Брой интимни партньори?

• 56 894
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Ако някой ден си хвана любофник, то той трябва да е толкова перфектен и добър, че почти не съществува. Mr. Green

# 1 321
критериите за любовник /просто за любов, не за друго семейство/ не са ли малко по-различни от тези към съпруга и бащата на децата?  Whistling

# 1 322
Е то за всяка възраст си има вид любовник. Не става само да е млад и хубав- от едни години нагоре ще трябва и да е приказно богат и интересен събеседник. Да е афера, не просто начесване на крастата, сепак не сме кака Пена от махалата, дами сме...

Обаче де ще го намерим тоя с вида на младия Брад Пит, с парите на Доналд Тръмп и с хумора на Зайнфелд? По-скоро ще е...просто Доналд Тръмп...

# 1 323
  • София
Е нали това казвам - трябва да е перфектен!
Мъжът до мен си е просто моят мъж с всичките си трески.

# 1 324
 Joy Малко пропуснах и сега какво да видя - дошъл и "Онзи"  hahaha (това по Танака за онзи,бившия, специалния)

# 1 325
'що пък приказно богат - достатъчно е и умерено добри финансови възможности да има  Thinking

сега ме накарахте да се замисля какви качества трябва да има евентуалния любовник  Joy

перфектен не ме кефи - нали Танака каза, че трябва да се мъчим да ги изправяме тия мъже - ако е перфектен, за какво ще го тормозя  Naughty

# 1 326
Ми нещо като Пабло Пикасо- богат, мааалко нарцис, да има интересна професия, по възможност с ателие на слънчев гръцки или испански остров.

Със сигурност няма да е младок с якенце с пухена якичка, тънки краченца и нежно гласче, опитващ се да е лошав и рошав, като играе номера на момиченцата.

# 1 327

Момичета обичайте съпрузите си и им бъдете верни, защото един ден може да се появи момче като Танака и да съсипе живота ви.

На такива като мен Танака и клонингите му не могат да им скапят живота. Но те и не търсят стабилни жени с яки нерви и още по-яки десници, а неориентирани момиченца, върху които да си пробват цирковите номерца. Ако имам дъщеря и някой такъв я омота, ще пратя да го пребият и ще имам усещането, че му помагам да се справи с проблемите си. На някои наистина им трябва само един бой, за да им дойде акъл в главата.

# 1 328
  • София

Обаче де ще го намерим тоя с вида на младия Брад Пит, с парите на Доналд Тръмп и с хумора на Зайнфелд? По-скоро ще е...просто Доналд Тръмп...
Ъ? Зайнфелд е посредствен. Нещо в стил Уудхаус не става ли? Wink
Оф, аман от Брад Пит. Готин е, ама всичко го взимат за еталон. Хю Джакман? Клуни? Simple Smile
Виж, за Тръмп лошо не мога да кажа. Laughing

# 1 329
Тръмп си е ОК, само че използвам образа му, за да си укротявам либидото. Все едно мъжете да мислят за Маргарет Тачър- има страстоубийствени хора.

# 1 330
Ми нещо като Пабло Пикасо- богат, мааалко нарцис, да има интересна професия, по възможност с ателие на слънчев гръцки или испански остров.

А ако няма интересна професия на слънчев остров, поне да е господар на Пембърли.

# 1 331
  • София
Joy Малко пропуснах и сега какво да видя - дошъл и "Онзи"  hahaha (това по Танака за онзи,бившия, специалния)
Ти да видиш! Laughing
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.  Sunglasses
Което не попречи на дамите да пробват да ме наритат. smile3503

# 1 332
  • София
сега ме накарахте да се замисля какви качества трябва да има евентуалния любовник  Joy

е, как какви. като онзи той само за това става  Grinning

# 1 333

А ако няма интересна професия на слънчев остров, поне да е господар на Пембърли.

Тцъ, господари и наследствени имения ми идва малко еснафско. Трябва да е бохемско. Скулптор е идеално, архитект може...

# 1 334
Евентуалният любовник трябва да има температура и "след това" болки в гърба.

Общи условия

Активация на акаунт