Брой интимни партньори?

• 57 404
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Сетих се за един безкраааен тайландски филм, дето принцеса Сориотай имаше едно старо гадже, военен...та като стана кралица и стана нещо напечено за държавата, тя му звънна един телефон от черното си тефтерче и той спаси положението. После тя се качи на слон и загина, ама важното е, че бройката има значение:)
Тоест какво казваш - да пазим координатите на всички бивши?

# 736
Разбира се, в случай на зомби апокалипсис.

В романа Дюн пък трупаха бройки от сексуално хипнотизирани мъже и после ги ползваха за военни мисии и обща хамалогия.

# 737
лесни за разпознаване още на петата минута, дали дума или жест, все ще се издадат с нещо. И тук, някоя мацка, ако има едно определено чувство за хумор и малко театралност става интересно. Играла съм няколко пъти в този филм и си е качествена комедия с елементи на драма. И е лесно да бъдете изиграни, защото мислите и живеете с ясно изградени модели на поведение, подплатени със самочувствието, че сте перфектен Jerry, а срещу вас само Tom- овци седят и се опитват да ви хванат и изядат, ама пусто мозъкът не им достига. Саморазрушително е човек да подценява другите, хората изненадват дори себе си, какво остава за почти непознати.
 Хората (жените особено) далеч не са толкова праволинейни в поведението сизнен опит с мъжете.

Всъщност като гледам ти живееш с някакви изградени рамки Wink аз смятам че всеки човек си е индивидуалист и никой не слагам в очертания. На всяко действие си има противодействие, аз просто почти никога не показвам че дадена жена я харесвам .. след като й бъде отнето "оръжието", нейните манипулации са безсилни. С какво ще ме манипулира? цици, крака и дупе и фалшиво "обичам те" , ми в България такива жени с лопата да ги ринеш, само като ти видят колата ..
Ако е визия, мога да имам просто меркантилни жени .. защо да имам меркантилна и манипулативна?!

Проблема на българската жена е че се мислите за униклани и неповторими, че "вашата" е златна .. и сте надменни, а те са като на всички останали на планетата Simple Smile  наглостта е нещото което ме отблсъква в 1 жена, па ако ще да е адриама лима да е пак ще я зарежа. Момичето което беше спечелило сърцето ми беше естествено и нито за 1 момент не се опита да ме манипулира .. не влизаше в никакви филми. Всъщност само в България се филмирате толкова много, пътувал съм доста и навсякъде жените са по-нормални ..  но италианките са най-добре, ходят без грим и са най-естествени от към отношение Wink адиос за последен път, просто не издържах на тая наглост, дори се присетих аа тоя пост конкректно ..

# 738
Янтра, права си.

# 739
  • Тра-ла-ла
Joy Peace

Hermod , само комплексираните хора издивяват при вида на човек със самочувствие. Защото в такъв момент осъзнават собствената си обикновеност, бих казала и нищожност.

Обаче рязко си противоречиш. Хем уважаваш чуждата индивидуалност и липсата на рамки, хем в следващият момент шибваш рамката "българската жена" и отричаш нейното право да бъде уникална и неповторима. Наистина си женомразец. Tired
аз смятам че всеки човек си е индивидуалист и никой не слагам в очертания.
Проблема на българската жена е че се мислите за униклани и неповторими, че "вашата" е златна .

# 740
Добре де, какво точно му пречи това, че ни е златна? Иска ли я, не я ли иска, и той не знае, хем сърби, хем боли.

Много ми е интересно и в какви среди се движи, та среща все нежелан тип жени.

# 741
как да му обясниш на такъв, че моята си ми е баш златна и изобщо не е за всеки? и че ходенето без грим далеч не е най-голямата добродетел на света? и че не му щеш колата, защото си имаш своя?

# 742
Хаха, надменна е синоним на "на всички други пуска, а мене ме мотае". Как ли пък няма да отрежеш Адриана Лима  Wink То е много лесно да дадеш такъв обет, когато си се примирил, че яките мацки не пускат на такива като теб.

# 743
как да му обясниш на такъв, че моята си ми е баш златна и изобщо не е за всеки? и че ходенето без грим далеч не е най-голямата добродетел на света? и че не му щеш колата, защото си имаш своя?
    При всичко изброено, веднага ще попаднеш в графата на еманципираните надути кучки и пак си неподходяща.
    Човекът харесва италианките, но май не е преценил, че наред с другите си качества, са доста глупавички. Иначе все някоя щеше да се обвърже с него. Други обяснения за нелогичното поведение на италианките?  Twisted Evil

# 744

Един-два пъти съм чувала от подобен случай, че съм рядко срещана "земна и естествена" жена, което си е вярно, но е едно от нещата, които не бива да се изричат на глас от мъж и ако се изрекат, са голям червен флаг, че е комплексар.

