Брой интимни партньори?

• 57 386
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 780
...не означава, затова написах на подсъзнателно ниво...асоциации.

# 781
  • Пловдив
Глупости. Все пак не говорим за бройки ... да речем над 500-1000. Тук ми спрягат 50 за някаква невероятна бройка. При достатъчно разум и отговорно поведение при 50 няма никакви проблеми.

# 782
Не те поврежда бройката като бройка, по-скоро има значение от кой вид е и какви поражения в психиката оставя. Сигурно има разлика дали някоя е търсила сериозна връзка и е натрупала бройки в няколко неуспешни опита или е някоя, дето го е ударила през просото с всеки срещнат, щото търсела себе си и й се живеело.
На подсъзнателно ниво има и други фактори. Многото връзки предполагат вероятност за прекарани инфекции, аборти и т.н. неща, които намаляват шанса за потомство.

Напротив, може да има някоя с малко връзки, която е абсолютно психо-гадже, търси да се впие като пиявица в някого. Обратно, момичето с "през просото" може да е много по-стабилна психически.

А инфекциите и от един човек може такива да ги завъдиш, че да се чудиш откъде ти е дошло.

# 783
Винаги може всичко, така е. Няма абсолютна истина. Просто когато опира до мъже, е добре да се съобразим с тяхната гледна точка.

# 784
Просто когато опира до мъже, е добре да се съобразим с тяхната гледна точка.

А защо с тяхната, а не те с нашата? (между другото "съобразяване" също така включва просто да си мълчиш, ако знаеш, че човекът ще го притесни истината. Малка бяла лъжа си е съобразяване...)

# 785
лесни за разпознаване още на петата минута, дали дума или жест, все ще се издадат с нещо. И тук, някоя мацка, ако има едно определено чувство за хумор и малко театралност става интересно. Играла съм няколко пъти в този филм и си е качествена комедия с елементи на драма. И е лесно да бъдете изиграни, защото мислите и живеете с ясно изградени модели на поведение, подплатени със самочувствието, че сте перфектен Jerry, а срещу вас само Tom- овци седят и се опитват да ви хванат и изядат, ама пусто мозъкът не им достига. Саморазрушително е човек да подценява другите, хората изненадват дори себе си, какво остава за почти непознати.
 Хората (жените особено) далеч не са толкова праволинейни в поведението сизнен опит с мъжете.

Всъщност като гледам ти живееш с някакви изградени рамки Wink аз смятам че всеки човек си е индивидуалист и никой не слагам в очертания.

Е как смяташ, че всеки човек си е индивидуалност като само след няколко изречения сложи толкова рамки и обобщения Joy:

Проблема на българската жена е че се мислите за униклани и неповторими, че "вашата" е златна .. и сте надменни, а те са като на всички останали на планетата Simple Smile  наглостта е нещото което ме отблсъква в 1 жена, па ако ще да е адриама лима да е пак ще я зарежа. Момичето което беше спечелило сърцето ми беше естествено и нито за 1 момент не се опита да ме манипулира .. не влизаше в никакви филми. Всъщност само в България се филмирате толкова много, пътувал съм доста и навсякъде жените са по-нормални ..  но италианките са най-добре, ходят без грим и са най-естествени от към отношение Wink адиос за последен път, просто не издържах на тая наглост, дори се присетих аа тоя пост конкректно ..

# 786
  • Пловдив
Винаги може всичко, така е. Няма абсолютна истина. Просто когато опира до мъже, е добре да се съобразим с тяхната гледна точка.
Пак ти казвам - глупости. Мъжете са различни. Лично мен никой мъж не се е осмелил да ме пита изобщо какви връзки съм имала преди това. Под връзки имам предвид всякакви връзки, сексуални, продължителни, за една нощ, няколко седмични, няколкомесечни, няколко годишни. Никой не се е ровил в личния ми живот. Сигурно ми личи, че няма да отговоря и при настояване ще изхвърля нахалника от живота си. Да не говорим, че дългогодишния ми съпруг, не ме е питал. И аз не съм го разпитвала.

# 787
Summer Smile още е на някаква фаза, в която е глътнала някакво количество анти-феминизъм. Освен това е още млада и връзките не са наистина задълбочени. Обаче като й се качат на главата 2-3 властни муньовци с тенденции да стават примадони, пък и дете ако й направят, накрая ще разбере, че мъжете не са някакви полубогове със свръхсили, а само са се представяли за такива, колкото да я омаят колко са силни и велики.

Та много е гот да имаш гадже "силен" мъж, само че ще ти е напълно безполезен в дългосрочен план.

# 788
много връзки изобщо не означва много/повече/изобщо аборти  Laughing

Има жени за които означава. Заради собствената им безопасност е по-добре да са с малка бройка. Обаче мислех, че не се коментират, защото надали тез мъже дето "могат да си позволят да избират" биха ги срещнали въобще, все пак имат претенции те самите да са ценни. Ако си с жена, която не подбира значи не си от тези, които се класират да са ценни, т.е. нивото не ти е по-високо от предишните и нямаш право на претенции.

Цитат

Съобразява се дотам, че да има резултат, какъвто се иска, но това не променя фактите. Дискретните във връзките си хора, могат да си позволят да имат повече връзки и сексуални партньори, отколкото ще дадат като число, където и да е. Това предизвиква изискването за съобразяване с мъжките гледни точки - следване на старото златно правило, че целта оправдава средствата. Ако всички са доволни проблеми няма, обаче излъгани - има.

# 789
  • Пловдив
Ами да и кажа на Summer Smile  - истинските мъже не питат и не се ровят. Защото са уверени в себе си. Знаят, че са добри и ще издържат на конкуренцията. Няма значение с кой и колко си била, защото вече не си с тях. Подобно ровичкане издава болезнена несигурност, комплексарщина и/или патологична ревност. Е, ти с такъв мъж ли искаш да имаш сериозна връска?!

НЯМА ОБЩОВАЛИДНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ, КОИТО ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ МЪЖЕ.
МЪЖЕТЕ СА РАЗЛИЧНИ, МИСЛЯТ РАЗЛИЧНО!

# 790
Summer Smile още е на някаква фаза, в която е глътнала някакво количество анти-феминизъм. Освен това е още млада и връзките не са наистина задълбочени. Обаче като й се качат на главата 2-3 властни муньовци с тенденции да стават примадони, пък и дете ако й направят, накрая ще разбере, че мъжете не са някакви полубогове със свръхсили, а само са се представяли за такива, колкото да я омаят колко са силни и велики.

Та много е гот да имаш гадже "силен" мъж, само че ще ти е напълно безполезен в дългосрочен план.
Laughing Голямо мерси  bouquet . Млада съм, така е, само на 42  Grinning

# 791
Някои женички обичат да ги ревнуват, да се чувстват "обичани"...

На 42 с дете ли си? Щото доста от чаровните мъжкарски похвати се превръщат в абс. булшит в момента, в който трябва да се съобразяваш и с дете.

То пък на 42 да се гордееш с малка бройка- за кога? Има една пловдивска поетеса, тя хептен няма бройка...

Ми значи не си млада, само така звучиш, като на 27 най-много:) иначе и аз минах на идейно ниво през фаза анти-феминизъм, но практически беше неизпълнимо да живея с мъжки представител на тази философска школа.

# 792
  • Пловдив
Има една пловдивска поетеса, тя хептен няма бройка...
Тази ненормалната не ми я споменавай. За незапознатите - http://www.marica.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB … 0-news496573.html

Ей, Хермод, тази те очаква, отговаря на основното ти изискване. Хем девствена, хем скромна, без грим ходи.

# 793
Имам син почти на 22  Grinning.
И не се гордея с малката бройка.
Ми какво да ти кажа... и от много феминизъм няма полза. Не е лошо да си просто жена.

# 794
  • София
Само че не опира до мъже. Бройката на една жена "опира" само и единствено до въпросната жена.

Общи условия

Активация на акаунт