Брой интимни партньори?

• 57 414
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 795
Имам син почти на 22  Grinning.
И не се гордея с малката бройка.
Ми какво да ти кажа... и от много феминизъм няма полза. Не е лошо да си просто жена.

Винаги ли си мислила по този начин? Ние жените имаме свойството да ставаме по-целомъдрени и ограничени с възрастта. На 20 бях далеч по-разтропана и фриволна, отколкото съм на 30. Направо съм си ги изтрила от паметта някои неща.

# 796
А когато търсиш мъж, до какво опира?
Най-грубо казано ако си на пазара е по-вероятно първо да продадеш по-търсената стока. И за другата може да намериш купувачи, разбира се, но малко по-трудничко.

# 797
Ми какво да ти кажа... и от много феминизъм няма полза. Не е лошо да си просто жена.
     Намираш за женствено да споделяш с партньора точни бройки и отминали креватни преживявания? На мен това ми феминистко. Дискретността и загадъчността са женствени.

# 798
кукумицинка, естествено е човек да минава през различни фази и мирогледът му лееко да се попроменя, но все пак през цялото време остава едно базово ядро.

# 799
Най-грубо казано ако си на пазара е по-вероятно първо да продадеш по-търсената стока. И за другата може да намериш купувачи, разбира се, но малко по-трудничко.
Ти го казваш Peace
Хубавите,качествени жени не остават на пазара дълго време.Оттам нататък зависи от мъжа дали заслужава такава жена.Като не я заслужава,тя си намира следващ.
Тия с малките бройки на по -късна възраст,особено не прекарали дъъълго време в няккви връзки,са си точно застояли на пазара поради дефекти.

# 800
  • София
Не знам, не съм търсила мъже.
Но не виждам нито една основателна причина да играя по чужда свирка, вместо по собствената си.

# 801
Summer Smile, щом говориш за пазар, значи най-вероятно не си с бащата на детето, ако не греша, така ли е?

# 802

И да вярвам в двойният стандарт, едно е мъж да ходи и да бройка, друго е жената .. нз явно аз съм странен, аз си знам че ще си умра сам, съдба , но не ме плаши  Laughing  За мен една връзка трябва да е изпепеляваща любов, да умирате един за друг и не говоря само за секс .. ква любов ще имам към нея, ако знам че 20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен? Жената губи стойност със всяка бройка .. period.  И не говоря за такава жена дето да се съобразява с мен, а такава каквато знае че може да има всеки, но е с мен. Пак нищо не казах  Mr. Green Аз съм си аз, вие сте се вие .. Адиос

Те и жените вярват в двойният стандарт не си само ти. И не, никак не е същото, когато мъж хойка. Издава несериозност, вятърничавост, неспособност за контрол, вманиаченост към жени и склонност да се води от половите си органи вместо от главата или казано накратко, който е силен между краката (за мъжете важи) в 99% от случаите е слаб в главата. Този извод е много, много лесно да бъде наблюдаван и се оказва доста верен.

# 803
"20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен"

Ся да се разберем, кое е по-гадно: да са я клатили по-кофти от теб...или по-добре от теб?

# 804
  • Пловдив
Мамасита, акцентът не е, че мъжете са клатили по-кофти, а че са били по-кофти мъже.

# 805
Summer Smile, щом говориш за пазар, значи най-вероятно не си с бащата на детето, ако не греша, така ли е?
Говоря принципно.
Заедно сме си. Преди няколко дена направихме 26 години откакто се запознахме. Рано се намерихме, но успяхме да се съхраним и даже да се заобичаме още повече.
Не бих си позволила да изказвам мнения на тема семейни отношения, ако моите лични такива куцат.

# 806
Лично мен никой мъж не се е осмелил да ме пита изобщо какви връзки съм имала преди това. Под връзки имам предвид всякакви връзки, сексуални, продължителни, за една нощ, няколко седмични, няколкомесечни, няколко годишни.
Това че не е питал не значи че не се е интересувал. Да не се поинтересуваш що за човек е бъдещата майка на децата ти е най-малкото безотговорно.
Може да е от тези като по-горния, дето беше писал "аз по очите им познавам, няма нужда да ги питам".
То и аз не съм питал жена си. Но ако правеше впечатление на такава, дето скача от клонка на клонка да не мислиш, че щеше да ми е жена сега? Щеше да продължава да си трупа бройките. Или да е жена на някой, на който му е все тая колко са предишните му т.нар. "баджанаци". Ако има такива мъже.

# 807
  • София - Варна
Говоря принципно.
Заедно сме си. Преди няколко дена направихме 26 години откакто се запознахме. Рано се намерихме, но успяхме да се съхраним и даже да се заобичаме още повече.
Не бих си позволила да изказвам мнения на тема семейни отношения, ако моите лични такива куцат.

Подозирах подобен сценарий при Summer Smile. Поздравления за успешния брак/връзка.  Simple Smile

# 808
# 809
  • София
"много връзки" не означва много, повече или някакви "аборти"  Laughing

Познавам една жена /от по-старото поколение, доколкото знам има доста такива/ имала е само 1 партньор и мнооого аборти. Даже май и статистика имаше, че семейните жени правят доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт