Брой интимни партньори?

• 57 480
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 645
  • Тра-ла-ла
Нищо в този живот не е сигурно. Нито кой ще хукне, нито кой ще се кротне. Хората се развиват, променя, изчикчирикват. Иначе нямаше да има толкова раздели.

# 646
  • София
Eх хора къде остана моралът и ценностите на мъжът и жената в съвремеменния объркан световен ред? Как може жената да се запази девствена като мъжете я изнасилват доброволно още на 16 -е, а после я захвърлят и търсят поредната бройка? Момичетата са наивни и заблудени, а мъже, дори и женени се възползват от тях. И говорим за секс, не за семейство,брак и съвместен живот. Една моя приятелка направи 20 бройки за 2 седмици на морето. Е продължава да върти 5 гаджета наведнъж и все е недоволна. Днес един приятел искаше да доведе жена в къщи да пият и да хранят смока. Е не, нашият дом не е публичен. Има храстчета в парка, сори. Наистина мъчно ми е, че мъжете и жените правят разврат, блудстват и прелюбодействат, пренасят си венерически болести и не се замислят за духовните семейни ценности. Защо?
Joy  Joy Ооох, в момента съм безмълвна.
А сега сериозно:
Сексът е нещо хубаво, сексът е за забавление, сексът е за удоволствие, и е необходимост. Не виждам никаква причина един здрав мъж или една здрава жена да се лишават от него, стига да се взимат съответните предпазни мерки, разбира се.

# 647
Hermod, вашите деца и ти ще целуваш, не само майка им.

# 648
и после мъжете се оплакват, че жените "давали" секс като награда за изчистеното мазе, а не си искали за кеф ...

# 649
  • Тра-ла-ла
и после мъжете се оплакват, че жените "давали" секс като награда за изчистеното мазе, а не си искали за кеф ...
Изводът е, че мъжете са по-големи кифли и кралици на драмата от жените Whistling

# 650
  • София

Изводът е, че мъжете са по-големи кифли и кралици на драмата от жените Whistling
Дали наистина не трябва да върнат наборната служба? newsm78

# 651
  • Тра-ла-ла

Дали наистина не трябва да върнат наборната служба? newsm78
Абсолютно. Даже и за жените Peace Не като едно време от 6 месеца до 2 години, че е загуба на хубави години. Но едно 3 месеца лятото, някъде на изнесен терен да се учат да оцеляват без мама, тати и gsm-а. Аз с удоволствие ще се запиша Laughing

# 652
Тъкмо гледам формата по Нова. Джино е готов да гледа децата на Емануела- 2,3,4, колкото толкова, само заради самата жена. Да не пропускаме каква мъжемелачка е въпросната.

# 653
Тъкмо гледам формата по Нова. Джино е готов да гледа децата на Емануела- 2,3,4, колкото толкова, само заради самата жена. Да не пропускаме каква мъжемелачка е въпросната.
Ми сигурно щото е ходил в казарма  Joy . Но по-вероятно ще е готов да й гледа децата чаак докато й се насити.

# 654
Работата ми е да управлявам програмисти и убеждавам инвеститори.. сиреч  главната ми работа е да разбирам от хора и програмиране .. Да знам дали някой си заслужава по-добрите умения, въпреки че не може да работи екипно и сред хора и кой ще си даде парите и т.н.
Та, жената сравнително не е чак толкова неразгадаема мистерия .. нищо не питам, просто седя тихо и наблюдвам .. как се чувства, какво иска от живота, доволна ли е , гледа ли други мъже и има ли нужда от тях? Има ли комплекси? Наживявала ли се е? Нямам никакви очаквания и не вярвам сляпо в любов и т.н. доста съм сложен, различен, усещам най-малката разлика в това някой как се чувства .. а ако се усъмня имам достъп до правилните инструменти и база данни да разкрия миналото Wink  на ваш език , дракон-риби-овен  съм и съм доста труден за надцакване.  Обаче сме редки, Джиновци-те са 99%, така че спете спокойно. Пф, нищо не казах.

И да вярвам в двойният стандарт, едно е мъж да ходи и да бройка, друго е жената .. нз явно аз съм странен, аз си знам че ще си умра сам, съдба , но не ме плаши  Laughing  За мен една връзка трябва да е изпепеляваща любов, да умирате един за друг и не говоря само за секс .. ква любов ще имам към нея, ако знам че 20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен? Жената губи стойност със всяка бройка .. period.  И не говоря за такава жена дето да се съобразява с мен, а такава каквато знае че може да има всеки, но е с мен. Пак нищо не казах  Mr. Green Аз съм си аз, вие сте се вие .. Адиос

