Брой интимни партньори?

• 57 108
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Точно. Танака е като учебник от какви мъже да се бяга за сериозна връзка. Темата е много полезна в това отношение.

# 1 156
Няма как настоящия партньор да не е по-ярък от миналите. Най-малкото той предизвиква емоции и мисли всекидневно. Защо се опитваш да прокараш друга идея? Играеш го като развален детектор на лъжата, който отчита само "лъжа" и се опитва да те убеди в собствените си илюзии.

Помня и такива, които аз съм зарязала, чисто биографично. По същия начин помня и съседчето по чин от гимназията.

# 1 157
Нито е ненадейно, нито е "спомням си за него през няколко години, даже вече не си спомням".
     Имаш претенциите, че знаеш по-добре от всяка от нас кога, кого и с какво помни?  Wink Дори за ясновидец не ставаш Танака, врачките имат по-добри умения по приложна психология спрямо щастливо обвързани жени.  Sunglasses Знаят, че последните рядко опират до техните услуги, а засекат ли се, врачката избягва спора, защото е губеща изначало.   Laughing

# 1 158
Аз не разбирам защо Танака се опитва да сложи всички жени в един калъп. Хората са толкова различни. Все едно жена да каже - всички мъже са свине. Ами не са.

# 1 159
Аз не разбирам защо Танака се опитва да сложи всички жени в един калъп. Хората са толкова различни. Все едно жена да каже - всички мъже са свине. Ами не са.

Защото не прави разлика между усредена статистическа зависимост и реална крива на разпределение на вероятностите и затова изводите му са на едро "общовалидни" и конкретно индивидуално неприложими.
Пък и те мъжете са си свине, ама моята свиня си е най-убава.  Mr. Green

# 1 160
Т.е. търсиш си близначка?
харесва ми логиката ти

мисля, че с този, с който съм, е много специален - без да е лошо момче
Вероятността да забравиш "онзи" за който ми разказа е нулева, а за сегашния много над нула.

Танака , изобщо не съм се опитвала да променям мъжа си или да го моделирам , нито той мен.
Не съм казал че си кучка, може и да си, нито казах, че го моделираш съзнателно, просто описвам един несъзнателен процес, който съществува в жената, когато се обвърже с някого. И ако се замислиш, привличането което изпитваш към него е много по-слабо от времето, когато е бил просто лошо момче и не е бил отдаден на теб.

а на анкетния ти въпрос, отговорът го знае само номер 1
Това как да го разбирам, че си била само с един мъж сексуално?

Сериозно ли се опитваш да даваш тон на жените?!
Не на жените, а на теб, фокусирай се върху темата, а не върху мен.

Помня и такива, които аз съм зарязала, чисто биографично.
Но не толкова ярко и с такава силна емоция както този който е зарязал теб или не те е пожелал.

Имаш претенциите, че знаеш по-добре от всяка от нас кога, кого и с какво помни?
Напротив, нямам, затова вече 80 страници питам.

Аз не разбирам защо Танака се опитва да сложи всички жени в един калъп. Хората са толкова различни.
Много романтично, разчувства ме.

# 1 161
  • София
Танака може и да е прав. Аз мисля, че 98% от нас имат в миналото си любовна история и макар, че болката е изстинала, все още тайничко и понякога се сещат за онзи, който им е разбил сърцето.
Ако продължаваш да гледаш турски сериали и да използваш клишето " разбил сърцето", да!
Само че, тези 98% от нас са имали още любови, че и семейства са създали, и деца.
"разбитото сърце" отива в манастир или се мята от по- висок етаж.
Но, поради ментални причини.

# 1 162
Танака, стига си чел Roosh V бе, няма да стигнеш далеч, и той самият нямал реално 50 бройки...и няма такова нещо като Alpha Widow, нито всяка от нас тъжи по Алфата от миналото- аз например съм алергична към лоши момчета.

А разбитите сърца днес май се пробват с ИДИЛ...и стават шахидки...

# 1 163
  • Тра-ла-ла
Сериозно ли се опитваш да даваш тон на жените?!
Не на жените, а на теб, фокусирай се върху темата, а не върху мен.
Патологиите са ми по-интересни Mr. Green

# 1 164

мисля, че с този, с който съм, е много специален - без да е лошо момче
Вероятността да забравиш "онзи" за който ми разказа е нулева, а за сегашния много над нула.

ако това наричаш разказ, то никога не са ти разказвали нищо - дори "Дядовата ръкавичка"

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 22:21 от bubanka

# 1 165
newsm10  Някои сме шопари. Като гледам анкетата се питам, колко сме мъжете, и колко девствениците, в последна точка  newsm20

# 1 166
Разбрахме, че си романтично-драматичен.

Не, Танака, не ги помня с романтична емоция, помня ги с умиление - всичките до един и никой не се отличава. Заради старото време, както се казва. Няма разлика между тях от сегашна гледна точка. И не се сещам за тях и на високосна година, сещам се в случаите, когато могат да бъдат приложени като пример. Те са анонимните, нямат идентичност. Сега има значение и влияние, нали уж си мъж, проумей го.

# 1 167
  • София
newsm10  Някои сме шопари. Като гледам анкетата се питам, колко сме мъжете, и колко девствениците, в последна точка  newsm20
Малко останахте, много малко, за съжаление!
Броят на истинските мъже е обратнопропорционален на броя на девствениците. Mr. Green

# 1 168
  • София
violet_2006 не ми е разбивано сърцето никога. това не е условие за да имаш някой, който ще ти остане скъп и ще обичаш по някакъв начин.
Танака, не, че го знае със сигурност само първия мъж  Simple Smile

"И ако се замислиш, привличането което изпитваш към него е много по-слабо от времето, когато е бил просто лошо момче и не е бил отдаден на теб." - цитирам те. Много вярно. Напуснах точно когато стана напълно отдаден и точно преди да спре да ме привлича какъвто е. Никога не съм искала да го променям. Така става завинаги, ако ме разбираш. Трудно е, но и той в един момент ме разбра.

а, да и му помня всичко и си имаме координати, но не общуваме  Simple Smile това на теб как ти помага, обаче

# 1 169
Не, Танака, не ги помня с романтична емоция, помня ги с умиление - всичките до един и никой не се отличава.
Помниш ги всички, но не си ги спомняш толкова често както "онзи", и никой не се отличава, освен него. И все пак за колко говорим?

ако това наричаш разказ, то никога не са ти разказвали нищо - дори "Дядовата ръкавичка"
Така е, беше кратък, но ми беше интересно да го прочета, а и не очаквам да е много подробен на място, където четат други хора. Все пак важна е емоцията, която описа там. Макар че ме излъга, че си забравила усещането от раздялата и други неща свързани с него.

а, да и му помня всичко и си имаме координати, но не общуваме  Simple Smile
Малко нахвърляно го разказваш, но както разбирам, това е мъжа, който винаги ще помниш и с когото си се разделила, не защото не го обичаш, а поради някакви непреодолими обстоятелства между вас, за които не казваш. Вероятно е някой от първите мъже с които си била - номер 1, номер 2, нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт