90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 926
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
fibs според мен става.

Приключи денят за мен, с прегрешение, готова съм да ми дърпате ушите. Трябва да работя от понеделник до неделя, не ми се отразяват добре почивните студени дни, в които стоя по цял ден у нас.

Менюто за утре:
З - киви
О - ориз с грах и царевица + салата айсберг с чери домати + ФПХ
В - същото без хляба и то на половина, ще си измеря точно порцията.

# 541
Ехо, ей ме отново.  Crazy Както е типично, в неделя вечер имаме оживление, дори и Irinita се е прибрала от уютната вила с голямата камина (за която ама изоообщо не ти завиждам  hahaha).

Аз днес така и не си подадох носа навън. Добре че беше чистенето преди обед, та може да се каже, че не съм останала без движение. Иначе от едната кълка на другата и обратно. След час ще намине малкият брат на ММ и ще се черпят водка, препечени филийки с червен хайвер, сельодка под шуба и всякакви други нережимни неща. Ама аз вече се облажих със сладка вечеря и ще гледам презрително на трапезата.  Blush

stambuli Аз имах пред вид, че когато си на гости на турски домакини е трудно.  Peace Ти вероятно си била на екскурзия/почивка и в крайна сметка само от теб е зависело какво ядеш. А като отидеш при роднини някъде, като ти сервират огромните трапези и те гледат в чинията и ръцете - тогава е друго.  ooooh!
zlplst Нямаше нужда да отговаряш два пъти, по съвпадение с Петя БГ сме ти писали за едни и същи неща. Видях какво си писала по-горе.  Peace При това положение нещата са режимни.  Peace
pe6exodka От мен още един глас против турбото. Макар да не съм го правила, тук никой не е бил с много добри впечатления.  Peace И най-вече - дай му на тялото малко почивка, че ще вземе да ти отмъщава.  Thinking
жгмъц Стискам, стискам!  Hug
fibs Става, тъкмо е.  Hug

# 542
scrye, Лаура84 благодаря ви пак  Hug  bouquet

# 543
Едно въпросче. Водата в която съм варила тиквата, кога мога да я пийна, че и тя ми хареса Blush? Както понякога  казваме у наше село " Зян да не става" Mr. Green.

# 544
  • София
Лепотице,😘 благодаря за пожеланията и едно голямо браво за цигарите. bouquet
Жгмъц, стискам палци за утре и дано това да в твоето място. Не го мисли много вдигай главата високо и бъди себе си Hug
И аз чай пия, пуста вода грам не ми върви. Днес май по- рано ще лягам и няма да дочакам завивките на Курдов.
Лека нощ и до утре bouquet

# 545
  • Sofia
Пешеходче, ако приемеш един съвет от личен опит - зарежи го турбото. Аз съм го правила и съм категорична, че не си заслужава. Изобщо не свалих повече, а е много натоварващо. Всеки трети ден плодов най-много да ти забави обмяната и съвсем да спреш да сваляш. Ти си решаваш, но според мен не си заслужава.
Еййй една цистерна чай излочих днес, бълбукам вече отвсякъде. Айде да свършва тоя студ, че ми омръзна. Въпреки че кано си помисля каква шльопавица и гнус ще настане другата седмица като се стопи всички сняг лошо ми става. А и грип как ще разцъфти като се стопли... От няколко дни наливам домочадието с чай с джинджифил да видим дали ще има ефект.

# 546
Бобу,
Скрит текст:
реших го спонтанно като прочетох, че днес е пълнолуние. Мислех да е на 7-ма четворка с два последователни плодови и воден на 1-ви, когато пак е  лунен, ама днес е по-добре, защото вчера бях на белтъчен и не съм толкова гладна, както бих била след 2 плодови. Така хващам и два лунни, за които  от опит знам, че ми носят добри минуси.
 Дори картофената манджа беше готова и ме чакаше за обяд. Тогава реших, че ще я ям утре. С тази лека промяна се надявам да завърша  първия цикъл поне с 3-4 кг. Досегашният резултат не ме удовлетворява.
 Той вече и денят мина. Изпих около 2,5 л вода, ходих често-често до ВС-то  да я източвам. И чакам утре сутрин да видя дали си заслужаваше.

