Брой интимни партньори?

• 57 094
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 585
Казах ти вече- ако след 2 родени деца и общо 3 гледани почне да ме пита с кой, къде и кога, ще си помисля, че има психично заболяване или нещо друго не е наред. Просто информацията вече не е релевантна.

Summer Smile, при мен "бройката" е един развод и дете. При това да ме пита за други връзки е тъпо, щото на практика са като пиратки спрямо Чернобил. Като ме е взел с такъв дефект, явно няма нужда повече да рови.

# 586
  • София
Как така никакъв? Между "с колко мъже си била и как сте го правили" и никакъв интерес има огромно пространство.

# 587
  • София - Варна
Замислих се дали липсата на въпроси за предишните връзки на ранен етап, не е "да не се дебнем, за да не се хванем" на по-късен.
От друга страна да сте с някой, който хич не се интересува, не е ли малко показателно, че нещо не е както трябва?
Или пък, ако все пак попита, какво казвате - не е твоя работа?
Не се заяждам, разсъждавам и ми е странно.

За мен ще бъде показателно, че е неуверен в себе си, ако започне да разпитва. Нездрав интерес не ми трябва.

Да, и за мен. Или инфантилен. Кат бяхме на по 20 така се питахме, ама по-скоро от любопитство, а не с някаква специална цел да разгадаем ответната страна.

# 588
Аз очаквам, дори да има интерес, да разбере неусетно, непряко и да не прави грешката да задава въпрос за бройката като число, че и да умножава по 4.

# 589
Нямах предвид точната бройка, а в общи линии какво, как, с кого..

# 590
Нямах предвид точната бройка, а в общи линии какво, как, с кого..
Как,мерси съм.Звучи извратено.С кого -предишните връзки се узнайват.

# 591
Това вече е параноя.
Притрябвало му на някой гларус да се изцепва така и да се занимава с мене... още повече да предвиждам аз като излизам къде и кога мога да срещна някой от миналото си. Абсурд. Малко сапунено стана.

А гларусът помни ли си бройките? Айде бе!

# 592
  • София - Варна
Цитат
От друга страна да сте с някой, който хич не се интересува, не е ли малко показателно, че нещо не е както трябва?
Мен мъжът ми ме "пуска" да излизам където и с когото си искам, па дори с приятели от мъжки пол. Никога не задава въпроси къде, с кого съм била, какво съм правила.
Ако аз разкажа - разкажа, ако не - не му е особено интересно.
Аз също го "пускам".
Това сигурно значи, че нищо не е както трябва. Simple Smile
Та, ние за настоящето не задаваме почти въпроси, а камо ли за миналото и миналите. Пълен потрес би било.

# 593
  • София
Джулая, не съм била в подобна ситуация и ми е интересно. Попитах и преди малко. Какво се случва ако да кажем разхождате се прегърнати с настоящия в безоблачна идилия и хоп - насреща онзи от бара или гларуса и изрече нещо от сорта на "кой, тая ли, ти ако знаеш какво прави като се напие..". Каква е интерпретацията в такъв случай?
О, това може да го каже и някой, на когото не си му бутнала, та ако " милото" се влияе толкова лесно, ще ти направи услуга да си тръгне.

# 594
Джулая, не съм била в подобна ситуация и ми е интересно. Попитах и преди малко. Какво се случва ако да кажем разхождате се прегърнати с настоящия в безоблачна идилия и хоп - насреща онзи от бара или гларуса и изрече нещо от сорта на "кой, тая ли, ти ако знаеш какво прави като се напие..". Каква е интерпретацията в такъв случай?
О, това може да го каже и някой, на когото не си му бутнала, та ако " милото" се влияе толкова лесно, ще ти направи услуга да си тръгне.
Ситуации всякакви. Според мен честност и откровеност водят до доверие. А като има доверие, клюките не влизат.

# 595
  • София
Простащина от страна на гларуса, да. Въпросът ми беше как гледа на това настоящия.
Мисля, че ако сегашният е предварително информиран и няма проблем с подобни факти, изобщо няма да обърне внимание на такива приказки. Обаче ако му дойде като гръм от ясно небе, какво става тогава?
Прочете ли поста на един съфорумец, според когото, всяка бройка, която му кажеш, трябва да се умножи по 4? newsm78
ПП. Ако всъщност, мерака е да се похвалиш, е друг разказ. Mr. Green

# 596
  • София - Варна
Като си правила нещо с някой в миналото, сте си го знаели само ти и той, предполагам. За какви клюки говорите? Наистина е параноично.

Подозирам, че Summer Smile не ги мисли и говори сериозно тези неща, а по-скоро колкото да върви спорът.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 12:56 от afrikancho

# 597
Не, не, не споря. Просто попаднах в темата и се размислих по въпроса Simple Smile

Цитат
Прочете ли поста на един съфорумец, според когото, всяка бройка, която му кажеш, трябва да се умножи по 4? newsm78
ПП. Ако всъщност, мерака е да се похвалиш, е друг разказ. Mr. Green
Това пак идва от липсата на доверие, което в началото е нормално да липсва, но в последствие би трябвало да отпаднат изчисленията.

# 598
  • София

Това пак идва от липсата на доверие, което в началото е нормално да липсва, но в последствие би трябвало да отпаднат изчисленията.
Е, че какво пречи да си създавате доверие без да си ровите по чаршафите?
И какво пречи да си създадете сами интимен свят, без да изучавате създадения с друг партньор? newsm78
Няма ли да ви е по- вълнуващо?

# 599
Може би нещата се променят с възрастта, absurt, не знам. Може би има разлика да почваш връзка на 20, на 30 или на 40. За мен поне момента с чаршафите е част от историята на другия и в този смисъл част от образа му. Не виждам защо да се изрязва. Повтарям се, но споделянето, близостта, доверието според мен вървят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт