Брой интимни партньори?

• 57 104
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 135
Ще попада само на свестни мъже със самочувствие, които са наясно, че след секса с тях, жената няма да помисли за друг.
Това е повърхностно мислене. Ако се интересуваш от жената, ще я попиташ за емоцията от миналото, а тя ще ти каже, което си спомня за важно.

# 136
Освен за бройките питаш и за историята зад всяка връзка???
За емоцията която стои зад тях, колко любов е имало, кой кого е наранил, как е приключила, какъв спомен е оставила, как е започнала следващата и т.н.

newsm78 демек седиш и с часове я въртиш на шиш за всяко гадже от гошко дето са си държали ръчичката в детската градина до пешко, дето за малко да стане нещо в университета, ама не би? И с каква цел това?

А силното сексуално желание има много общо с партньорите ще извиняваш. Ти чакай жена със силно либидо да заспива сама помежду връзки, а като изключим  женените за детската си любов, всички сме били между връзки в някакъв момент.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 20:50 от faiona

# 137
На мен ми е интересно на познатата на Танака с над 100-те бройки колко време ѝ е отнело да разкаже истории за всичките стотина мъже. Горката, сигурно повече от Шехерезада е разказвала.

# 138
Това е повърхностно мислене. Ако се интересуваш от жената, ще я попиташ за емоцията от миналото, а тя ще ти каже, което си спомня за важно.
     Емоцията на миналото няма нищо общо с точен брой сексуални партньори. Колкото до повърхностното мислене, макар да съм многословна, цитирах думите на собствения си лаконичен мъж.

# 139
Да бе ще му разказвам.Аз да не се явявам на конкурс за литературно четене...
Аз не схванах защо трябва да питам за партньорите ,че и разбор на отношенията им да правя?
Нещо пропускам в комуникацията с хората ли  newsm78

# 140
Нещо пропускам в комуникацията с хората ли  newsm78
Пропускаш раздела статистика. Wink

# 141
За емоцията която стои зад тях, колко любов е имало, кой кого е наранил, как е приключила, какъв спомен е оставила, как е започнала следващата и т.н.

да, бе - аз ще искам да съм с някого, но преди това трябва да се почувствам задължена да прекопая цялата градина със .. спомени вместо да си гледам кефа и новата емоция  Crazy

за размера на бившите питаш ли ги? щото той е не по-малко важен от бройката все пак  Whistling

и в случай, че ми се прииска да се отчета, свирката секс ли е или не? ако на кого само съм показала нотите, как да го преброя? като половин бройка или да закръгля? но надолу или нагоре?  Thinking

# 142
Скрит текст:

да, бе - аз ще искам да съм с някого, но преди това трябва да се почувствам задължена да прекопая цялата градина със .. спомени вместо да си гледам кефа и новата емоция  Crazy
за размера на бившите питаш ли ги? щото той е не по-малко важен от бройката все пак  Whistling
Скрит текст:
и в случай, че ми се прииска да се отчета, свирката секс ли е или не? ако на кого само съм показала нотите, как да го преброя? като половин бройка или да закръгля? но надолу или нагоре?  Thinking

Е само размера - бройка, вид и средна продължителност на любовнияте  актове с всеки един, процент на горепосочените, по време на които е свършила и класация по цялостна удовлетвореност. Така де, за статистиката.  Laughing

# 143
Ние едно време, когато се налагаше да закръгляме числа като 5, ни беше обяснено да закръгляме към четното число (например 0,65 на 0,6, а 0,75 е на 0,8). При голям брой величини грешката от закръглянето се елиминира по такъв начин, докато ако закръгляш винаги към по-голямото или към по-малкото число, грешката става систематична.

# 144
  • Куциндрел
Това го правят само един тип мъже - психично лабилните.
А номерът минава или пред някоя млаго гаЖи или при подобна на мъжа жена.

Ейй, колкото пъти вляза в тази тема, толкова пъти се сещам, е не се .... с онова момче. Тюх. Crossing Arms

# 145
Не стига,че не помня бройката ,ами не мога и да ги окръгля.
То туй секс ли е или висша математика.
Остана и да ме накарат партия шах да изиграя преди да почне секса.

# 146
  • София

и в случай, че ми се прииска да се отчета, свирката секс ли е или не? ако на кого само съм показала нотите, как да го преброя? като половин бройка или да закръгля? но надолу или нагоре? 
Thinking
Така дърти настроена ми харесваш   Heart Eyes

# 147
Окръгляйте при достатъчен брой величини. Ако общата бройка мъже е над 100, тогава може да си позволите да окръгляте свирките (примерно 1 бр. свирка=0,5 бр. секс), иначе се изкривяват резултатите.

# 148
  • София
 Оф, много сложно стана, я да се върнем на онова племе на Мамасита.

# 149
     В темата жените и мъжа bubanka, сме точно като българския офицер и секса.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт