Брой интимни партньори?

• 57 414
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 215
Нормални здрави мъже са си Roosh и компания, някоя българска кака може за половин година да ги направи хора като хората, ама американският живот ги е сбъркал. Той между другото има едно видео от Румъния, дето се опитва да сваля мацки, без да знае, че за местните момичета там ще стои като абс. мангал и ще го отхвърлят автоматично.

# 1 216
  • София
е, той Танака си каза, че си търси Майсторката. после ще риве тук да му се обяснява как изкусно умеем да се превърнем в онази

# 1 217
  • София
Явах, тая тема още ли продължава, бре?!
И до къв извод достигнахте, сократце, последните 4-500 нови мнения? Ше си ги мерим или н е (бройките де)

# 1 218
Кофтито е, че подобни приказки и поведение съм ги чувала и в реала- не спрямо мен, но си личи, че някой не се е учил от дядо си за жените, а от нета.
Ами ето аз дето от дядо си съм се учил, ме обявихте за закостенял балкански субект, живеещ още в 19-ти век. Не съм бил прогресивен като австрийците и германците.
Баба ми ако беше казала на дядо ми "ти защо ми отричаш правото да съм си правила кефа с 20 мъже преди тебе" сега нямаше да ми е баба и мене нямаше да ме има.
Няколко дни не съм чел темата и гледам се натрупали още 10-20 страници мнения, от които става ясно, че сте съгласни, че к*рвите трябва да се избягват за сериозно обвързване, но к*рва не се ставало с трупане на бройки - интересно от какво тогава се става, може би така се раждат?

# 1 219
Кофтито е, че подобни приказки и поведение съм ги чувала и в реала- не спрямо мен, но си личи, че някой не се е учил от дядо си за жените, а от нета.
Ами ето аз дето от дядо си съм се учил, ме обявихте за закостенял балкански субект, живеещ още в 19-ти век. Не съм бил прогресивен като австрийците и германците.
Баба ми ако беше казала на дядо ми "ти защо ми отричаш правото да съм си правила кефа с 20 мъже преди тебе" сега нямаше да ми е баба и мене нямаше да ме има.
Няколко дни не съм чел темата и гледам се натрупали още 10-20 страници мнения, от които става ясно, че сте съгласни, че к*рвите трябва да се избягват за сериозно обвързване, но к*рва не се ставало с трупане на бройки - интересно от какво тогава се става, може би така се раждат?

Има такава теория, че е поне отчасти генетично предразположението към еднократни сексуални контакти,  да:
http://psychcentral.com/news/2008/04/10/sexual-intentions-may-be … he-face/2140.html

# 1 220
Крис , "курва" е много разтегливо понятие . Според теб аз съм "курва" , защото съм с бройка над 10 , но според мъжа ми и приятели в обкръжението и повечето про европейски настроени хора , аз изобщо не съм курва , а жена с нормален сексуален опит .
 И обратното , според мъжете в Саудитска Арабия , твоята жена е "курва" , защото не се е омъжила дествена и те се чудят кой нормален мъж би я взел такава мръсница. За тях "недествената" вече е боклук и за нищо не става , дори и да е била само с един или двама . Те не биха я избрали за майка-светица , тя вече е боклук и няма шанс за семейство. Не се обиждай , давам просто пример , не познавам жена ти и не искам да я обиждам. Peace 

# 1 221
  • София
То и на Дева Мария съпругът и и е бил втория. Mr. Green

# 1 222
Аз като казах "да се учи от дядо си", нямах предвид на пуритански порядки. Щото тоя дядо днес ако знаеше какви моми има и какви номера, можеше и да им прости 20-те бройки. Като едното нищо. Не е за подценяване наличието на малко по-разчупен сексуален опит.

По-скоро имах предвид да не се учи от клишета, а от изпробвани модели за "лъгане" на жени. Макар че и те може да са станали неактуални с времето.

# 1 223
  • София
Какви ти дядовци-пуритани? Аз тия дядовци, дето ги познавам, само им шарят очите, нищо че не виждат! И впрочем, да, знаят как да се отнасят с жените.

# 1 224
  • Тра-ла-ла
chris78, кога дядо ти се е взел с баба ти е било около 1950г. сигурно. А сега сме лееееко 66 години напред, че и друг век. Всичко тече, всичко се променя. От пещерния строй до сега се води, че еволюираме както физически, така и ментално.

# 1 225
Жена, която е познала много мъже се нарича блудница. К...вата е безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена, която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на комерсиална цел. Това е едно особено състояние на духа и все по често срещано явление в нашето общество.

# 1 226
  • Тра-ла-ла
Това е едно особено състояние на духа и все по често срещано явление в нашето общество.
Както сред мъжете, така и сред жените Peace

# 1 227
Точно, само че курвенското поведение понякога се явява идеална защита срещу някои видове мъжко поведение. Защита както физическа, така и емоционална. Не бих го нарекла еволюция, но на доста жени им се налага да го владеят това поведение, дори да са порядъчни вътрешно.

Иначе момиче с голяма бройка, но без курвенска хитрост, е просто парцал и предполагам, с психични отклонения.

За еволюция не знам, просто такова е времето, може махалото да стигне пак до фазата чистота и непорочност, но може и да не стигне- в крайна сметка сексуалното подтискане си е опасно понякога, не е за всеки и за всяко време.

# 1 228

И това непременно щеше да е нещо лошо, така ли? А баба ти е можела просто да си трае и да се усмихва свенливо и пак щеше да ти е баба, а дядо ти да вярва, че й е втория. Ама и ти не си много по-хитър от дедо си. Поне кажи дали булката ти се кефи в леглото. Защото ако не - язък за прецизния подбор.

# 1 229
  • Пловдив
Абе Янечек, като го гледаш какъв лапнишаран е защо си мислиш, че знае дали булката му се кефи на изпълненията му в кревата? Може спокойно да му изиграва по някоя сценка и той да си мисли, че тя получава оргазъм.

Общи условия

Активация на акаунт