Брой интимни партньори?

• 56 974
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 345
ми сигурно едната съпруга меси баниците, а другата гледа телевизия и оназъ, първата, ще не ще чува.

А какво ще кажете за семействата с повече от един мъж? Аз пък гледах такова в ютюб. Практикува се в Тибет. Отдолу коментарите бяха на възторжени жени и възмутени мъже. Това е древна традиция.
Но младите момичета казаха, че искат да се омъжват за един мъж, когото д аобичат, а не за много.

Eto

https://www.youtube.com/watch?v=u7HKmu3eMEk  Вижте колко е усмихната женицата.
А мъжете й помагат и с домакинството!
Полезно е и от гледна точка на ресурси, защото се ограничава раждаемостта, а и може повече да с инвестира в децата. Може пък този модел да се наложи завбъдеще, кой знае.

# 346
  • Тра-ла-ла
кукумицинка, Има го такъв момент при тази етническа група и то при живот в затворена общност Whistling

# 347
ми сигурно едната съпруга меси баниците, а другата гледа телевизия и оназъ, първата, ще не ще чува.

А какво ще кажете за семействата с повече от един мъж? Аз пък гледах такова в ютюб. Практикува се в Тибет. Отдолу коментарите бяха на възторжени жени и възмутени мъже. Това е древна традиция.
Но младите момичета казаха, че искат да се омъжват за един мъж, когото д аобичат, а не за много.

А да бе, то с един едвам се излиза на глава, не са ми притрябвали повече  Joy
И аз съм гледала, по дискавъри май от тез модерните "полиромантични " двойки бяха, една женица баш хипи с двама мъже - един по-старичък, който май ги издържаше финансово и един по-млад, от когото тя имаше дете. Ами личеше си, че по-стария му е неприятна цялата история, чувства се онеправдан, че тя има дете с другия, а не иска с него, ама я обичаше и търпеше. Та така, повече от двама са много ми се струва, каквото и да разправят, все на единия му/й е кофти.

# 348
Фиона, не не. Това е традиция в Тибет. Виж линка. Жената изглежда много щастлива и спокойна. Явно я слушат.  със секса се старае да бъде спрведлива, за да няма кавги.  Но си права, че не е много честно. Тия са братя и може би това помага при хармонизирането на ситуацията.

# 349

Не, в Рибново, ако има случаи на многоженство, са изключение, не правило.

На мен не ми допада подобна идея за полигамия, без значение дали става въпрос за полиандрия или полигиния. Дори и когато е културна особеност, първопричината е практична - недостиг на мъже, на жени, нужда от по-бързо размножаване и т.н. Човекът не е от животните, които при нормални условия биха живели в полигамия.

# 350
Фиона, не не. Това е традиция в Тибет. Виж линка. Жената изглежда много щастлива и спокойна. Явно я слушат.  със секса се старае да бъде спрведлива, за да няма кавги.  Но си права, че не е много честно. Тия са братя и може би това помага при хармонизирането на ситуацията.

Да видях, знам че има такива случаи  братя да се женят за една жена  в индия, но там е по-скоро поради липса на ресурс да издържат семейство самостоятелно както каза кукумицинка. Направо пуснах аз тема в клюкарника за полиаморията, да не разводняваме тука, че ми стана интересно само на мен ли ми се струва невъзможна.

# 351
Да, така е. В Тибет полиандрията е продиктувана от недостатъчно фертилна земя, а и май се раждат много по-малко момичета, неясно защо. може еволюционно така да се е получило. А и животът е доста тежък, трябва повече работна ръка, за да се издържа едно семейство.

# 352
# 353
Оф,тези пък...Откриха топлата вода..
Ми,че аз съм на 40..То да кажа,че съм спала с по-малко от 10..Срам..Де съм бляла толкоз време..   Crazy

# 354
Той за алфа-мъжкар се има и то за най-големият. hahaha hahaha hahaha
Ама сега твой проблем, че си ограничен
ало, я по-културно бе

Заяц е споделила каква бройка има
Заяц е най-смелата дама тука, останалите разпъвате лукуми.

да кажа,че съм спала с по-малко от 10..Срам..Де съм бляла толкоз време..
И второ място за най-смела дама печели... Какво?

Жената иска максимално оцеляване на нейните деца, не й пука дали са от нейния мъж. Това включва най-добрите гени и най-добрият ресурс.
Или щом някой е наречен "алфа мъжкар", то е съвсем нормално да е овършее максимален брой женски?! А бета мъжкарите колко бройки е редно да имат...или обират трошичките след алфа мъжкарите?!
Ммм, много правилно сте описали процеса. Жените са хипергамни, фантазират да докопат мъжа с най-висок статус и да го запазят за себе си, но не защото много го обичат, а за да ги защитава и осигурява.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 11:51 от Танака

# 355
Аз с 1.5 все пак мисля, че доста неща научих Crossing Arms

# 356
Каза де, нямал нищо против 50, стига да не са на година, е и?
Това нейното е някаква форма на форумна лиготия, можеше просто да каже кой отговор е избрала в анкетата.

Не мога да си представя да попитам "С колко жени си бил". И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.

И изведнъж казва на мъжа си, защото непознат човек й предлага в анонимен форум:
Каза, че 50 не е проблем, но 50 на година може би би го смутило

Обаче то било шега...
въпреки, че с 50 не съм била

# 357
Я някой да кръстоса данните от анкетата с тези за възрастта във форума, че да си получим очаквания резултат най-много са жените под 25, които съответно имат около 5 партньора 25-35 около 10 и нагоре над толкова. Автора като пускаш анкета не виждам смисъла и да отговаряме в нея и да си пишем бройките и в пост, пък  и ако ти кажа, че съвсем логично влизам във втората подточка, кво ще те стопли това? И нещо не видях да написа твоите бройки колко са, като толкова те вълнуват цифрите, кажи да пофилософстваме и ние малко ли са, много ли са  Laughing

# 358
не виждам смисъла и да отговаряме в нея и да си пишем бройките и в пост, пък  и ако ти кажа, че съвсем логично влизам във втората подточка, кво ще те стопли това?
Въпрос на желание, трудно ли беше да кажеш, че се броят на двете ръце?
Не бях чувал такава логика за бройките.

Аз с 1.5 все пак мисля, че доста неща научих
Заяц, това звучи като "почти бременна". Първо бяха двама, сега станаха мъж и половина.

# 359
Танака, моята е сложна. Уж като бях с първият имаше събути гащи, после като бях с втория излезе, че съм девствена - кръв, болки, всичко. Сега не знам колко да пиша, защото с първият явно нищо не е станало, но и при ММ не отидох съвсем невинна. Така, че по средата - 1,5 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт