Брой интимни партньори?

• 57 288
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 600
  • Тра-ла-ла
Едно е по собствено желание да споделиш примерно, че си имала 1 дългогодишна връзка и няколко по-кратки. Истимаро да споменеш какво не ти е харесвало, за да намекнеш на новия да не допуска някои грешки на предишните. А съвсем друго е да даваш отчет:
1. Иван - добре се целуваше, ама беше емоционален ледник - 5 месеца връзка
2. Мартин - голяма любовна писалка, ама беден. Срещахме се всяка сряда само за секс
3. Гошо - голям пън в леглото, но много надежден. Чудех се дали да не направа компромис и да се вземем.
4. Колегата - голям перверзко и не ставаше за обвързване. Но поне изживях някои мои фантазии с него
5. ...
6. ...

# 601
  • София
Може би нещата се променят с възрастта, absurt, не знам. Може би има разлика да почваш връзка на 20, на 30 или на 40. За мен поне момента с чаршафите е част от историята на другия и в този смисъл част от образа му. Не виждам защо да се изрязва. Повтарям се, но споделянето, близостта, доверието според мен вървят заедно.
Ами, затова е " интимен" живот.
И знаеш ли, ако някой мъж започне да ми разказва какво е правил с друга жена, съм убедена, че утре ще разказва какво е правил с мен.
При това, на всеки, с когото реши да гради доверие.
Такъв няма начин да бъде "моя мъж".

# 602
  • София
Скрит текст:
Може би нещата се променят с възрастта, absurt, не знам. Може би има разлика да почваш връзка на 20, на 30 или на 40. За мен поне момента с чаршафите е част от историята на другия и в този смисъл част от образа му. Не виждам защо да се изрязва. Повтарям се, но споделянето, близостта, доверието според мен вървят заедно.
Ами, затова е " интимен" живот.
И знаеш ли, ако някой мъж започне да ми разказва какво е правил с друга жена, съм убедена, че утре ще разказва какво е правил с мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
При това, на всеки, с когото реши да гради доверие.
Такъв няма начин да бъде "моя мъж".
Абсолютно! Много лошо впечатление ми правят такива приказки. И от жена също.

# 603
А ако почне да ми приказва за сексуални практики и дали съм правила това или онова- направо трябва да се бяга. Защото почти сигурно е лош любовник, всъщност не ги умее нещата, някоя кака му е помагала, ама самият той не знае всъщност какво се е случило. Или по-зле, гледал го е на филмче само и иска и реално някой да го изиграе.

# 604
Едно е по собствено желание да споделиш примерно, че си имала 1 дългогодишна връзка и няколко по-кратки. Истимаро да споменеш какво не ти е харесвало, за да намекнеш на новия да не допуска някои грешки на предишните. А съвсем друго е да даваш отчет:
1. Иван - добре се целуваше, ама беше емоционален ледник - 5 месеца връзка
2. Мартин - голяма любовна писалка, ама беден. Срещахме се всяка сряда само за секс
3. Гошо - голям пън в леглото, но много надежден. Чудех се дали да не направа компромис и да се вземем.
4. Колегата - голям перверзко и не ставаше за обвързване. Но поне изживях някои мои фантазии с него
5. ...
6. ...
Аз например точно това бих харесал с приложен снимков материал и малко повече детайли . Mr. Green

# 605
  • Тра-ла-ла
Аз например точно това бих харесал с приложен снимков материал и малко повече детайли . Mr. Green
Я веднага извади ръката от джоба!!!  hahaha

Лошото е, ако влезеш като пореден номер и пише - Елюминат - обикновен чикидж... Laughing

# 606
В общи линии жените ...

Моля да напишете мисълта си отново, но с различен подбор на изразни средства, без да забравяте, че сте в бг-мамма, а не в някой "мъжки" форум.

# 607
А ако почне да ми приказва за сексуални практики и дали съм правила това или онова- направо трябва да се бяга. Защото почти сигурно е лош любовник, всъщност не ги умее нещата, някоя кака му е помагала, ама самият той не знае всъщност какво се е случило. Или по-зле, гледал го е на филмче само и иска и реално някой да го изиграе.

Да, да и да! Да се прочете и запомни от неопитните девойки, които искат да изглеждат като отворки.

# 608
момичетата много трябва да се пазят от всички мъже като тананайката, не просто защото разпитват за партньори и са лоши любовници. от малки ги гответе да се пазят от мъже подтисници, манипулатори, женомразци и тем подобни деградета.

# 609
момичетата много трябва да се пазят от всички мъже като тананайката, не просто защото разпитват за партньори и са лоши любовници. от малки ги гответе да се пазят от мъже подтисници, манипулатори, женомразци и тем подобни деградета.
Много lame,но  Peace Peace Peace Peace
Пита ли и разпитва подробно как,къде и как - нещо куца и е от описаните от Аман елементи.

# 610
Абсолютно ! Добрия любовник иска и жената да изпитва удоволствие по време на секс , което и косвено се свързва с това , че той приема правото на жената да изпитва удоволствие и не му пречи това , че освен сериозни връзки, е имала и няколко секс афери . Той не би се комплексирал от това .

# 611

Баба ми им викаше "бейове". Да не си завъждаш такъв- хем гъзорък, хем иска да е шеф, хем леко манипулиращ. Не ми го е обяснявала, ама само от словосъчетанието "мъж-бей" си направих извода какво е това животно.

# 612
от един момент нагоре човек почва трудно да се сеща с колко е бил  Laughing
аз като съм разправял .. съм пропускал несъзнателно по някоя и друга  Mr. Green
после след време в някоя ситуация съм се сещал , че съм изтървал нещо .. но принципно ..
пикантериите не се забравят и определено носят потенциал , заряд .

има някой жени за целта си водят дневник ... мило дневниче , днес беше хубав ден .. сутринта правихме секс с Х. на обяд се разделихме и се срещнах с И. боже беше толкова мил, че и на него не можах да откажа, но той мина само със свирка . вечерта пък П. ме приклещи, не можах да му откажа ,... беше ..... О ... как да го кажа .. невероятно вълнуващо и т.н. и т.н.

случвало ми се е да споделя на момиче, че съм правил секс с повече от една жена за един ден, но тая на която споделих, ме контрира с 3 ма на веднъж  Mr. Green
така че всичко има чар и тръпка .. и сюрпрайз , същата стана жена на един приятел, който после такива ядове бра с нея , че мексиканските латинските и турските сериали в едно да се съберат ... не струват  Mr. Green

# 613
Живота е за живеене да, но всеки си избира различен път Wink

Интимният живот си е интимен за всеки, но много ясно че ако избирам "жената" на живота ще се интересувам от миналото (може и без да питам), защото всеки човек си има определен начин на поведение, светоглед и т.н, който е изграден от малък и няма да промени от "мен".

Два пъти съм бил с мацки, които имаха 10+ бройки, т.е one-night-stand и 2-те бяха яко комплексирани, а си бяха топ красавици.. И аз трябва през цялата връзка да седя да чакам да се "издънят",  знаейки че имат комплекси, проблеми с его-то и т.н, а мерси, книгата на живота ми не се казва да укротя неукротимата и ги зарязах. Жената има стойност, защото тя е "сваляна",  и колкото повече си отваря краката толкова повече я губи, толкова .. и на смъртният си одър пак ще го мисля, дори алфа мъжкарите при маймуните не се бият за тая дето се е*е с всички.

А тва че някоя ме е излъгала и ми е казала че съм й вторият .. лъже себе си и вселената ще й го върне Wink лично съм го изпитвал на собствен гръб .. за такива неща човек лъже само себе си.

# 614
Добре де, те може да са трупали бройка, защото си имат други проблеми- а не да имат проблеми заради бройката.

Голямо пък самочувствие имате мъжете, че с пишлето си ще ни повредите:)

Общи условия

Активация на акаунт