Брой интимни партньори?

• 57 157
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 510
Мисля си, че ако отношенията са ясни, няма да се травмираш от бройката.

Но от такива излъгани очаквания, 2-3 пъти стигат, за да ти изкривят възприятието за мъжете.

# 511
  • София
Добре бе, как може да се задават такъв тип въпроси!?
Представяте ли си, приятелката ми ми казва, амиии, имала съм .... 13 и една свирка, примерно?
Бахти тъпизма, и кво аз д апочна да разпитвам са, кои са, що са, кво са?

Явно съм имал Умни жени, защото - първо аз не съм повдигал темата, второ - те по доста мъдър начин са ми разказвали за "няколкото неколкогодишни връзки" преди срещнат мен, и то без аз да съм ги питал, просто явно са попадали на такъв тип мъже, дето много се интересуват, и де юре са давали отговор на този въпрос (за броя), но дали де факто е така - не държа и да зная!

# 512
В общи линии бройката има значение за комплексарите, за мъже неуверени и не знаещи. Те се притесняват как са се представили и дали шушоната, като се отрака, няма да хукне по чуждо. Мъж, който знае как да направи кефа и готиното на жената, няма такива терзания.
Абсолютно! bouquet

Това ме изкефи! Много съм съгласна!

Прекарвате си го през ваша призма за успокоение Wink Броя на интимните партньори за мен е важен, не как аз ще се представя, а за да разбера повече каква жена седи срещу мен. Ако е имало много, някои за една нощ и т.н е мислила лековато и такава жена НЕ бих искал за майка на децата ми Wink Да не говорим че тенденцията е че едва ли бих й бил последният, пък ако ще да съм Аполон .. просто има такива жени. От както сме слязли от дърветата, жената винаги  е имала това което искат мъжете -"нея", поколение и т.н .. ако много мъже я имат става обща, тя на всички трябва да ражда, губи си цената, пазарен принцип. И днеска не е мн по-различно,  жената трябва да има стойност, мъжете сваляме звезди и т.н .. искаме трудна плячка, каква стойност да има жена с много бройки?  Аз лично не бих могъл да обичам такава, просто щото няма да й имам доверие заради това че тя е позволила да се държат с нея като с предмет, а не като с жена със стойност Wink   И не нямам никакви комплекси, не ми е малък и не съм нисък , за тва и подбирам  Laughing  може да съм с остарели разбирания, но са си мои .. не че ще върна леките, ама aко знаеха за какви ги мисля  Laughing

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 21:24 от Hermod

# 513
  • Пловдив
Явно съм имал Умни жени, защото - първо аз не съм повдигал темата, второ - те по доста мъдър начин са ми разказвали за "няколкото неколкогодишни връзки" преди срещнат мен, и то без аз да съм ги питал, просто явно са попадали на такъв тип мъже, дето много се интересуват, и де юре са давали отговор на този въпрос (за броя), но дали де факто е така - не държа и да зная!
Ама едно е да ориентираш партньора си, че си имал примерно три дългогодишни връзки, друго е да му дадеш точен отчет за... 13-те и едната свирка.

# 514
  • София
Ама едно е да ориентираш партньора си, че си имал примерно три дългогодишни връзки, друго е да му дадеш точен отчет за... 13-те и едната свирка.
Ориентирането на партньора за 3-4 дългогодишни връзки, не изключва автоматично, че няма два пъти повече "не"дългогодишни връзки. Но подходът е важен. Пък, който иска да разпитва.....

# 515
  • Тра-ла-ла
Хубу, де. Ама мъжете замислят ли се, че бройките на тези жени са...с мъже. Мъже, като разсъждавате толкова девствено - недейте да давате своя принос за увеличаване на бройките при жените  Mr. Green Сексът за една нощ е колкото за единият участник, толкова и за другия Whistling Бройка за единия, бройка и за другия. 1:1. Значи докато си правите густото на ху...душата - няма драма. А после някоя жена трябва да съжалява и да се крие, че и тя си е направила кефа Crazy

# 516
  • София
Скрит текст:
В общи линии бройката има значение за комплексарите, за мъже неуверени и не знаещи. Те се притесняват как са се представили и дали шушоната, като се отрака, няма да хукне по чуждо. Мъж, който знае как да направи кефа и готиното на жената, няма такива терзания.
Абсолютно! bouquet

Това ме изкефи! Много съм съгласна!

Прекарвате си го през ваша призма за успокоение Wink Броя на интимните партньори за мен е важен, не как аз ще се представя, а за да разбера повече каква жена седи срещу мен. Ако е имало много, някои за една нощ и т.н е мислила лековато и такава жена НЕ бих искал за майка на децата ми Wink Да не говорим че тенденцията е че едва ли бих й бил последният, пък ако ще да съм Аполон .. просто има такива жени. От както сме слязли от дърветата, жената винаги  е имала това което искат мъжете -"нея", поколение и т.н .. ако много мъже я имат става обща, тя на всички трябва да ражда, губи си цената, пазарен принцип. И днеска не е мн по-различно,  жената трябва да има стойност, мъжете сваляме звезди и т.н .. искаме трудна плячка, каква стойност да има жена с много бройки?  Аз лично не бих могъл да обичам такава, просто щото няма да й имам доверие заради това че тя е позволила да се държат с нея като с предмет, а не като с жена със стойност Wink   И не нямам никакви комплекси, не ми е малък и не съм нисък , за тва и подбирам  Laughing  може да съм с остарели разбирания, но са си мои .. не че ще върна леките, ама aко знаеха за какви ги мисля  Laughing
Аха, а ти защо подбиваш стойността на мъжете?

# 517
То и ти си го прекарваш през своята призма.
Аз лично не познавам жена, в това число и аз самата (която имам трима "приятели с привилегии" зад гърба си през годинте), която да си ляга ей така с някой, без преди това въпросния да се е постарал да й свали поне 2-3 съзвездия и да й покаже точно и ясно, че иска нещо с нея.
Едит: Като се замислих се сетих за две, които преди години са си лягали 2-3 пъти и с почти непознати за по вечер ама минаха 25 години и станаха по-зле от лелки в соц. време на тази тема и почти изпадат в истерия ако някой (дори мъж) им сподели, че има партньор до себе си, с когото просто правят секс ...

Иначе ми е много интересно дали при запознанство с някоя я караш първо да ти направи списък кога и защо си е лягала с мъж hahaha Не за друго ама има жени, които "навъртат бройки" в ученическите/бунтарските си години, а после се кротват. Има и такива, които до 28-30 годишна възраст са имали един-двама партньори, но след това им идва "музата" и решават, че е време да наваксат.

# 518
има и такива, които на 40 решават, че са им малко бройките ...

# 519
има и такива, които на 40 решават, че са им малко бройките ...
Говориш принципно, ти не си от тях, нали? newsm17 А, към колегата, недай боже женага, с която се усетиш в небесата, да се окаже разведена, с едно- две ремаркета, горко и. smile3511

# 520
Сандо, вече съм стара и дебела оса, мързи ме да прелитам от цвят на цвят като пеперудка  Mr. Green

# 521
В такъв случай потвърждаваш тезата ми, че на 40 се кръшка само, ако нямаш у дома си това, което ти е нужно. Сърбелът си е човещинка, като няма кой да те почеше в къщи, поглеждаш на страни.

# 522
  • София
Сандо, вече съм стара и дебела оса, мързи ме да прелитам от цвят на цвят като пеперудка  Mr. Green
Стара и дебела?! бас държа,ч е си стройна, секси фиданка, иначе казано - скрита лимонка! Mr. Green

# 523
Рони, така както си го написал не върви да напиша нито "да, съм" /защото не обичам да се хваля/, нито "не, не съм" /защото не обичам да лъжа/  Mr. Green

# 524
  • София
Скрита лимонка, знаех си аз : ))

Общи условия

Активация на акаунт