# 655
Работата ми е да управлявам програмисти и убеждавам инвеститори.. сиреч  главната ми работа е да разбирам от хора и програмиране .. Да знам дали някой си заслужава по-добрите умения, въпреки че не може да работи екипно и сред хора и кой ще си даде парите и т.н.
Та, жената сравнително не е чак толкова неразгадаема мистерия .. нищо не питам, просто седя тихо и наблюдвам .. как се чувства, какво иска от живота, доволна ли е , гледа ли други мъже и има ли нужда от тях? Има ли комплекси? Наживявала ли се е? Нямам никакви очаквания и не вярвам сляпо в любов и т.н. доста съм сложен, различен, усещам най-малката разлика в това някой как се чувства .. а ако се усъмня имам достъп до правилните инструменти и база данни да разкрия миналото Wink  на ваш език , дракон-риби-овен  съм и съм доста труден за надцакване.  Обаче сме редки, Джиновци-те са 99%, така че спете спокойно. Пф, нищо не казах.

И да вярвам в двойният стандарт, едно е мъж да ходи и да бройка, друго е жената .. нз явно аз съм странен, аз си знам че ще си умра сам, съдба , но не ме плаши  Laughing  За мен една връзка трябва да е изпепеляваща любов, да умирате един за друг и не говоря само за секс .. ква любов ще имам към нея, ако знам че 20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен? Жената губи стойност със всяка бройка .. period.  И не говоря за такава жена дето да се съобразява с мен, а такава каквато знае че може да има всеки, но е с мен. Пак нищо не казах  Mr. Green Аз съм си аз, вие сте се вие .. Адиос

Абе дано да си добре в програмирането, само това ще кажа. Peace

# 656
  • София - Варна
Работата ми е да управлявам програмисти и убеждавам инвеститори.. сиреч  главната ми работа е да разбирам от хора и програмиране .. Да знам дали някой си заслужава по-добрите умения, въпреки че не може да работи екипно и сред хора и кой ще си даде парите и т.н.
Та, жената сравнително не е чак толкова неразгадаема мистерия .. нищо не питам, просто седя тихо и наблюдвам .. как се чувства, какво иска от живота, доволна ли е , гледа ли други мъже и има ли нужда от тях? Има ли комплекси? Наживявала ли се е? Нямам никакви очаквания и не вярвам сляпо в любов и т.н. доста съм сложен, различен, усещам най-малката разлика в това някой как се чувства .. а ако се усъмня имам достъп до правилните инструменти и база данни да разкрия миналото Wink  на ваш език , дракон-риби-овен  съм и съм доста труден за надцакване.  Обаче сме редки, Джиновци-те са 99%, така че спете спокойно. Пф, нищо не казах.

И да вярвам в двойният стандарт, едно е мъж да ходи и да бройка, друго е жената .. нз явно аз съм странен, аз си знам че ще си умра сам, съдба , но не ме плаши  Laughing  За мен една връзка трябва да е изпепеляваща любов, да умирате един за друг и не говоря само за секс .. ква любов ще имам към нея, ако знам че 20 други мъже са я клатили, много от тях много по-кофти от мен? Жената губи стойност със всяка бройка .. period.  И не говоря за такава жена дето да се съобразява с мен, а такава каквато знае че може да има всеки, но е с мен. Пак нищо не казах  Mr. Green Аз съм си аз, вие сте се вие .. Адиос

Почесох се.  newsm78

# 657
Те такива жени нямат насищане, пълни са с номера. Но евала за това, че няма нищо против децата и бройките и. Колега, вместо да седиш и да гледаш, да преценяваш и да умуваш, да вземеш да и спретнеш едно яко гезме. Развинти и мозъка, не я оставяй да диша, декларирай присъствие, три дни да не дойде на себе си. За да получиш, трябва да дадеш. И не се стягай, пусни кучето от синджира. Ако е твоето, ще се върне при теб.

# 658

ами ако са я клатили 20 мъже кой от кой по-качествени от теб? Кажем скарлет йохансън. тя е била с много мъже, но всичките са такива, на които ти на малкия пръст не можеш да стъпиш. Колко да е паднала цената на Скарлет, ако теб пак не би те огряло с нея никога? Ако ще със 100 да е била ти пак ен би се класирал.

И сравни Скарлет с местната неособено привлекателна женица, която са я пожелали да кажем 2 мъже в живота...нима ще я поставиш Скарлет под тази жена? Ти имаш много по-големи шансове с местната непривлекателна женица отколкото със Скарлет. Нека гледаме на нещата обективно и откровено. Иначе наистина философвстваш като мъж, който няма житейски опит и има подтисната сексуалност и го кара по-скоро на теория от пикъп форумите.

# 659
  • София

Лоша работа и тъжна. #Crazy
Не си странен, проблемен си, ама не осъзнаваш колко си проблемен............за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт