Брой интимни партньори?

• 56 896
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 005
такъв, който да ме преследва от миналото ми ... май няма
Не да те преследва, ти да си спомняш за него през определено време и да не спираш.

не, няма - поне за сега няма
имам предвид в сексуален и/или емоционален смисъл
иначе си спомням и съученичките ми от първи клас  Grinning

# 1 006
Цитат
Има, мъж с който да си прекарала 5 дни и след това да мислиш за него 50 години. Такава е женската природа, някои срещи с мъже й оставят такъв спомен.
Не винаги и не всички са така. Иначе и мъжете не са застраховани от подобни емоции. Та е малко относително и съвсем не задължително.

# 1 007
  • Тра-ла-ла
Такава е женската природа, някои срещи с мъже й оставят такъв спомен.
Повярвай, че при доста мъже също се получава това. Peace

# 1 008
  • град-държава
Реагирал е така чужденецът, защото даже този въпрос само е първа стъпка към "слът=шейминг", което вече се смята почти за престъпление срещу личността.
А тука го имат за нещо редно да засрамват и тероризират една жена заради сексуалността й!
Цялата тема си е именно това.
Жената като начин на употреба-на нея не 'и е позволено да изпитва удоволствие от секса, да го търси и преживява. Да взима това, което иска, колкото иска,  курвенско е някак си и не трябва да се допуска да не им се набива в главите непрекъснато.  Laughing

Съпругът ми никога не ми е задавал такъв въпрос... все пак и двамата сме женени за секс за една вечер. Mr. Green
Като се замисля всъщност никога не са ме питали подобно нещо, а колко са мъжете, с които имам история зная единствено аз, да ги наричам бройка е обидно към самата мен първо.
А е смехотворно - каква е бройката!? - сякаш имаме закачен брояч за доказателство към думите. Всеки може да каже, каквото иска в крайна сметка.

# 1 009
  • София

Има, мъж с който да си прекарала 5 дни и след това да мислиш за него 50 години. Такава е женската природа, някои срещи с мъже й оставят такъв спомен.

"Белязани така, че никой след това, да не може да ни обича" (видео)
Ти не хващай толкова вяра на филмите............за художествена измислица, чувал ли си? Mr. Green
Може да се сетим на няколко години веднъж, като стане дума за преживяване, дошло от нищото и пак там заминало, ама да мисли за него 50г. може само жена с ментален проблем.
ПП. Ма, ти си бил чалгаджия?
Ясно защо ги редиш такива....

# 1 010
да ги наричам бройка е обидно към самата мен
А е смехотворно - каква е бройката!?
Хем смехотворно да те питат нещо толкова маловажно, хем пък става обидно после. Парадокс.

Ти не хващай толкова вяра на филмите
Това е клип. И говорейки за ефекта от бройките върху жената - сещам се за една жена, която разказваше за един мъж от миналото, за който е мислила през целия си живот, и по време на брака й. Мисля че филма се казваше "Титаник"?

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 20:44 от Танака

# 1 011
  • София
...
ПП. Ма, ти си бил чалгаджия?
Ясно защо ги редиш такива....
Мдааа, през цялото време се чудя какъв е този чалгаджийски манталитет, то се оказа съвсем буквално.

# 1 012
Предполагам, Танака искрено вярва, че жените в живота си неизбежно срещат "фаталния мъж" и неполучили взаимност от него им остава вечен отпечатък. Невъзможността да получат, каквото са искали ги е настървило още повече и желанието им не умира. Това да искаш, което не можеш да имаш, и това да те мотивира е поведение на типично мъжката природа, ще кажа аз, влизайки в твоя тон.  Laughing

Някои мъже изпитват задоволство, въобразявайки си, че са "единствени", а следващите след тях са тихо примирение, което може да бъде изтърпяно със спомените по "незаменимия".

# 1 013
  • град-държава
Е, толкова ти е капацитета щом така разбираш какво казвам.   Laughing
Въпроса е смехотворен, а аз мога да кажа каквото си искам - включително и нищо, хлапе, ако някой някога ми го зададе. До сега не ми се е случвало.

# 1 014
И говорейки за ефекта от бройките върху жената - сещам се за една жена, която разказваше за един мъж от миналото, за който е мислила през целия си живот, и по време на брака й. Мисля че се казваше "Титаник"?

За целта трябва влюбените да са млади, все още много наивни и романтични и, най-важното, мъжът да умре, преди да стане ясно, че не е идеален.

# 1 015
Аз пък се сетих за филм, в който един мъж не спираше да обича една жена от миналото.

Скрит текст:
Harry Potter

# 1 016
  • София
Аз пък се сетих за филм, в който един мъж не спираше да обича една жена от миналото.

Скрит текст:
Harry Potter
Стига с тия филми, достатъчно години имаме зад гърба си, ако някой е преживял, видял или чул такова нещо, извън постановката с Калоянчев и Мутафова онзи ден, да сподели.

# 1 017
Ох, като ви чета, се сещам единствено за Слънцето. Всяка Нова година, от двадесетина насам, че спрях да ги броя. Като ми излезе с червената, дантелена премяна, с белите пухчета, и като каже- "Хайде, мило, да си сигурен, че си последен за тази, и първи за Новата", хохохо.

# 1 018
  • София - Варна
Танака сега се чуди къде ли е изчезнала романтиката.
Аз пък си мисля не за един, ми за няколко бивши. Редувам си ги според емоционалния период, в който съм в даден момент.
Чакам анализа на Танака. Wink

# 1 019
Ох, като ви чета, се сещам единствено за Слънцето. Всяка Нова година, от двадесетина насам, че спрях да ги броя. Като ми излезе с червената, дантелена премяна, с белите пухчета, и като каже- "Хайде, мило, да си сигурен, че си последен за тази, и първи за Новата", хохохо.
Много добра идея,да я поздравиш от мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт