Брой интимни партньори?

• 57 131
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 150
Окръгляйте при достатъчен брой величини. Ако общата бройка мъже е над 100, тогава може да си позволите да окръгляте свирките (примерно 1 бр. свирка=0,5 бр. секс), иначе се изкривяват резултатите.
Да, ама  според размера може да е 0.25 или 0.75 бр. секс, та съвсем сложно става  Laughing Иначе и аз искам да знам  племето кое е, Мамасита обикновено е подробна в инфото, а сега  гадно си затрая  Rolling Eyes

# 151
Да, ама  според размера може да е 0.25 или 0.75 бр. секс, та съвсем сложно става  Laughing Иначе и аз искам да знам  племето кое е, Мамасита обикновено е подробна в инфото, а сега  гадно си затрая  Rolling Eyes

Събираш всички числа и накрая окръгляш до цяло число общата бройка до цял мъж. Защото, все пак, не е особено представително да си спала с 15,75 мъже.

# 152
Няма проблеми, ей сега ще намерим племе  - аз пък си спомням, че гледах документалка  за едно от малкото матриархални племена, нейде из Южна Америка мисля. Там жените са глави на семейството, те работят, те наследяват земята и къщата. Мъжете седят по цял ден по пейките и са красиви. Всяка девойка може да си вика който си мъж си хареса в стаята си, стига да си тръгне по тъмно, няма проблеми. Чиста работа.

# 153
ха! според анкетата вече съм девствен мъж, който не иска да си каже  Thinking

# 154
  • София
ха! според анкетата вече съм девствен мъж, който не иска да си каже  Thinking

Joy  Joy  Честито!

# 155
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз съм девствена. Embarassed Пък много искам да  не  съм. Ма нямам  късмет. Кат  си  харесам някой  мъж, таман  се  присламча   да му направя мили  очички, внезапно  се оказва, че има  много важна работа  и  трябва  да тръгва. Пък аз оставам  да се  облизвам  и  да  го  следя  с влажен поглед...

# 156
  • Тра-ла-ла
В ушите ли сте девствени?!  Joy

# 157
И там не.Клечка за уши ме обезчести.

# 158
  • София
Клечката за 0.25 ли се смята?  Rolling Eyes

# 159
  • Тра-ла-ла
Само, ако е скъсала ципата, демек тъпанчето. Иначе дефлорацията не се брои Mr. Green

# 160
За ухото си е 0.50, по-малко - не е хигиенично,  повече не е здравословно Laughing
Джулая  Joy

# 161
Само, ако е скъсала ципата, демек тъпанчето. Иначе дефлорацията не се брои Mr. Green

Значи съм девствена.Щом не съм глуха.
То на клечката само главичката влиза ,памучето де, та може да я зачетем за  0.05.
Ама който му разбира от математика да се изкаже.

# 162

Значи съм девствена.Щом не съм глуха.
То на клечката само главичката влиза ,памучето де, та може да я зачетем за  0.05.
Ама който му разбира от математика да се изкаже.

Може, ама трябва да се определи някак си от какъв пол  е бил динозавърът, чиито останки са се превърнали в петрола, от който  е направена пластмасата за клечката, щото ако е женски, не е ясно може ли да го слагаме към бройката.
Макар че въпроса не изключва еднополови партньори като се замисля. И сега въпроса е секса с жена по какъв коефициент го смятаме?

# 163
Секс с жена не се брои в тази анкета  Naughty Но...ако искаш сподели история...за радост на автора Laughing

# 164
  • Тра-ла-ла
То на клечката само главичката влиза
И тук възниква екзистенциалният въпрос....само главичката брои ли се анкетата?! Щото нали онова мъжкото там долу нямало рамене Joy

А още не е дошъл края на седмицата за петъчни теми. Но както се казва - сряда е малкият петък Laughing

Общи условия

Активация на акаунт