Брой интимни партньори?

• 57 085
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 165
Секс с жена не се брои в тази анкета  Naughty Но...ако искаш сподели история...за радост на автора Laughing

Е защо -въпроса е брой интимни партньори, няма уточнение, освен че мъже нямат право да попълват  Laughing Точно с такава история не мога да се отчета, пък и автора доста залюхан ми се вижда, по-скоро би се стресирал от подобно нещо  Joy

# 166
всяка клечка е като мъж -  с две глави
дори е по-добра от мъж - и двете са като долната

аз например искам да прочета малко истории и статистика за бройките на колегите мъже от форума

# 167
Клечката за 0.25 ли се смята?  Rolling Eyes
Само, ако е скъсала ципата, демек тъпанчето. Иначе дефлорацията не се брои Mr. Green

Значи съм девствена.Щом не съм глуха.
То на клечката само главичката влиза ,памучето де, та може да я зачетем за  0.05.
Ама който му разбира от математика да се изкаже.

Може, ама трябва да се определи някак си от какъв пол  е бил динозавърът, чиито останки са се превърнали в петрола, от който  е направена пластмасата за клечката, щото ако е женски, не е ясно може ли да го слагаме към бройката.
Макар че въпроса не изключва еднополови партньори като се замисля. И сега въпроса е секса с жена по какъв коефициент го смятаме?
Секс с животни брои ли се  newsm78
Само питам.Нямам за споделяне .
Положителното в случая е,че няма да разпитват за бившите.

# 168
Клечката за 0.25 ли се смята?  Rolling Eyes
Само, ако е скъсала ципата, демек тъпанчето. Иначе дефлорацията не се брои Mr. Green

Значи съм девствена.Щом не съм глуха.
То на клечката само главичката влиза ,памучето де, та може да я зачетем за  0.05.
Ама който му разбира от математика да се изкаже.

Може, ама трябва да се определи някак си от какъв пол  е бил динозавърът, чиито останки са се превърнали в петрола, от който  е направена пластмасата за клечката, щото ако е женски, не е ясно може ли да го слагаме към бройката.
Макар че въпроса не изключва еднополови партньори като се замисля. И сега въпроса е секса с жена по какъв коефициент го смятаме?
Секс с животни брои ли се  newsm78
Само питам.Нямам за споделяне .
Положителното в случая е,че няма да разпитват за бившите.

E ako не се броеше, щяхме ли да слагаме мъжете в бройката  Joy

# 169
Ах,мръсници Mr. Green

# 170
  • Тра-ла-ла
Шшшт, че ще ни налазят форумните самци и ергените второ издание Mr. Green

# 171
И аз съм девственА, в ушите.

# 172
Имаше един филм What's your number. Та там едната не ги смяташе за бройки случаите, когато само някаква част от пениса е влизал в нея, от 30 сантиметра щом са влезли 20, не е секс. Там нямаше експириънс с жени май, но в тези случаи сигурно зависи от дължината на езика и от полученото удовлетворение дали се брои.

# 173
демек седиш и с часове я въртиш на шиш за всяко гадже от гошко дето са си държали ръчичката в детската градина до пешко
точно, и не само веднъж

На мен ми е интересно на познатата на Танака с над 100-те бройки колко време ѝ е отнело да разкаже истории за всичките стотина мъже
не за всички, но ми каза какво казва на гаджето, когато я пита, от къде има толкова опит

цитирах думите на собствения си лаконичен мъж.
:D цитирай себе си, не хора които не присъстват

Нещо пропускам в комуникацията с хората ли
пропускаш да се интересуваш от отношенията и преживяванията им с хората

за размера на бившите питаш ли ги?
не е нужно да те питат, ако е бил впечатляващ, сама ще го отбележиш ;)

Ейй, колкото пъти вляза в тази тема, толкова пъти се сещам, е не се .... с онова момче. Тюх.
този пропуск сигурно е щял да промени гласуването ти в класацията сега
и какво значи, и двамата искахме, но не правихме секс, някой явно не е искал толкова?

Секс с жена не се брои в тази анкета
не се брои, но никой не го пренебрегва ;)

само главичката брои ли се анкетата?!
брои се, надявам се че си го взела в предвид ;)

# 174
демек седиш и с часове я въртиш на шиш за всяко гадже от гошко дето са си държали ръчичката в детската градина до пешко
точно, и не само веднъж

Скрит текст:
На мен ми е интересно на познатата на Танака с над 100-те бройки колко време ѝ е отнело да разкаже истории за всичките стотина мъже
не за всички, но ми каза какво казва на гаджето, когато я пита, от къде има толкова опит

цитирах думите на собствения си лаконичен мъж.
Grinning цитирай себе си, не хора които не присъстват

Нещо пропускам в комуникацията с хората ли
пропускаш да се интересуваш от отношенията и преживяванията им с хората

за размера на бившите питаш ли ги?
не е нужно да те питат, ако е бил впечатляващ, сама ще го отбележиш Wink

Ейй, колкото пъти вляза в тази тема, толкова пъти се сещам, е не се .... с онова момче. Тюх.
този пропуск сигурно е щял да промени гласуването ти в класацията сега
и какво значи, и двамата искахме, но не правихме секс, някой явно не е искал толкова?

Секс с жена не се брои в тази анкета
не се брои, но никой не го пренебрегва Wink

само главичката брои ли се анкетата?!
брои се, надявам се че си го взела в предвид Wink

Отново: с каква цел?

# 175
викаш да река на сегашния ми Гошо "Милоу, а да знаеш на Пешо къф му беше, 10 санта по-дълъг от твоя, два пъти по-дебел и го правехме по седемнадесет пъти в денонощие!"
ще ме изтърпи горе-долу колкото аз него ако той ми обясни колко по-големи и твърди са били циците на Пена, а дупето й - по-малко и по-стегнато от моето

и после знаеш ли какъв секс ще настане? викат му убийство по особено жесток начин, само не е ясно кой кого  Twisted Evil

# 176
Освен за бройките питаш и за историята зад всяка връзка???
За емоцията която стои зад тях, колко любов е имало, кой кого е наранил, как е приключила, какъв спомен е оставила, как е започнала следващата и т.н.

Не си нормален, копеле. Верно ли те вълнуват тия тъпотии или ти е скучно и си правиш ташак с мамите?
Тия въпросчета и разпити са характерни за малките пишки, въобще за комплексираните мъже.
Един хубав мъж със самочувствие никога няма да пита дамата си с колко мъже е спала, че и да проверява за достоверност. С този стил на общуване с жените още дълго ще си караш на ръкоделие и бг-мамма.

# 177
опознаване? аз опознавам нея, тя опознава себе си, един добър разговор за кафе

10 санта по-дълъг от твоя, два пъти по-дебел и го правехме по седемнадесет пъти в денонощие!
намали малко, и трите не са реалистични

Тия въпросчета и разпити са характерни за малките пишки, въобще за комплексираните мъже.
трябва да има и комплексирани задници Wink

# 178
10 санта по-дълъг от твоя, два пъти по-дебел и го правехме по седемнадесет пъти в денонощие!
намали малко, и трите не са реалистични

и Пена е нереалистично да има по-хубаво дупе и цици от мен все пак  Mr. Green

опознаване? аз опознавам нея, тя опознава себе си, един добър разговор за кафе

моля?
моля?  Shocked

# 179
  • София
Кафе и разпит... Мечта.

Общи условия

Активация на акаунт