Брой интимни партньори?

• 56 958
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 360
не виждам смисъла и да отговаряме в нея и да си пишем бройките и в пост, пък  и ако ти кажа, че съвсем логично влизам във втората подточка, кво ще те стопли това?
Въпрос на желание, трудно ли беше да кажеш, че се броят на двете ръце?
Не бях чувал такава логика за бройките.

Аз с 1.5 все пак мисля, че доста неща научих
Заяц, това звучи като "почти бременна". Първо бяха двама, сега станаха мъж и половина.

Пак не отговаряш, какво срам те е, че си девствен ли? Съвсем нормална е логиката, имаш по няколко гаджета докато си харесаш мъжа за сериозна връзка, т.е.  грубо докъм  25 попадаш в първата категория, после докъм 30 който не е е оженил се е разделил, следователно няколко още до следващия сериозен -станаха под 10 и на когото пък съвсем не му е провървяло и втория път качва и нагоре годините/броя. По мои наблюдения, така стоят нещата сред болшинството от хората, пък и не само по мои, има си статистика щом ти е такъв дерт, ходи си я изрови.  Малък процент имат много голям брой партньори, и малък си остават с 1я -2я партньор, останалите както виждаш по анкетата са по описания по-горе алгоритъм горе-долу. И пак не виждам на теб какво ти помага това.  

# 361
Танака, моята е сложна. Уж като бях с първият имаше събути гащи, после като бях с втория излезе, че съм девствена - кръв, болки, всичко. Сега не знам колко да пиша, защото с първият явно нищо не е станало, но и при ММ не отидох съвсем невинна. Така, че по средата - 1,5 Simple Smile

Joy Joy Joy e, сега вече ще полудея.

# 362
Танака, моята е сложна. Уж като бях с първият имаше събути гащи, после като бях с втория излезе, че съм девствена - кръв, болки, всичко. Сега не знам колко да пиша, защото с първият явно нищо не е станало, но и при ММ не отидох съвсем невинна. Така, че по средата - 1,5 Simple Smile

Тука вече намесваме и размер май, иначе  нз как да си го обясня  hahaha

# 363

Не мога да си представя да попитам "С колко жени си бил". И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.

И изведнъж казва на мъжа си, защото непознат човек й предлага в анонимен форум:
Каза, че 50 не е проблем, но 50 на година може би би го смутило

Обаче то било шега...
въпреки, че с 50 не съм била
каква шега? предложиха ми да го попитам и да му видя реакцията и го направих...какво толкова те смути? не съм седнала него да го разпитвам нито той мен. за мен нелепото е да седнем да се разпитваме. просто не го виждам това да се случи. какво ми влиза на мен в работата, да кажем, че като бил на 22 спал с 5 жени  на някаква ваканция, примерно...и обратното.  той може и да не си знае точната бройка човека, не си е водил записки. "ура, днес секс!". Въпросът е, че цифрата 50 не го скандализира ни най-малко.

Танака, ти май си теоретик някакъв Simple Smile) като почне някой младок да ми говори за хипергамия, и ме светва, че става дума за някой пикапър, който вместо да общува с  жени, общува с други теоретици на тема жените.
Заяц, ти си култов, разсмя ме.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 14:59 от OX'AMAH

# 364

Не всички изненади са приятни Laughing ММ преди ме беше питал дали съм девствена и аз с абсолютна сигурност 'НЕЕЕ Naughty'.

# 365
  • София
И моят случай с първия е подобен. Той опита, аз казах ох и приключихме. След това имах едно гадже година и нещо, който въобще не ми повярва, че нещо съм правила преди това.

# 366
  • София

Тука вече намесваме и размер май, иначе  нз как да си го обясня  hahaha

E как без размер - това е основен фактор!

# 367
Той опита, аз казах ох и приключихме.
е сега тези за половинки ли ще ги броим?

# 368
И моят случай с първия е подобен. Той опита, аз казах ох и приключихме. След това имах едно гадже година и нещо, който въобще не ми повярва, че нещо съм правила преди това.
При мен обратното с първия 5-6 пъти, после вторият не ми повярва и мислеше, че съм девствена /и взе, че позна/. Съдби много. За размерът мога само да гадая, така и не погледнах надолу, реших да си пазя психиката Simple Smile
Дори и бройките не са нещо сигурно.

# 369
  • София
Скрит текст:
При мен обратното с първия 5-6 пъти, после вторият не ми повярва и мислеше, че съм девствена /и взе, че позна/. Съдби много. За размерът мога само да гадая, така и не погледнах надолу, реших да си пазя психиката Simple Smile

Mr. Green  

Това ми звучи като идеален край на темата  Laughing
майтапя се, много симпатични идеи има

# 370
  • София
ми сигурно едната съпруга меси баниците, а другата гледа телевизия и оназъ, първата, ще не ще чува.

А какво ще кажете за семействата с повече от един мъж? Аз пък гледах такова в ютюб. Практикува се в Тибет. Отдолу коментарите бяха на възторжени жени и възмутени мъже. Това е древна традиция.
Но младите момичета казаха, че искат да се омъжват за един мъж, когото д аобичат, а не за много.

Eto

https://www.youtube.com/watch?v=u7HKmu3eMEk  Вижте колко е усмихната женицата.
А мъжете й помагат и с домакинството!
Полезно е и от гледна точка на ресурси, защото се ограничава раждаемостта, а и може повече да с инвестира в децата. Може пък този модел да се наложи завбъдеще, кой знае.
А, за това се иска либидо- трепач и издържливост, щото няма да има празно..........
Не е за мен Stop

# 371

Не всички изненади са приятни Laughing ММ преди ме беше питал дали съм девствена и аз с абсолютна сигурност 'НЕЕЕ Naughty'.

О, много си сладка!

# 372
Разкажете още някоя пикантерия. В каква поза ви отвориха или се опитаха да ви отворят? Нещо друго?

Предполагам, че Танака и сие четат в захлас, чувствайки се все по-интимни с вас, докато са мушнали едната си ръка в гащите си.

# 373
Много е инфантилно да се хилите на личната информация, която Заяц сподели.

малък си остават с 1я -2я партньор, останалите както виждаш по анкетата са по описания по-горе алгоритъм горе-долу
Същата анкета ли гледаш? В тази жените, които са казали, че са били с по-малко от 5 мъже са най-голям брой. Следват жените отговорили, че са били с над 10.

каква шега? предложиха ми да го попитам и да му видя реакцията и го направих...какво толкова те смути?
Аз трябваше да проверя дали си го направила. Само не разбрах защо си го избъзикала, а не си му казала истинската бройка?

Танака и сие четат в захлас
Аз други мъже не виждам тук :D

# 374
Много е инфантилно да се хилите на личната информация, която Заяц сподели.

каква шега? предложиха ми да го попитам и да му видя реакцията и го направих...какво толкова те смути?
Аз трябваше да проверя дали си го направила. Само не разбрах защо си го избъзикала, а не си му казала истинската бройка?

защото истинската ми бройка е по-малка от 50, а крис смяташе, че за 50 щял да си бил поискал годежния пръстен...относно Заяц, историята е разказана с голяма доза хумор, не мисля, че има нещо толкова обидно някой да се позасмее. стават и такива неща в живота.

Общи условия

Активация на акаунт