Брой интимни партньори?

• 57 174
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 300
Ох Аман и аз знам такива странни птици.Мъжете си ги надушват.
Иначе е полезно мъжа да знае,че предишните са готини.Да си има едно на ум се старае повече

# 301
  • София
Има една прослойка от обществото, при която има хипертрофирала селска чест.

И тайно си мечтаят за червен чаршаф и блага ракия. Sick

А има мъже, които просто не питат тоя тъп въпрос.

# 302

Вие си имате право на своето мнение, както и над тялото си - колко мъже да допускате в него и на кого да казвате после за това. След като не съм видял ни една да се хвали и да се гордее на колко много е пуснала, и след като тези дето са го правили много държат да останело в личното им пространство - явно и при вас не е голям повод за гордост.

Сериозно ли такъв извод си извади? Фактът, че не се хвалиш колко имаш, значи, че ги имаш много? Аз, когато съм имала съвсем малко, ми е било най-неудобно да приказвам за подобни неща. След като човек задава даден въпрос на някого, би трябвало да е готов да отговори сам на същия въпрос. Ако не е Венета Райкова. Щом го смяташ за твърде интимно, за да отговаряш на него, значи вероятно е твърде интимно и за хората около теб. Не върви да им приказваш как ако ти разкажат за всички членове, които са приютили вагините им, ще постигнете по-голяма интимност и ще усетите емоцията. Тази емоция и интимност едностранен процес ли е?

# 303
  • София
Освен това Крис подхожда от гледната точка, че личността не търпи никакво развитие в това отношение.
Един път почне ли - според него няма спирачки завинаги.
Ами не е така! Сексуалността на човек се променя много, много пъти през живота.
Различна е в тийнеджърството, младостта, родителството, зрелостта, старостта...
Забележи че казвам личност и човек, не мъж или жена.

# 304
  • София

Вие си имате право на своето мнение, както и над тялото си - колко мъже да допускате в него и на кого да казвате после за това. След като не съм видял ни една да се хвали и да се гордее на колко много е пуснала, и след като тези дето са го правили много държат да останело в личното им пространство - явно и при вас не е голям повод за гордост.

Сериозно ли такъв извод си извади? Фактът, че не се хвалиш колко имаш, значи, че ги имаш много?
Скрит текст:
Аз, когато съм имала съвсем малко, ми е било най-неудобно да приказвам за подобни неща. След като човек задава даден въпрос на някого, би трябвало да е готов да отговори сам на същия въпрос. Ако не е Венета Райкова. Щом го смяташ за твърде интимно, за да отговаряш на него, значи вероятно е твърде интимно и за хората около теб. Не върви да им приказваш как ако ти разкажат за всички членове, които са приютили вагините им, ще постигнете по-голяма интимност и ще усетите емоцията. Тази емоция и интимност едностранен процес ли е?

Напълно е възможно да си е направил точно такъв извод, защото това, което Мамасита каза за селската чест, е съвсем вярно.

# 305
А има мъже, които просто не питат тоя тъп въпрос.
      Мъжете в темата оставят усещането, че не съществува различно мъжко мислене от тяхното и с основание.  Wink Тук сме се събрали все вещици, вземаме страха на всеки партньор и горкичкия, интересува се, ама не смее да пита.  Mr. Green

# 306
  • София
Даже и самото говорене за мъжете или жените като бройки е обидно.
Ние понякога си говорим за бивши гаджета, но не като секс партньори, а като хора какви са били и пр.

# 307
То е ясно, че всеки мъж иска да е един вид крал на малко кралство. Но за тази цел трябва да си силен, умен, с някакви постижения, с някакви пари.

По-лесният път обаче е да унижаваш жените. Не иска толкова зор...обаче е еквивалент на лудата стара мома с 10 котки, която щеше да има перфектен живот, само мъжете да не бяха такива задници.

Интересно старите моми като гледат котки, тия луди мъже какво завъждат...освен резистентен трипер.

# 308
  • София
Веднага ти казвам - хахави и ако имат възможност скъпи хобита. Демек - никакъв прогрес от детството - купуват си играчки.

# 309
Крис всички тук ти казаха едно и също, а ти отказа да го чуеш.
Имаш предвид "всички жени" тук, а не "всички"?

Един алфа мъжкар, истински мъж е над тия неща с колко е спала жена му.
Явно сме гледали друго Дискавъри, защото всички алфа-мъжкари по това у нас не дават друг да доближи женските им, нахвърлят се да го хапят и бодат, че и жените си бият ако си увъртат опашката край друг... може би защото са комплексари?
При хората не съм казал, че всеки мъж това предпочита, но повечето. И при равни други условия. Мисля, че тези уточнения няма нужда да ги правя, те важат за всеки логически аргумент.

Сериозно ли такъв извод си извади? Фактът, че не се хвалиш колко имаш, значи, че ги имаш много?
Това пък къде видя да съм го писал? Писах единствено, че тези, които са имали много, не се хвалят с това. Не само не се хвалят, а много държат да останело тайна. Което значи че едва ли се гордеят с него и считат за вероятно да паднат в очите на мъжете заради това.

Честно казано, омръзнаха ми тези спорове 1 срещу 100. Хайде да не правим война между половете. Просто приемаме, че сме различни. Аз членувам още в два форума - един за коли и един за рибари. Отивам си обратно там, където сме все съмишленици, а не врагове. Пък като ви трябва мъжко мнение по темата - имате си мъже у вас, питайте ги. Но може и да отговорят както когато ги питате "дебела ли изглеждам в тази рокля?".

# 310
  • Тра-ла-ла
След като разбрахме, че според мъжете жените трябва да са бели и неопетнени.....то какво мислят мъжете за техните си бройки? Или щом някой е наречен "алфа мъжкар", то е съвсем нормално да е овършее максимален брой женски?!  Mr. Green А бета мъжкарите колко бройки е редно да имат...или обират трошичките след алфа мъжкарите?!  Joy

# 311
  • София
След като разбрахме, че според мъжете жените трябва да са бели и неопетнени.....то какво мислят мъжете за техните си бройки? Или щом някой е наречен "алфа мъжкар", то е съвсем нормално да е овършее максимален брой женски?!  Mr. Green А бета мъжкарите колко бройки е редно да имат...или обират трошичките след алфа мъжкарите?!  Joy

А математически как ще стане да останат девойки след тая вършитба? Mr. Green

# 312
  • Тра-ла-ла
А математически как ще стане да останат девойки след тая вършитба? Mr. Green
Все някоя девойка ще се окаже, че е била в цикъл по време на вършитбата и е отървала срама Laughing

Което ме подсеща, че някои момичета дават само отзад, за да запазят девствеността си. Което си мисля, че е по-гадния вариант за бъдещия й мъж Whistling Запазена отдолу, ама отзад....10 бройки напред с материала Joy

# 313
Крис всички тук ти казаха едно и също, а ти отказа да го чуеш.
Имаш предвид "всички жени" тук, а не "всички"?

Един алфа мъжкар, истински мъж е над тия неща с колко е спала жена му.
Явно сме гледали друго Дискавъри, защото всички алфа-мъжкари по това у нас не дават друг да доближи женските им, нахвърлят се да го хапят и бодат, че и жените си бият ако си увъртат опашката край друг... може би защото са комплексари?
При хората не съм казал, че всеки мъж това предпочита, но повечето. И при равни други условия. Мисля, че тези уточнения няма нужда да ги правя, те важат за всеки логически аргумент.

Май наистина не сме гледали едно Дискавъри. Женската не седи затворена докато и дойде време за чифтосване. И точно тук е мъжественото, което на теб ти липсва - взима си я и си я пази оттам насетне. И въпроса "с колко" не стои.

# 314
"всички алфа-мъжкари по това у нас не дават друг да доближи женските им, нахвърлят се да го хапят и бодат, че и жените си бият ако си увъртат опашката край друг"

Да де, пазят ги. Ама тука като гледам българският алфа мъжкар хем не пази, хем после се оплаква що жената е неопазена...

Общи условия

Активация на акаунт