Брой интимни партньори?

• 57 063
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 240
- Муцка, аз първият ли съм ти?!
- Мило, за днес ли питаш?!
 Joy
Mъж и жена след дълги години брак..
Той:
- Скъпа,искам да ти задам един въпрос?С колко мъже си ми изневерявала?Ето аз ще почна пръв и ще си кажа..С кумата,със съседката,с една колежка два пъти,и веднъж на една командировка..А ти?
-  ........Гробна тишина..Жената седи умислена..
-  Скъпа,да не обидих нещо...Извинявай..
- Мълчи,че броя бе!

# 241
Въпросът е- ако ти се удаде да хванеш наистина страхотна жена, за която знаеш, че е имала много партньори, дали ще си кажеш не, тя не може да е майка на децата ми, ще взема някоя по-посредствена, ама с по-малка бройка.

# 242

Хе-хе, и за мъжете се броят - ама като червени точки. Като в оня стар виц: "Жена, аз като е*а, все едно е*е цялото семейство. А теб ако те е*ат, пак все едно ни е*ат цялото семейство"

Иначе се опитах да обясня защо точно ми е "неуютна" идеята да имам съпруга и майка на децата ми, която е спала с десетки мъже преди мен... дадох и биологични, и културни причини. В края на краищата просто вътрешно ми е неприятна идеята и това е. Явно природата има нещо да ми каже по този начин.
То ми е неприятно и да ям гъсеници или скорпиони например - убеждавайте ме, че в Азия ги ядат или че Беър Грилс един път ял по телевизията и нищо не му станало - но ето на, тялото ми ми казва, че вероятно това няма да е добре за мен и предпочитам да го слушам.

Един въпрос, за жена ти сигурен ли си, че не е спала с много мъже? Колко горе-долу имаш предвид под "десетки? Основно изискване ли ти е било женате да е (почти) непорочна? Защото тогава вече знам защо се оплакваше, че бракът ти бил разклатен и че с жена ти 2-3 години почти не сте правили секс. Аз не бих си търсила малко употребяван в сексуално отношение мъж, ако това значи, че е правил рядко секс и с малко партньори, защото просто не изпитва нужда от секс. По-скоро бих предпочела някой с либидо като моето и вероятно с подобни на моите бройки.

# 243
Сега ще ни скочат след малко, че бройките на мъжете не се броят, щото таковата, не се пък.
Ама ако момиче има над 10 , драмааа, зашо - и те не могат да обяснят, просто им е така неуютно да си мислят, че не са първи и единствени.  Joy

Хе-хе, и за мъжете се броят - ама като червени точки. Като в оня стар виц: "Жена, аз като е*а, все едно е*е цялото семейство. А теб ако те е*ат, пак все едно ни е*ат цялото семейство"

Иначе се опитах да обясня защо точно ми е "неуютна" идеята да имам съпруга и майка на децата ми, която е спала с десетки мъже преди мен... дадох и биологични, и културни причини. В края на краищата просто вътрешно ми е неприятна идеята и това е. Явно природата има нещо да ми каже по този начин.
То ми е неприятно и да ям гъсеници или скорпиони например - убеждавайте ме, че в Азия ги ядат или че Беър Грилс един път ял по телевизията и нищо не му станало - но ето на, тялото ми ми казва, че вероятно това няма да е добре за мен и предпочитам да го слушам.

Ми специално за бубулечките не е тялото ти, те са си чист протеин и са много по-полезни от мазното свинско например. Остани без никаква друга храна и ще почнат да ти се струват прекрасни, не си ли чел за корабукрушенци, на които очите на рибите са им се стрували деликатес ( има витаминки и тва-онова в тях, организма си знае какво му трябва и си го иска, ако и мозъка да го е гнус).
Това което вътрешно ти твърди, че ти е неприятно е културата, в която си отраснал и средата- по наще ширини е гадно да се ядат буболечки и се смятат за развратни сексуално активните жени, съответно ти си интернализирал тези действия като табу. Чисто психологически е проблема и в двата случая.

# 244
  • София
Да ви обяснявам ли биологично защо му е неуютна идеята за много партньори на една жена или си знаете? Mr. Green

# 245
Да ви обяснявам ли биологично защо му е неуютна идеята за много партньори на една жена или си знаете? Mr. Green

Кажи, но предлагам ментален експеримент:

Кое е за предпочитане? Жена с 12 партньори, която оттук нататък е твоя, готина, опитна и вярна или жена с 0, която обаче ти изневерява с още 1, тоест има всичко 2ма.

# 246
зависи колко вярваш в това, че гените се предават като заразна болест  Whistling

# 247
  • София
Защото жената си знае от кого е бременна, а мъжът никога не може да бъде сигурен. Mr. Green
Така е при всички бозайници и мъжките водят епични борби за бащинство.

Има една теория, кучешка, че ако една кучка забременее от черно непородисто куче примерно, този ген остава завинаги с нея и във всяко следващо котило ще има някое черно непородисто, дори да се чифтоса с най-чистия и породист.

# 248
Чакай сега, и жената може да има съмнения от кого е бременна:) по-скоро винаги знае, че "бебето е от нея".

Само че моите бебета излизат такива, все едно "не са от мен". И пак си ги обичам, въпреки че явно носят някакви хипер странни гени.

# 249
Защото жената си знае от кого е бременна, а мъжът никога не може да бъде сигурен. Mr. Green
Така е при всички бозайници и мъжките водят епични борби за бащинство.

Има една теория, кучешка, че ако една кучка забременее от черно непородисто куче примерно, този ген остава завинаги с нея и във всяко следващо котило ще има някое черно непородисто, дори да се чифтоса с най-чистия и породист.

За кучетата е съвсем сигурно, че при една бременност може да забременеят от няколко партньора. Кученцата да са с различни бащи. Ама по-скоро някой сперматозоид, отколкото ген, е отговорен за това. И при двуяйчните близнаци при хората се случва понякога.

# 250
  • София
Моят ген е силен и децата приличат много на мен и никак на бащата.

# 251
# 252
Е то и дали родилата ги им е майка на децата не може да сме сигурни в 100% от случаите, ако ще навлизаме в детайли:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lydia_Fairchild

# 253
Сега ще ни скочат след малко, че бройките на мъжете не се броят, щото таковата, не се пък.
Ама ако момиче има над 10 , драмааа, зашо - и те не могат да обяснят, просто им е така неуютно да си мислят, че не са първи и единствени.  Joy

ок, но това не важи за всички мъже. Това си важи за теб. неуютно ти е. Може и на жена ти да й е неуютно да си помисли за червените ти точки, например. Мен пък мие неуютно да бъда с мъж, който разсъждава като теб. Заради това ти си си намерил жена по свой вкус, а аз мъж по мой и всеки е щастлив и доволен. Но не приписвай на ВСИЧКИ мъже твоя мироглед, защото това просто не отговаря на истината. Това е твое лично мнение, и ти пожелавам, ако си нямаш, да си намериш жена, която да го споделя. Но недей да изнудваш чуждите булки да живеят според твоите разбирания.

Женската природа не е моногамна, просто е по-селективна от мъжката (защото все пак ние подбираме качествените гени, които да продължат нататък). Но мъжкият пенис се е развил с големи размери, за да изтласква чуждата сперма от вагината на жената. В смермата на мъжа има клетки, които убиват чуждата сперма. Тоест, ние сме еволюирали в много немоногамна обстановка.  Множественият оргазъм при жените и липсата на такъв при мъжете също говори в полза за немоногамност при жените еволюционно.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sperm_competition

Също така, преди християнството при много религии на всеки по-сериозен празник са се правили оргии.

А, че на теб ти е дискомфортно да се съзтезаваш с други мъже, е друг въпрос.

И изобщо, чисто еволюционно мъжете и жените се опитват да се прецакат един друг. Мъжът иска жената да има деца САМО от него, за да не влага той ресурс за чужди гени, а жената иска максимално оцеляване на нейните деца, не й пука дали са от нейния мъж. Това включва най-добрите гени и най-добрият ресурс, оцеляването също така може да включва и генетично разнообразие.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 17:34 от OX'AMAH

# 254
ок, но това не важи за всички мъже. Това си важи за теб. неуютно ти е. Може и на жена ти да й е неуютно да си помисли за червените ти точки, например. Мен пък мие неуютно да бъда с мъж, който разсъждава като теб. Заради това ти си си намерил жена по свой вкус, а аз мъж по мой и всеки е щастлив и доволен. Но не приписвай на ВСИЧКИ мъже твоя мироглед, защото това просто не отговаря на истината.

Добре де - аз нали ви предложих: признай на годеника си, че ти е примерно 50-ят (хайде да не е кръгло 100 да не помисли, че го бъзикаш) и да видим как ще реагира. Ако тръгне да си иска пръстена обратно, винаги можеш да кажеш, че това е било само ментален експеримент, предложен от български форум.
Или просто ще почерпиш, че си се отървала от такъв тесногръд екземпляр.

Един въпрос, за жена ти сигурен ли си, че не е спала с много мъже? Колко горе-долу имаш предвид под "десетки? Основно изискване ли ти е било женате да е (почти) непорочна? Защото тогава вече знам защо се оплакваше, че бракът ти бил разклатен и че с жена ти 2-3 години почти не сте правили секс.
Даже 3-4 общо ги кажи: 2 деца имаме, при всяко по 1/2 година преди и по 1-1 и 1/2 след раждането почти не ѝ се правеше секс - суха била, нямала желание, не си доспивала, и т.н. Слава богу, този период отмина. Казваше евентуално в бъдеще да имаме и трето - викам ааа, мерси. Не заради редкия секс де, това се изтрайва. Но много стрес и отговорности. Живи и здрави да сме, ще видим де.

Общи условия

Активация на акаунт