Брой интимни партньори?

• 57 104
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Добре, че психопатите сами се закопават накрая. Стига да не завлекат някоя женица в гроба преди това.

# 1 306
и без някой да е истински зъл /бидейки просто комплексиран гадняр/ може да смаже някоя жена с умерено безразличиние и похватите от горната статия
лафът "аз не правя ти нищо лошо, ти си го правиш сама" е просто класика

# 1 307
  • София
още не мисля, че Танака всъщност е злодей. малко е объркан спрямо жените и много му се иска да е чаровния негодник  Grinning
време му е да разбере, че има и лоши момичета.

# 1 308
Наистина е ужасно да попаднеш на психопат, често само смъртта е спасение  Sad
Но тези палячовци като Танака не са психопати и не могат да навредят наистина, колкото и инструкции да получават. Просто могат да бъдат лош опит, с истински психопат нямаш следващи опити.

# 1 309
В едно родопско село имаше случай- момиче като капка, добро и кротко, накрая закла с голи ръце един такъв отворко, дето я тормозел и затискал.

# 1 310
  • София
На мен определено ми трябваше определено количество връзки, за да видя какво е лошо отношение и да си избистря, че търся мъж, който не се опитва да се извиси, като ми стъпва на главата.

# 1 311
  • София
Ето сега, един вампир на 50, отдавна забравил мириса на слънцето,
Аууу, хич бива ли така? И аз натам съм се запътил. Значи какво? Да хващам бастуна или да си отмервам двата метра? Simple Smile
Е, малко успокоение е, че не ми е кирлив врата, а и не съм публикувал нищо. Laughing

# 1 312
Не бе, ама си хващаш една хубава лелка на 45 или разведена с две деца и си живеете- не се хващаш при младите булки на хорото като ерген-дедо...

# 1 313
На мен определено ми трябваше определено количество връзки, за да видя какво е лошо отношение и да си избистря, че търся мъж, който не се опитва да се извиси, като ми стъпва на главата.

Ами те затова си търсят жена, по-точно момиче, без опит, за да могат да си пробутат номерата. Но за да успееш, не е достатъчно да си чел в интернет как.
Онзи, ти къде се навря при професорите? Или може би само при нарцисите.

# 1 314
  • София

Онзи, ти къде се навря при професорите? Или може би само при нарцисите.
Ами никъде не видях забрана. Вратата беше открехната и надникнах. Не може ли? Confused
Професор не съм, нарцис, по самооценка, също.
А независимо, че попрочетох по диагонала повече от едно изречение, не се опитвам да правя произволни предположения или психопортет на никой. Laughing

# 1 315

Цитат
Един ден влизаш при мъжа си и измънкваш "Не те обичам, искам развод". Ще запомниш завинаги изражението му чувайки тези думи. Иска ти се да кажеш, че съжаляваш, затова че разбиваш сърцето му. Да му кажеш, че никога няма да намериш друг, който да се държи така добре с теб, защото винаги си харесвала лоши момчета.

Вече си сама и независима. Чакаш "онзи". Той никога не се появява отново. Пращаш му смс и го питаш: защо ми причини всичко това? Той ти отговаря: защото ми харесва да те чукам?

Момичета обичайте съпрузите си и им бъдете верни, защото един ден може да се появи момче като Танака и да съсипе живота ви.

# 1 316
  • Sofia
   violet_2006 избива рибата с коментари в тази тема. Laughing

# 1 317
Момичета обичайте съпрузите си и им бъдете верни, защото един ден може да се появи момче като Танака и да съсипе живота ви.

'щото "съпруг" = "слънчице прекрасно", нали  ooooh!

съсипват ти живота, ако допуснеш да ти го съсипят  Wink

# 1 318
  • София
Не бе, ама си хващаш една хубава лелка на 45 или разведена с две деца и си живеете- не се хващаш при младите булки на хорото като ерген-дедо...
А, мойта лелка е под 40, с две деца е, но не е разведена. Значи, какво? ВАжи? Joy

П.П.
Хванах се за 50 годишния вампир.  Simple Smile Та затова питах, ако е само за до трийспет, да се срамувам тихичко в ъгъла. Blush

# 1 319
Violet, споко, тука ако ще се излагаме с афери някой ден, вече ще е с друга категория мъже. Танака и подобни няма да са опасни дори за дъщерите ми, защото те ще имат за пример баща си и едва ли ще вържат на някой смотльо.

Общи условия

Активация на акаунт