Брой интимни партньори?

• 57 382
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 90
Градинарят ми е бил първият, който просто се е възползвал от мен.

и както съм чувала да казват някои мъже - свършил е тежката работа  Whistling

# 91
  • Куциндрел
Ето при кенгуруто нещата по бият на телегония.
"Бременността е много кратка до 2 седмици при кенгуруто, но след оплождането зародишът може да остане в латентно състояние в продължение на година."
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B2%D1%83%D1%80%D0%B5%D0% … D1%81%D1%82%D0%B8

"Кенгуруто може да има до 3 малки на година, като те не се развиват едновременно. Женската може да забременее веднага след раждането на първото малко и да задържи плода в утробата си, докато то не напусне торбата."

http://www.lapichki.com/pets/statii_p.php?id=1314

# 92

и както съм чувала да казват някои мъже - свършил е тежката работа  Whistling

Сетих се за вица, където един дядо мераклия убедил някаква ученичка да правят секс. След секса, дядото с разкаяние казал на ученичката:
- Защо не каза, че си девствена, щях да бъда по-нежен!
Ученичката му отвърнала:
- А, аз ако мислех, че ще го вдигнеш, щях да си сваля чорапогащника...

# 93
А в някои племена жените някак са убедили мъжете, че правенето на бебе е много тежка работа и трябва да вземат 5-10 приятели да помагат.

В последствие всичките тия мъже се броят бащи на детето, тоест- носят му месо, когато имат улов. Така му помагат да оцелее.

По отношение на кенгуруто- чудех се как ака и пишка малкото джоуи. Оказа се, че в торбата, а майката я почиства.

# 94
ако трябва да готвя и да пера препаските на десетина бащи - мерси, но моето ще бъде сираче!  Naughty

# 95
В тия племена е табу жената да готви, както и да пипа препаската на мъжа. Жената само виси в хамака и нищо не пипа, щото е табу.

# 96
в такъв случай и 20 бащи не бих върнала
заради месото де, не за друго, да не си помислите ...

# 97
  • София
В тия племена е табу жената да готви, както и да пипа препаската на мъжа. Жената само виси в хамака и нищо не пипа, щото е табу.
Къде, къде?  smile3508

# 98
в такъв случай и 20 бащи не бих върнала
заради месото де, не за друго, да не си помислите ...

Късно. Помислихме си. Laughing

# 99
  • Куциндрел
Къде, къде?  smile3508
smile3508 smile3508
Къде?

# 100
Гледах един филм за троглодити. Жените действително нищо друго не правеха, освен секс и раждане на деца. Бяха им отсекли краката и ръцете и им бяха изболи очите.

# 101
как може да пишеш такива неща?  ooooh!
сега си спомних, в анкетата гласувах, че съм мъж  bowuu

# 102
А в някои племена жените някак са убедили мъжете, че правенето на бебе е много тежка работа и трябва да вземат 5-10 приятели да помагат.

Да, има - и затова тези племена са още в колибите, а другите племена, които преди хиляда години са възприели моногамията, през това време са измислили космическия кораб.
Мъжът има стимул да носи месото само ако знае, че гърлото дето го яде е негово потомство. Съответно носи повече месо в този случай. Има значение и за наследяването, стимул да създаваш и трупаш блага е ако знаеш, че ще от тях ще се ползват твоите потомци, а не на мускулестия градинар.

# 103
  • Куциндрел
сега си спомних, в анкетата гласувах, че съм мъж  bowuu
Аз пък преписах от теб. hahaha hahaha hahaha
Сега с чиста съвест мога завиша бройката.

chris78, не мога да мисля теб и евентуалното ти потомство. Mr. Green

# 104
Гледах един филм за троглодити. Жените действително нищо друго не правеха, освен секс и раждане на деца. Бяха им отсекли краката и ръцете и им бяха изболи очите.

И после кой се грижи за тия деца? и кой бере плодове по цял ден, докато мъжете ловуват? Това е фантастика някаква.

Крис, понякога "потомство" е разтегливо понятие. Има индиански легенди, в които дъщерята на вожда ражда дете, а уж е мома...ама детето е много хубаво и мъжете от цялото племе се надпреварват кой да му се води баща. Тоест баща е вид духовна функция и титла, не толкова ген. Пък и дъщерята на вожда сепак...

Общи условия

Активация на акаунт