Брой интимни партньори?

• 57 024
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 225
Обаче Крис, не знам дали познаваш издълбоко механиката на секса, но малко жени, дори със 100 партньора, позволяват "ниво на достъп 4", та да допуснат спермата на десетки мъже във фалопиевите си тръби.

За мен е нормално, а обратното е твърде либерално. Въпросният германец например, дето не искал да знае, сакън да не я обиди. Те там не искат да обидят и талибаните, дето пуснаха у тях да им обарват и дърпат момичетата насред площада.
Не става дума за обида. Немецът е много директен човек и няма проблем да обиди някого и да говори директно. Става въпрос за лично пространство, което в Германия се зачита и играе голяма роля. Самият германец, ако е нормален и културен мъж, няма да търгне да си разказва похожденията и ще му е странно да го питат. Ясно е, че всеки ги е имал и всеки си е ходил. Тук не се женят на 20 нито на 25 и  младите хора експериментират, купонясват и живеят. В това се включва и секс с разнообразни партньори. И мъжете и жените са по-освободени и сексът не е голямото срамно табу.
При намиране на партньор се гледа сексуална съвместимост, интелектуална съвместимост, да се разбирате, да имате общи интереси и други подобни критерии за напасване, говоря вече за "големи" хора и никой не си развява гащите или очаква ти да си развяваш гащите и колко пениси са били в теб или къде е бил неговият пенис. На мен са ми интересни мъже от 28 до 40 и ако за тези години един мъж не е узрял сексуално, не си е походил, не е поекспериментирал, на мен просто няма как да ми стане интересен. Какво да му харесам?

Като чета тази тема и се успокоявам, че не съм си в България и хората около мен са с мислене, което е повече в тон с моето и мога да бъда себе си. Преди 100 години в България въобще е било важно "да си честна", лека полека се променят нещата, но явно в прекалено забавени за мен темпове. 

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 14:57 от OX'AMAH

# 226
  • Sofia
да ама между несигурни мъже и такива с някаква бройка има разлика. Все пак един нормален харесван мъж е нормално да си има някаква бройка връзки. Много е относително. Естествен, че си има патологии в това отношение и при двата пола, но все пак за мен един нормален харесван мъж на определена възраст си има бройка. Да не говорм, че бройката най-вече се трупа, когато хората са млади и експериментират. Той може на 20 и със 100 да е бил, и после да си е узрял. На мен лично ми светва сериозна червена лампичка от мъже, които не се ползват с упех у жените и не са си с някаква бройка. Също така обаче ми светва и много сериозна лампа от мъже женкари (то им личи). Но може да е и въпрос на култура. Аз девствени и свръхморални хора без сеускален опит не харесвам нито сред мъжете нито сред жените. Чаровно ми е за 20 годишни, за 30 годишни е патология. А си има 30 годишни девствени и мъже и жени или такива с мноого малко партньори (не броя тези в брак). Нито са качествени нито са голямата награда, а просто са хора, които нямат реална преценка за противоположния пол, нямат добра комуникация, не са особено привлекателни и абе куца им нещо .   

Много зависи и изобщо не могат да се правят подобни заключения с лека лека. Има невероятни, изключително интелигентни и интересни хора (мъже и жени), със завиден външен вид и голяма доза чар, които просто са асексуални (или, айде, да кажем, не чак напълно асексуални, но с устойчиво във времето ниски либидо) – при тях вероятността да натрупат наистина голям брой сексуални партньори е граничеща с нулата, защото сексът, като физическо и емоционално удоволствие, не е водещ и не е изходна точка за индентифицирането им като личности. Т.е. липсата на достатъчно пъстър интимен живот не ги комплексира / депресира / угнетява по никакъв начин и не влияе на нито един аспект от живота им. Толкова по въпроса за "тези" хора.

Ако говорим за "другите" – тези, които през годините са искали всячески да се домогнат до благото на сексуалните висини, но по една или друга причина не са могли – както ти каза, безперспективност, асоциалност, лош външен вид, липса на адекватна лична хигиена, социални девиации и т.н. – то, да, тези хора са жалка картинка в повечето случаи, когато станат на 30-35 и се обърнат назад във времето. Със сигурност това рефлектира върху цялостното им качество на живот. Това "на хартия", де, щото сега, като се замисля, почти не познавам индивид, независимо колко нелицеприятен е, за когото не би се намерил човек от противоположния пол, който "да му пусне" при неособено трудни обстоятелства. Тук с пълна сила важат поговорките: "За всеки влак си има пътници." и "Който търси – намира." Wink В общи линии, със секс в наши дни доста лесно можеш да се уредиш, е, освен ако не си пълно хахо, ама тея хора са по-скоро изключения и няма смисъл да ги причисляваме към статистиката.

# 227
Черна мацо, да има и те са точно АСЕКСУАЛНИ има такива хора, аз познавам. Но за мен асексуалните хора нямат сексапил, дори да са красиви чаровни и тн. Аз не съм асексуална, а напротив, с високо либидо съм,  и за мен един асексуален мъж би бил смърт. Ще изкризя.
Заради това никога за мен не са били привлекателни асексуалните мъже и не бих била с такъв мъж.  Асексуалните жени също не ги намирам за привлекателни, това е субективно, но просто за мен липсва ли някаква сексуална вибрация от човека, не го отчитам като привлекателен бил той мъж или жена.

А разните енергии стволови клетки и тем подобни при секса, това са измишльотини. Няма научни изследвания по въпроса. А Кастанеда е шарлатанин, а не учен.
Мен ме интересува какво пише харвард медикал ривю, а не какво пише в библията, корана или бай карлос кастанеда какво бил казал. И съответно общувам с такъв тип мъже, които нямат суеверия и не са религиозни.

Не говоря за хора, на които не са им пускали, говоря за хора, които по една или друга причина за мен лично си имат странности. Жени, които общуват предимно с жени и някакси нямат реален опит с мъжете и стоят девствени до 30, чакащи някой да им предложи брак.
Силно религиозни хора, които не вярват в секса преди брак, жени влюбени години наред в някого, за когото си имат фантазии, че и той ги иска, пък той бил гей.
Мъже, които не знаят как д аподходят към една жена, които са прекалени сухари,прекалени егоисти или нещо им има и жените ги филтрират.

# 228

Не става дума за обида. Немецът е много директен човек и няма проблем да обиди някого и да говори директно. Става въпрос за лично пространство, което в Германия се зачита и играе голяма роля. Самият германец, ако е нормален и културен мъж, няма да търгне да си разказва похожденията и ще му е странно да го питат. Ясно е, че всеки ги е имал и всеки си е ходил. Тук не се женят на 20 нито на 25 и  младите хора експериментират, купонясват и живеят. В това се включва и секс с разнообразни партньори. И мъжете и жените са по-освободени и сексът не е голямото срамно табу.
При намиране на партньор се гледа сексуална съвместимост, интелектуална съвместимост, да се разбирате, да имате общи интереси и други подобни критерии за напасване, говоря вече за "големи" хора и никой не си развява гащите или очаква ти да си развяваш гащите и колко пениси са били в теб или къде е бил неговият пенис. На мен са ми интересни мъже от 28 до 40 и ако за тези години един мъж не е узрял сексуално, не си е походил, не е поекспериментирал, на мен просто няма как да ми стане интересен. Какво да му харесам?

Като чета тази тема и се успокоявам, че не съм си в България и хората около мен са с мислене, което е повече в тон с моето и мога да бъда себе си. Преди 100 години в България въобще е било важно "да си честна", лека полека се променят нещата, но явно в прекалено забавени за мен темпове.  
Възпитаните мъже навсякъде са си такива. Няма националност. Не се самофиксирай че в България нямало такива.
Моят немец броеше само постоянните партньори, което ще рече 3 връзки до 40-тата година  Grinning (и това - доста привлекателен актьор)
Май и аз броя само това, другото не ме интересува

# 229
Да, за връзки човек с споменава дори мимоходом. Все пак това са важни за теб хора. Но айде сега някой 24 годишен момък ми той може на всяка карнавална вечер да се забива с нова мацка пиян и после като стане на 35 и се зажени, трябва да разказва на жена си ??? ми той може даже да не си и спомня Simple Smile)) (както често е и случаят).

Имам един приятел и колега на 25, младо момче по тукашните стандарти. Той сега е в Щатско за една година и се скъсва да ходи по срещи от Тиндър, младите момичета, които са в колежи и тн  в този град и те се скъсват да ходят по срещи и всеки ден излизат едва ли не с нов за да се забавляват докато си намерят някой, който им пасва за връзка. Просто такава е културата --дейтинг култура. Със сигурност става дума и за много кежуъл секс също така и за момчета и за момичета. Понеже той доста си споделя с мен, не знам дали към края на годината той ще може да ми каже с колко момичета е бил тази година. Но знам например, че в някакъв момент много много си хареса едно момиче и сега и двамата се виждат само един с друг и са сериозни. А това момче е много умно, възпитано и чувствително момче, не е някакъв коцкар или нещо такова.  Абе добро дете си е, даже и е доста нърд.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 15:21 от OX'AMAH

# 230
Като се замисля, това с пенисите не знам дали е толкова загриженост за "чистотата" на жената или е някакъв вид фобия да не направиш нещо...гей...като задочно да се докоснеш до интимните части на други мъже.

# 231
Сега ще ни скочат след малко, че бройките на мъжете не се броят, щото таковата, не се пък.
Ама ако момиче има над 10 , драмааа, зашо - и те не могат да обяснят, просто им е така неуютно да си мислят, че не са първи и единствени.  Joy

# 232
Като се замисля, това с пенисите не знам дали е толкова загриженост за "чистотата" на жената или е някакъв вид фобия да не направиш нещо...гей...като задочно да се докоснеш до интимните части на други мъже.

ако някой е толкова тъп да вярва, че по този начин ще се зарази с "гейство", не му се полага никакъв секс с жена - да си ползва само ръката, но и никога да не се здрависва с други мъже, защото не е доказано дали страшната зараза не се предава и при ръкостискане  Naughty

# 233
  • София

ако някой е толкова тъп да вярва, че по този начин ще се зарази с "гейство", не му се полага никакъв секс с жена - да си ползва само ръката, но и никога да не се здрависва с други мъже, защото не е доказано дали страшната зараза не се предава и при ръкостискане  Naughty

Ако вярва, че ДНК-то от друг от преди н-години все още е "действащо" в тръбите на жената, нищо чудно да вярва и в нещо подобно.

# 234
Сега ще ни скочат след малко, че бройките на мъжете не се броят, щото таковата, не се пък.
Еми, да си купят честна булка.Чета по новините, че разни пакистанци си купуват булки от България. Или да си търсят мноого младо момиче, тогава бройката ще е по-ниска (но и това не е сигурно, защото младите момичета, които са от културни семейства хич не бързат да се женят и обвързват, гледат да се образоват, а междувременно го карат много по-освободено от нас).

Относно ДНК-то, има по-лоши неща, с които човек може да се зарази и това си е много важен фактор за ограничаване на броя сексуални партньори в някаква степен. Много от тези неща се предават И с презерватив.  Мен например този фактор ме е възпирал от разни уан найт истории. Шубе ме е. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 15:48 от OX'AMAH

# 235
Не че ще се зарази, по-скоро някакво нематериално отвращение.

Но пък се чудя защо мъжете се отвращават от други мъже.

И още едно нещо налучквам. За някой мъж може да е ОК жената да е спала с по-силен мъж от него, даже може да е престижно (той може да е голям, ама аз му е*а жената...). Обаче е голяма обида, ако преспи с някой по-смотан.

# 236

И още едно нещо налучквам. За някой мъж може да е ОК жената да е спала с по-силен мъж от него, даже може да е престижно (той може да е голям, ама аз му е*а жената...). Обаче е голяма обида, ако преспи с някой по-смотан.

Да, цената на жената пада, наистина. Ама и на мен ми пада в очите мъж, който е имал смотана приятелка и губя интерес.

# 237
  • Тра-ла-ла
- Муцка, аз първият ли съм ти?!
- Мило, за днес ли питаш?!
 Joy

# 238
Ама ако момиче има над 10 , драмааа, зашо - и те не могат да обяснят, просто им е така неуютно да си мислят, че не са първи и единствени.  Joy

Хе-хе, и за мъжете се броят - ама като червени точки. Като в оня стар виц: "Жена, аз като е*а, все едно е*е цялото семейство. А теб ако те е*ат, пак все едно ни е*ат цялото семейство"

Иначе се опитах да обясня защо точно ми е "неуютна" идеята да имам съпруга и майка на децата ми, която е спала с десетки мъже преди мен... дадох и биологични, и културни причини. В края на краищата просто вътрешно ми е неприятна идеята и това е. Явно природата има нещо да ми каже по този начин.
То ми е неприятно и да ям гъсеници или скорпиони например - убеждавайте ме, че в Азия ги ядат или че Беър Грилс един път ял по телевизията и нищо не му станало - но ето на, тялото ми ми казва, че вероятно това няма да е добре за мен и предпочитам да го слушам.

# 239
  • Sofia
Не говоря за хора, на които не са им пускали, говоря за хора, които по една или друга причина за мен лично си имат странности. Жени, които общуват предимно с жени и някакси нямат реален опит с мъжете и стоят девствени до 30, чакащи някой да им предложи брак.
Силно религиозни хора, които не вярват в секса преди брак, жени влюбени години наред в някого, за когото си имат фантазии, че и той ги иска, пък той бил гей.
Мъже, които не знаят как д аподходят към една жена, които са прекалени сухари,прекалени егоисти или нещо им има и жените ги филтрират.

Е, ти даде за пример някакви индивиди от изключителна екстремност ("30-годишна девственица", "без секс преди брака", ...). Сигурна съм, че съществуват и такива, но тях по-скоро ги числя към изключенията и не ги взимам предвид. Peace

Общи условия

Активация на акаунт