Брой интимни партньори?

• 56 958
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 570
Хиляда пъти по-зле е да е информиран.

Ако не е информиран, ще си помисли, че оня отсреща е нещо луд или има да си отмъщава- абе ще измислиш версия на момента.

Обаче ако ти сама си разказала историята и тя се потвърди- няма да му е по-весело:)

# 571
  • София - Варна
Това вече е параноя.
Притрябвало му на някой гларус да се изцепва така и да се занимава с мене... още повече да предвиждам аз като излизам къде и кога мога да срещна някой от миналото си. Абсурд. Малко сапунено стана.

# 572
Не виждам защо да не ми каже точно колко са, че и подробности да ми разкаже. какво значение има точната бройка, важно е споделянето, близостта.
    Подробности? Значи ако сегашният ти дългогодишен партньор/съпруг изведнъж реши да те смени с друга, не е проблем да ѝ разкаже как е протичал семейният ви интимен живот в подробности? Знам, че предварително никой не допуска връзките да приключат, но ако/когато приключат, добре е каквото се е случвало в леглото между двамата, да си остане там.
    Извинявай за въпроса, но дали желанието да чуеш подробности не се дължи на желанието да те ласкаят? Дали откровеността на партньора колко по-добре се е представяла някоя предишна в определени "дейности" няма да ти посмачка самочувствието? Или ти превъзхождаш всички преди теб във всичко?  Wink

# 573
На глупавичка ли се преструваш? Нали се сещаш, че някои истории са безобидни, а други може да са токсични?

Интересно като сте си разправяли всичко, тествахте ли се за болести?

добре де , уж го даваш досетлива ...........

а да ти е хрумвало, че питането може да има и положителен аспект ?
да ти е хрумвало, че мъжа може да иска да разбере къде са границите на жената ?
представи си, че единия е значително по разкрепостен от другия ..
ако за мен свирката и аналния секс са стандартни неща в секса, за нея може да са табу или обратно .
какъв по добър вариант да разбереш повече за половинката от този да питаш за предишни партньори ситуации ?
а какъв по добър вариант да счупиш тези граници ?
нали от някъде трябва да се почне темата .. ти ако не можеш да говориш за минали сексуални ситуации .. какво остава да правиш нещо по нестандартно ..
чак пък токсични да са споделянията за миналото .. айде ..
то такива неща ако са в състояние да бутнат една връзка .. по добре не я почвайте .

това са любопитни факти от миналото на човек .. и самите факти според мен не са в състояние да бутнат връзката или да я тласнат в грешна посока , но виж ако излъже или откаже да споделя нещо .. интерпретацията е .. отказва близост , ........ отказва близост равно на нямаме бъдеще заедно ...

сеа .. хора всякакви, но ... аз лично така приемам нещата

# 574
  • Тра-ла-ла
И кое е положителното да споделиш на настоящия си партньор, че примерно в миналото си спала с твой много добър приятел?! Или, че се е случвало да си фирнеш повечко и да си тръгвала с мъж от бара?! Или как лятото си се консумирала на плажа с един супер секси гларус. Ми той животът е, за да се живее. Нормално е в младите години хората да експериментират в търсене на себе си. Даже е задължително да минат по тези стъпки.
Така ли човек "намира себе си"?  Laughing Задължително било чак.  Laughing
Може и не точно в тази последователност или с тези герои Laughing Дала съм само примери. Всеки сам избира как да експериментира, да трупа опит и да формира мироглед, вкус и т.н. Та имам предвид да мине по стъпките на експериментирането със себе си , с другите Peace

# 575
Обаче ако му дойде като гръм от ясно небе, какво става тогава?

Според интелекта му
ако е същият тип човек като гларуса, връзва се и носиш последствията на лошия си избор на партньор
ако е мъж на място, преценява що да човек има срещу себе си /гларуса/ и забравя на секундата това, което е чул

как се бориш с клюките зад гърба ти евентуално? които дори не подозираш - все пак хората са по-смели, когато говорят и не те гледат в очите?

# 576
  • София
Простащина от страна на гларуса, да. Въпросът ми беше как гледа на това настоящия.
Мисля, че ако сегашният е предварително информиран и няма проблем с подобни факти, изобщо няма да обърне внимание на такива приказки. Обаче ако му дойде като гръм от ясно небе, какво става тогава?

Отговорът за мен би бил доста показателен. Ако:
1. Разсъжденията му са сорта на "Какво ме интересуват приказките на някакъв идиот?", значи говорим за нормален, интелигентен мъж със самочувствие. Връзка с него си заслужава;
2. Ако те попита дали е вярно и после започне да се държи като дърво, без никакви колебания бих прекаратила всякакви отношения с него.
При вариант две бих си казала, че ми трябва повече опит с мъжете, за да се науча да избягвам още в началото двукраки като този и въпросния гларус.

