лично съм го изпитвал на собствен гръб .. за такива неща човек лъже само себе си.
Може цяла година да не е правила секс, но в следващата да си навакса с 3ма мъже по различно време. Освен това никой човек не скача от връзка във връзка. Хората си дават почивка, но в това време не отиват в манастир, я
Може цяла година да не е правила секс, но в следващата да си навакса с 3ма мъже по различно време. Освен това никой човек не скача от връзка във връзка. Хората си дават почивка, но в това време не отиват в манастир, я 

Жена с много "история" , би се чувствала по-добре при друг мъж отколкото при мен, щото в момента в който разбера ( а аз ще разбера), ще спра да я харесвам .. и няма да е нарочно, а заради баба ми, майка ми и жените които съм обичал .. и харесвал .. просто са били с такива разбирания .. и хич не ме вълнува какво е модерно и какво не, не харесвам майонеза и толкова, па хич не ме вълнува кой за кво ще ме сочи
но това съм си аз, другите мъже може да не избират толкова, аз мога си го позволя.
а до тенденция , примерно ти ако видиш че мъжа който си се харесала се напива на млади години редовно, или примерно е анти-социален, пасивен или някакви други кофти черти .. няма да очакваш че на 50г да стане Доналд Тръмп нали
така и ние не искаме майката на децата ни да се е сваляла с гларуси и да си е ходила пияна от дискотеки с мъже и да има н-бройки, щот после с тая уста ще целува децата ни... Не казвам на никой как да живее, споделям си мнението какво гледам аз в 1 жена .. някой ако иска да си хваща и с 50 бройки зад гърба, щом му се живее в латино сериал 

Значи при избора на жена за омъжване - спазваш мамино-бабините заръки. А докато навърташ километража с неподходящи жени....никакъв спомен от пуратнското възпитание. На това му се вика псевдо морал.Препоръчани теми