# 763
  • Тра-ла-ла
Никъде не е казано кой е естествения ход  Grinning Може да живееш в лоша среда, да копираш модела и да станеш лош. А може и да се усетиш, че тази среда не те кефи, да промениш това + себе си. Второто, за съжаление, се случва по-рядко. Повечето хора следват модела под съзнателно

# 764
  • София
Проблема на българската жена е че се мислите за униклани и неповторими, че "вашата" е златна .. и сте надменни, а те са като на всички останали на планетата Simple Smile  наглостта е нещото което ме отблсъква в 1 жена, па ако ще да е адриама лима да е пак ще я зарежа. Момичето което беше спечелило сърцето ми беше естествено и нито за 1 момент не се опита да ме манипулира .. не влизаше в никакви филми. Всъщност само в България се филмирате толкова много, пътувал съм доста и навсякъде жените са по-нормални ..  но италианките са най-добре, ходят без грим и са най-естествени от към отношение Wink адиос за последен път, просто не издържах на тая наглост, дори се присетих аа тоя пост конкректно ..
Противоречиш си и то очеизвадно.
Ако българските жени се мислят за уникални и неповторими, и със златни, то означава, че пускат силно избирателно и нарядко, и то- само на отбрани екземпляри.
Явно, не си от тях, затова злобееш. Mr. Green
Ако при теб попадат разни, с " много история", то значи че нивото ти е такова- само те са готови да ти дадат някакъв шанс.
Що се отнася до италианките- ходят без грим, ама за италианка можеш да се ожениш само ако предварително покажеш всичкото имане на мама и тате, и те те одобрят, и вземеш фамилията им, а после си по- нисък от тревата и по- тих от водата.

Общи условия

Активация на акаунт