# 577
Цитат
Подробности? Значи ако сегашният ти дългогодишен партньор/съпруг изведнъж реши да те смени с друга, не е проблем да ѝ разкаже как е протичал семейният ви интимен живот в подробности? Знам, че предварително никой не допуска връзките да приключат, но ако/когато приключат, добре е каквото се е случвало в леглото между двамата, да си остане там.
    Извинявай за въпроса, но дали желанието да чуеш подробности не се дължи на желанието да те ласкаят? Дали откровеността на партньора колко по-добре се е представяла някоя предишна в определени "дейности" няма да ти посмачка самочувствието? Или ти превъзхождаш всички преди теб във всичко?  Wink
Не виждам драма в разказването на личния ни живот. Изобщо.
Да ме ласкаят?? Ни най-малко. За мен споделянето е близост.

Елюминат  newsm10

# 578
На глупавичка ли се преструваш? Нали се сещаш, че някои истории са безобидни, а други може да са токсични?

Интересно като сте си разправяли всичко, тествахте ли се за болести?

добре де , уж го даваш досетлива ...........

а да ти е хрумвало, че питането може да има и положителен аспект ?
ако за мен свирката и аналния секс са стандартни неща в секса, за нея може да са табу или обратно .
какъв по добър вариант да разбереш повече за половинката от този да питаш за предишни партньори ситуации ?
а какъв по добър вариант да счупиш тези граници ?

Сексуалните граници се определят наново с всеки партньор. Има и по-добър начин да се разучите.

# 579
  • Тра-ла-ла
Елюминат, предпочитам мъжът до мен да установи в настоящето какви са ми вкусовете, а не да ме подпитва чики*жийски "Ти на ония, с който имаше 2 годишна връзка правеше ли му  Whistling?" "А давала ли си на дългогодишните си приятели да работят в задния двор?", "А правила ли си секс в тоалетната?"! Ми може да съм правила, да съм давала, ама да съм решила, че от тук нататъка няма да правя тия неща. Или пък да не съм ги правила, но да съм склонна да експериментирам с новия мъж до мен. Та колко да е показателно миналото?! Wink

П.П. Гларусът едва ли си помни бройките Mr. Green

# 580
     Това с простички въпроси като "какво ти харесва" и "искаш ли да пробваме ..." не ви ли се получава? За някои неща даже не е необходимо човек да пита, случват се (или не се) от самосебе си.

# 581
  • София
Елюминат, предпочитам мъжът до мен да установи в настоящето какви са ми вкусовете, а не да ме подпитва чики*жийски "Ти на ония, с който имаше 2 годишна връзка правеше ли му  Whistling?" "А давала ли си на дългогодишните си приятели да работят в задния двор?", "А правила ли си секс в тоалетната?"! Ми може да съм правила, да съм давала, ама да съм решила, че от тук нататъка няма да правя тия неща. Или пък да не съм ги правила, но да съм склонна да експериментирам с новия мъж до мен. Та колко да е показателно миналото?! Wink

П.П. Гларусът едва ли си помни бройките Mr. Green

Естествено! Ако някой, различен от лекар (но и при лекаря с голяма уговорка), започне да ме разпитва по подобен начин, ще реша, че има сексуален проблем. Абсолютно буквално говоря. Какво пречи да ме попита директно дали искам или не искам да правя нещо?

# 582
Замислих се дали липсата на въпроси за предишните връзки на ранен етап, не е "да не се дебнем, за да не се хванем" на по-късен.
От друга страна да сте с някой, който хич не се интересува, не е ли малко показателно, че нещо не е както трябва?
Или пък, ако все пак попита, какво казвате - не е твоя работа?
Не се заяждам, разсъждавам и ми е странно.

# 583
  • София
Замислих се дали липсата на въпроси за предишните връзки на ранен етап, не е "да не се дебнем, за да не се хванем" на по-късен.
От друга страна да сте с някой, който хич не се интересува, не е ли малко показателно, че нещо не е както трябва?
Или пък, ако все пак попита, какво казвате - не е твоя работа?
Не се заяждам, разсъждавам и ми е странно.

За мен ще бъде показателно, че е неуверен в себе си, ако започне да разпитва. Нездрав интерес не ми трябва.

# 584
Нездрав...ама чак никакъв  newsm78
А и ти примерно, колкото и да си над нещата, не искаш ли да имаш представа той през какво е преминал?

Общи условия

Активация на акаунт