жмъц, успех на новата работа!

Фибс, бисквитеният десерт с тиква  става чудесен, ако в тиквата има и настъргана ябълка, а захарта се замени с мед.

# 547
  • ПЛОВДИВ
от все сърце ви Благодаря че стискахте палци на брат ми!!!! Hug
Стана втори на международно състезание по модерен петобой и взима много точки за квота за Рио.
няма по щастлив човек от мен сега!!! Горда съм с него!!!

# 548
Браво на момчето! Пожелавам му много бъдещи победи!

# 549
  • Русе
Жгмъц и от мен  fingerscrossed
Viosisida, браво на момчето, да му върви винаги  Hug
И аз май ще си легна по-рано...

# 550
  • Пловдив
Добра вечер ! Днес беше втори плодов , утре ще се отчета на кантара , дано ме зарадва. И аз ще съм от рано легналите , за да не мисля за храна  Blush
Лека вечер ,момичета и успешна нова седмица!

# 551
  • Бургас
Ето, че най-после и моето Д...да седне.
От петък не съм правила предизвикателството Weary
Мислих да го направя вечерта на вилата, но се захванах да чистя и пренареждам шкафове и така от 18:00 до 23,30....пет часов маратон...и като резултат толкова се уморих, че не можах да спя от умора и ме стегна дисковата херния.
Тази вечер съм добре, и смятам от утре да продължа там, където спрях. Не мисля, че ще някакъв голям проблем, нали Жгмъци newsm78
Лаура, радвам се, че киселото мляко с морковите ти е харесало. Това е моята салата-спасения през зимата Hug
Миленка, браво за размера на  полата! Заслужаваш са хвърчиш от радост Hug
vangobi, честит рожден ден, на патерица! Бъди щастлива, много щастлива! Heart Eyes
ПетяБГ, поздравления за резултата! Оставай тук, на топличко, пък увеличи грамажа Hug
ЖАДИ, - 1кг след варива???? Направо ме уби! Shocked Щастливка си!! Hug Аз след варива съм на война с кантарев #2gunfire
viosisida, браво и на теб! Точно така, бързайте бавно Hug Браво на братчето ти!!! БРАВО!!!!
мамаМия Супер резултат - и твоя и на момичетата!!!!Само така! Hug newsm51
jujasol newsm03.
Моята щерка направи шоколада в бутер тесто. Когато изстине е  Sick

Вчера, по време на съботно-неделния ми готварски маратон спретнах крем-супа от тиква. Щях да я пека, но беше безвкусна и реших - супа като за компания й сложих 2-3 главички лук и 2 моркова. Сложих джинджифил, къри, и заквасена сметана. Станах божествена, особено за студеното време на вън. Ще се яде като белтъчно
Освен това заредих хладилника с лапад с ориз, пиле с домати и печени чушки - пиле "Лютика" от рецептите на Нана, домашен пълнозърнест хляб, киш с тиквички - за въглехидратен.
писето, дано с детенцето всичко да е добре Praynig
dilyanad, и ти да си жива и здрава! Много щастие, обич, любов, уважение и сбъднати мечти!
kali32, добре дошла и успех!
Лаурка, не само камината е голяма, ами и кухнята. Най-важното е, че имам кухненски остров с гранитен плот , и ми е страшно удобно да се вихря. А за месенето на тесто, плота е безценен.
Жгмъц, адашче, утре мислено ще съм с теб, с цялата си положителна енергия!!!
bobybontaHug
Ирка, твоето сутрешно кафе е първото нещо, което търся в темата Hug Но семейството и работата, трябва да ни бъдат приоритети. Ние сме тук и те обичаме!!! Heart Eyes

На края на фермана да пиша цветното меню за утре - 1 ден от почивката! Ей сега започва трудното newsm48
З - банан
О - салата от китайско зеле и моркови, пиле "Лютика" фпх
В - салата и лапад с ориз

# 552
  • Targovishte
И аз ще шягам рано. Давам завивките  bouquet
Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 553
  • Бургас
Аз пък няма да лягам рано Crossing Arms
Наливам се с чай, защото много изостанах с водата.

# 554
  • София
Няма проблем Иринита, ородължавай смело. Най - много мускулна треска да получиш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт