Брой интимни партньори?

• 56 987
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 285
  • Куциндрел
 Joy Joy Joy
Той за алфа-мъжкар се има и то за най-големият. hahaha hahaha hahaha

# 286
Един познат като тръгна с гаджето си (сега жена му) разправяше какви хубави свирки правела - и един друг го пита "откъде ли се е научила, а?" та му позамръзна усмивката, но то наистина няма как ем душата в рая, ем...

не си спомням някой да ми е преподавал свиркология  doh
става по усет особено ако си по-дълго време с един партньор, защото различните мъже имат различни предпочитания и бройката индивиди няма съществено значение в случая
т. е. този може да й е първият и единственият, но тя бързо да стане виртуоз на инструмента, с който разполага

ползвайте си горните глави и за рационално мислене освен за конспирации и безумни теории

# 287
Един познат като тръгна с гаджето си (сега жена му) разправяше какви хубави свирки правела - и един друг го пита "откъде ли се е научила, а?" та му позамръзна усмивката, но то наистина няма как ем душата в рая, ем...
Отврат. Това е повод за раздяла, а не бройките на жената преди брака.

# 288
  • София
Отврат. Това е повод за раздяла, а не бройките на жената преди брака.

Да. Не само че приказва зад гърба ѝ, ами точно нещо, което би трябвало да е лично. Типично за манталитета на неуверените мъже. Или за пубертети.

# 289
Цеци - с хора, които слагат неказани думи в устата на опонента, не може да се спори.
Въобще, в цялата тема няма какво повече да спорим - аз вече си казах мнението, а именно: мъжете предпочитат за сериозни партьорки такива с по-малък брой предишни. За тези с многото бройки също си има търсене, но то е за по-друг род преживявания.
Вие си имате право на своето мнение, както и над тялото си - колко мъже да допускате в него и на кого да казвате после за това. След като не съм видял ни една да се хвали и да се гордее на колко много е пуснала, и след като тези дето са го правили много държат да останело в личното им пространство - явно и при вас не е голям повод за гордост.

Да. Не само че приказва зад гърба ѝ, ами точно нещо, което би трябвало да е лично. Типично за манталитета на неуверените мъже. Или за пубертети.
Е тогава бяхме пубертети, да. Или може би студенти. Както и да е, после знам че се ожениха, още са си женени. Не ми е близък приятел, по-скоро познат, но го имам на фейса и знам, че са си още женени.

# 290
  • Куциндрел
Цеци - с хора, които слагат неказани думи в устата на опонента, не може да се спори.
Въобще, в цялата тема няма какво повече да спорим - аз вече си казах мнението, а именно: мъжете предпочитат за сериозни партьорки такива с по-малък брой предишни. За тези с многото бройки също си има търсене, но то е за по-друг род преживявания.
Вие си имате право на своето мнение, както и над тялото си - колко мъже да допускате в него и на кого да казвате после за това. След като не съм видял ни една да се хвали и да се гордее на колко много е пуснала, и след като тези дето са го правили много държат да останело в личното им пространство - явно и при вас не е голям повод за гордост.
Mr. Green
Оправяй се. Ти имаш проблем и не може да си намериш жена.

# 291
  • София
НякоИ мъже, Крис, някоИ, с определен манталитет.
А, то оставаше и да превръщам интимния си живот в обществено пространство. Дори през пубертета не ми се е случвало. Мъж, който се хвали с бройки, не става за повече от бройка.

Скрит текст:
Е тогава бяхме пубертети, да. Или може би студенти. Както и да е, после знам че се ожениха, още са си женени. Не ми е близък приятел, по-скоро познат, но го имам на фейса и знам, че са си още женени.[/spoiler]

# 292
Бройката е тревожна, ако говори за комерсиалност. Много ясно, че почти никой мъж няма да иска такава жена, но не заради биологията, а по финансови и социални причини. Но предполагам, че повечето мъже имат радар за тоя тип, дори без да питат.

Обаче ако е просто палавница и обича секса, това едва ли ще попречи на някой мъж. Особено ако няма саморазрушително поведение в добавка. И ако знаеш, че мадамата е предпочитала главно мъже с висок статус (не защото е комерсиална, а защото е селективна). Предполагам, че всеки мъж ще предпочете манекенка, прекарала 10-ина добри футболиста пред порядъчна, която обаче е спала с 2-3 муньовци.

# 293
Аз пък не познавам и някоя да се хвали, че е била само с двама. Най- много във форума да се е написала. Младите мъже изпадат в шок, ако трябва да си имат работа с такава.

# 294
  • Куциндрел
Аз пък не познавам нормален човек, който ей така да се хвали с бройките си.

# 295

Ама сигурно познаваме по няколко ненормални, които се хвалят.

# 296
  • Куциндрел

Ама сигурно познаваме по няколко ненормални, които се хвалят.
Познаваме, да. Подобните ми познати са смешни. Laughing

# 297
  • here and now

Е тогава бяхме пубертети, да. Или може би студенти. Както и да е, после знам че се ожениха, още са си женени. Не ми е близък приятел, по-скоро познат, но го имам на фейса и знам, че са си още женени.
И какъв е извода според теб?

# 298

Крис всички тук ти казаха едно и също, а ти отказа да го чуеш. Помисли над това.
Един алфа мъжкар, истински мъж е над тия неща с колко е спала жена му. Логично се ориентира към най-красивия, видимо плодовит и тн екземпляр - жена, която е решила кой кога и защо да допуска. Някои са с голям филтър, други нямат, но това не ги прави различни личности. Големия брой не деградира личността, ако тя знае какво прави.
Твоето отношение е точно на мъж, който няма ресурс за такава "женска" и си търси оправдания. Ако такава жена ти беше пуснала, отдавна да си над нещата.

(и разбира се - много удобно е да се лъже във форум, така че ще последва как ние не знаем, ти естествено си бил с манекенки и мис Варна, но не ти е било кеф, защото са били с други мъже)

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 10:54 от Анонимен

# 299
Има една прослойка от обществото, при която има хипертрофирала селска чест.

Общи условия

Активация на акаунт