Брой интимни партньори?

• 57 024
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
 newsm10

# 946

Аз пък си мисля, че това следва да е нормална фаза в развитието на човешката сексуалност, когато вече ти контролираш сексуалната енергия, не тя теб. Нали като огладнееш, не се нахвърляш на хладилника, а все пак слагаш нещата в чиния, или понякога дори стоиш гладна, докато се намери по-хубава опция за хапване.

Например аз обичам храната, но това не значи, че не мога да пропусна някое ядене, ако няма нищо хубаво.

Другото ми изглежда...животинско.

Страстта е животинска и вродена, също както апетитът. Може 20 години да живееш с по 1 ябълка и една марула на ден, въпреки че по принцип си ящен и дебелото лакомо дете да дреме вътре в теб. Въпросът е има ли я в теб искрата. Не конкретно в теб всъщност, а в хората. Има неща, които са вродени, като темпераментът. Може да си холерик и да си сдържаш нервите, но това не те прави друг тип човек.

Иначе, всяка може да изиграе представление колко е страстна.

# 947
  • София
На мен всъщност ми са много фейк жени, които включват страстта по поръчка. Един вид, нищо не им пречи няколко години да хващат паяжина отдолу без мъж или да държат някой месеци наред на сухо, че да им се докаже нещо, не изпитват липси, обаче иначе принципно били страстни.
Не знам " фейк" какво ще рече, но ги има. Страстността им зависи от това, дали имат подходящ обект.
Ако няма- тлее и се ограничава със сънища или самозадоволяване.
Появи ли се подходящият, "дупе да му е яко, докато се уравновесят нещата.... Mr. Green

# 948
  • София
При нормална заплата разходът за наем е основно перо в бюджета на едно семейство. Е след като това не могат да си поемат къде са тръгнали да се правят на големи?!
Продължавай, не ми пречиш!
 smile3501 newsm62

# 949
Страстността не зависи от това имат ли подходящ обект. Проявлението на страстта зависи. Има ли го, все някъде избива, дори и да го няма обектът.

# 950
  • София
Страстността не зависи от това имат ли подходящ обект. Проявлението на страстта зависи. Има ли го, все някъде избива, дори и да го няма обектът.
Да, де!
При някои избива на принципа " само мъжко да е".
При други- сънища и ръкоделие.
Кажи какво е " фейк" че да не си седя изостанала! Simple Smile

# 951

Може да се сублимира в някаква друга дейност.

Или винаги трябва да имаш е*ач подръка?

# 952
Кажи какво е " фейк" че да не си седя изостанала! Simple Smile

Фалшив.

Сублимирането в други дейности не отрича съществуването на основната нужда и съпътстващите неудовлетворяването ѝ лишения и обичайно най-здравословният начин за удовлетворяването на нуждата е основният. Та така - един действително изпитващ страст човек, който има подходящ обект за страстта си, склонен да му отвърне, не би си измислял и запълвал времето месеци наред със... сублимации.

# 953
  • София

Фалшив.

Сублимирането в други дейности не отрича съществуването на основната нужда и съпътстващите неудовлетворяването ѝ лишения и обичайно най-здравословният начин за удовлетворяването на нуждата е основният. Та така - един действително изпитващ страст човек, който има подходящ обект за страстта си, склонен да му отвърне, не би си измислял и запълвал времето месеци наред със... сублимации.
Благодаря! bouquet
Комай нещо не съм разбрала.
Аз същото казах, но останах с впечатление, че според теб, жените или са страстни натури и не могат без секс или са "умрели риби" ама под прикритие. Mr. Green

# 954
Благодаря! bouquet
Комай нещо не съм разбрала.
Аз същото казах, но останах с впечатление, че според теб, жените или са страстни натури и не могат без секс или са "умрели риби" ама под прикритие. Mr. Green

Не, имах предвид, че дори и при подходящи условия и партньор подобни псевдострастни натури са способни да си измислят какви ли не обстоятелства и пречки за консумацията. Както и да е.

# 955
майка ми също преди него дето се води с голяма бройка - 10 плюс
Как точно разбра, че майка ти е била с повече от 10 мъже?!

В началото мъжът ми беше поредната несериозна връзка - точно такива предпочитах.
И защо реши да останеш с него, а не продължи с връзките?

Чакай малко сега, аз на собствения си мъж не давам отчет, тук да дам няма да стане.
Никога не съм питала за бройката нито мъжа ми, нито някой от останалите.
На мен никоя жена не ми е отказвала да ми каже бройката си. Разбира се, в публичен форум, е разбираемо да не се казва.
Иначе ми е забавно да прочета някои уникални парадокси създадени от женската логика, където две взаимноизключващи се идеи могат да съжителстват без проблем. :D Именно как бройката не е важна и няма никакво значение, но ако мъжа пита, значи е идиот или комплексар. Или как някои жени са убедени, че за мъжете бройката няма значение, въпреки че самите им мъже не знаят тяхната.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 22:33 от Танака

# 956
Аз едно не разбрах....
Колко са малко, колко нормално и колко много  newsm78
За твърде много даже не смея да попитам.

# 957
  • Тра-ла-ла
Двама са малко, трима са много  Joy

# 958
  • София
Скрит текст:
майка ми също преди него дето се води с голяма бройка - 10 плюс
Как точно разбра, че майка ти е била с повече от 10 мъже?!

В началото мъжът ми беше поредната несериозна връзка - точно такива предпочитах.
И защо реши да останеш с него, а не продължи с връзките?
Беше ми достатъчно интересен.

Чакай малко сега, аз на собствения си мъж не давам отчет, тук да дам няма да стане.
Никога не съм питала за бройката нито мъжа ми, нито някой от останалите.
На мен никоя жена не ми е отказвала да ми каже бройката си. Разбира се, в публичен форум, е разбираемо да не се казва.
Иначе ми е забавно да прочета толкова парадокси на женската логика, където две взаимноизключващи се идеи могат да съжителстват без проблем. Grinning Именно как бройката не е важна и няма никакво значение, но ако мъжа пита, значи е идиот или комплексар. Или как жени са сигурни, че за мъжете бройката няма значение, въпреки че самите им мъже не знаят тяхната.
Е, или мъжете, с които съм била не са се интересували от бройката и затова не са питали, или са ставали и лягали с мисълта за бройката ми, но не са питали, защото ги е било страх да не ги нашляпам. Доста невероятна мисъл, но би обяснила мълчаливия им интерес.

# 959
Е, или мъжете, с които съм била не са се интересували от бройката и затова не са питали, или са ставали и лягали с мисълта за бройката ми, но не са питали, защото ги е било страх да не ги нашляпам.
Разбирам, мъжа ти не го е страх да те пита, просто му е все тая с колко си била преди него. ;)

Общи условия

Активация на акаунт