# 745
  • Тра-ла-ла
Добре де, какво точно му пречи това, че ни е златна? Иска ли я, не я ли иска, и той не знае, хем сърби, хем боли.
Абсолютно. Като е "златна" - що е златна и на к'ва се прави тая. Като не ѝ е "златна" - що не златна и си я дава на всеки и трупа бройка.  Laughing

# 746
Скрит текст:
One night stands са безполезни в това отношение и дори опасни в някои аспекти.

Малко момичета са добре научени да преценяват. Едни го могат инстинктивно отсяването и го прилагат не само относно мъжете, другите са случили на мъдри жени в семейството и им е било предадено, останалите са си трошили главите и евентуално са си отворили очите. Късметлийската порода са се движили в контролирана и добра среда, но и това е до време, после, каквото сабя покаже.

Малкото на брой дългогодишни връзки също не гарантират развитие на уменията. Обикновено по 2-3 години се отделят на няколко от предимно един и същи тип. Краят е естествено следствие на затихването на хормоните. Носят опит тип как да се справим с битови и сексуални различия. И после след сравнително спокойните стандартни връзки със средностатистически мъже идва някакъв с поведение различно от познатото, ти с притъпени сетива от връзките без ексцесии няма начин да извадиш ноктите навреме и да ги подостриш. От този ъгъл тези връзки не са продуктивни дотам че да им отделяш толкова време и да вярваш че трупаш опит. По-полезно е да се вкараш в неудобна, дори вредна връзка преднамерено, за да си видиш границите и провериш уменията и съответно да добиеш по-силна "имунна система". Това в случай, че не можеш да наблюдаваш, мислиш практично и взимаш най-добрите решения за себе си в нестандартна ситуация. Повечето хора не могат, не и в ранната младост.
Мисля си, че не правите разлика между  " секс за една нощ" и " неангажираща връзка".
На български, това са две понятия и то, доста различни, за да се обединят в едно.
 Mr. Green

Предлагам да преминем на "ти", ако нямате нищо против?

Не знам каква разлика имате предвид. Ангажираността в една връзка не опира до дете и семейство само, за да наречеш всяка една друга връзка неангажираща. Ако другият във връзката ме ангажира със себе си по какъвто и да е начин извън леглото, то е ангажираща малко или много. Зависи дали ще ме ангажира да утешавам и отчитам присъствие заради смъртта на негов родител, или с това да му изслушам амбициите, все е ангажиране. Ангажиране е и да ме покани на вечеря, на която ще си говорим за времето и кино например. Друг въпрос е дали аз искам да се ангажирам. В тази връзка един брак с дете може да е много по-неангажиращ.

Цитат
Чудя се, решавайки да излезеш с един човек, после да отидеш на втора и трета среща, не е ли по- нормално да се случи спонтанно, а да не е плод на някакво специално проучване и обучение?

Не казвам, че задължително, нито че така трябва да се подхожда към всички връзки, нито да не излезеш на среща с човек, който просто харесваш, за да не трупаш бройка или лош опит. Тъкмо обратното, излез, но ако преди това си била в токсична връзка лесно ще прецениш дали да има втора среща, дали ще може да се създадат добри отношения, които до не ти навредят.

Сватовниците са били полезни за времето си, биха били и сега. Много по-лесно би било по основен списък с изисквания да ти се предложат 5 варианта, които отговарят на тях. С който ти се получи сексуалната химия, с него ще си играете. Работата е чиста, хем има добра основа за градене на здрави отношения въз основа на логичното мислете, хем слушаш природата и е почти сигурно, че децата ще са здрави.

# 747
Когато някой ми казва, че съм "земна и естествена", обикновено иска нещо по неподходящ начин. После ми казва, че съм "надута кучка".

# 748
на тез дето не са ви златни .. давайте ги тука да ви ги позлатя  Grinning

# 749
Hermod, ти просто не умееш да се възхищаваш на жените като цяло, съответно не можеш да издигнеш някоя на пиедестал, а оттук следва че няма как да й се насладиш изцяло. Не е болка за умиране, но както някой каза по-нагоре, ти си "счупен".

Провокацията също е способ на манипулацията, а ето, че аз го направих във виртуалното пространство без особени усилия. Не си недостижим, моeто момче, ощетен си, дали от природата, дали от средата, в която си живял досега, ти си знаеш.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 18:40 от Yamato Nadeshiko

Общи условия

Активация на акаунт