90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 927
  • 713
  •   1
Отговори
# 525

zlplst, по принцип е нормално да има застой в свалянето, но като те чета се замислих да не би нещо да бъркаш в менютата.  newsm78 Пишеш пълнени печени ябълки, но зависи с какво са пълнени. Също така шницела не е режимен, ако е направен по стандартна рецепта с яйце и брашно. Понякога ето такива дребни камъчета обръщат колата.
Ябълките бяха пълнени с орехи, кокосови стърготини, сушени кайсии и стафиди. Рецептата от тук  :
http://90дневнадиета.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=13&si … bdb7945a41    така, че мисля, че бяха режимни ябълките. А шницела е купешки. Не е паниран, в купешките  няма яйца, само соя и евентуално малко месо Laughing. По принцип се старая да си готвя всичко, този шницел го ядох днес за обяд и е по изключение купен. С  хляба започнах тази четворка, която изкарах сега. Мислех, че ще отслабна повече, ако не ям хляба, но благодарение на линка ( http://90дневнадиета.com/forum/ ) разбрах, че не е така. Доста неща, които не знаех прочетох нам.

# 526
Аз пък не съм съгласна, че в чужбина не може да се спазва 90 дневната. При все, че съм страшен фен на турската и гръцката кухня, докато бях на режима, съм ходила за 1- дни в Гърция, седмица в Турция и 5 дни в Хърватска. Нямах никакви нарушения, единствено с водата има леко проблем, ако не си с кола Simple Smile
Шени, а между другото резултатът ти е страхотен, ще се измъкнеш някак си Simple Smile

# 527
  • Бургас
Привет, привет!
Не съм чела от 24 страница, а се сме на 36 Crazy
Варивата в петък нямам идея как са се отразили на кантарев, защото на вилата нямаме.
Вчерашните въглехидрати също бяха ок.
Към момента плодовия върви без прегрешения, но се чувства подута.
Присъединявам се към малководопиещите.

Сега се връщам да чета...да видя кой какви ги е надробил Wink

# 528

zlplst Както големите салати помагат много (полезни са, чувстваме се сити по-дълго време), така водата спомага за изхвърлянето на шлаки, токсини и мазнини от тялото. Ти си вади заключенията. Не е нужно да пиеш студена вода, чай без захар/мед е идеално решение през зимата.  Peace Като за плодов си яла малко - 5 плода + малко тиква + малко ядки.  Naughty Нищо чудно тялото ти да си стиска грамчетата. Виждам две потенциални грешки в менютата ти - пълнените ябълки с какво бяха? И също - този шницел ако е паниран, не става. За 90ДД панираните продукти не трябва да се ядат.  Naughty

Лаура, благодаря ти, че ми обръщаш внимание всеки път. За шницела казах в по предния си пост, че не е паниран и е купен по изключение. Не знам как да вкарам два цитата в един отговор затова пиша и на двете по отделно.
Относно плодовете - Рецептата взех от сайт за 90 ДД http://90дневнадиета.com/forum/ пак го пускам, защото смятам, че е много полезен, новите като мен до го видят и да почетат от там. Смятам, че ябълките бяха режимни. Много или малко плодове не знам, но вечерта изядох  ябълката  насила. Не чувствах никакъв глад, бях много сита, дори мога да кажа, че преядох. Дали там не ми е грешката?
Докато пушех пиех много вода, но сега направо насила. Чай пия всяка вечер по 0.500. Ще продължавам да се старая с водата ( и с всичко останало)

# 529
Аз пък не съм съгласна, че в чужбина не може да се спазва 90 дневната. При все, че съм страшен фен на турската и гръцката кухня, докато бях на режима, съм ходила за 1- дни в Гърция, седмица в Турция и 5 дни в Хърватска. Нямах никакви нарушения, единствено с водата има леко проблем, ако не си с кола Simple Smile
Шени, а между другото резултатът ти е страхотен, ще се измъкнеш някак си Simple Smile

Стамбули То този резултат в момента ми е най - големият ми стимул, целта ми е 60кг и се доближих до нея за няма и 2 месеца, така, че няма предаване продължавам по план.

# 530
Дилянка, честит  рожден ден! Здраве, здраве и инат да пазим линията, която сме постигнали. Щастие и любов.
ОБЕ, ние каква ще я къдрим от утре? Аз мисля да завъртя един турбо режим и после ще я мисля.
Тея минуси дето ги пожелавате тука, нали не става въпрос за минусови температури навън? Mr. Green
Да си отчета плодовия
закуска фреш - портокал ,втора закуска -  ябълка
обяд - четвърт ананас толкова остана за мен
след обедна закуска сокче от цвекло, ябълка и морков
по късно към 19 мисля да си хапна пак една ябълка, че да не се затрия

# 531
Хей, плувкините, как я карате? sport027 smile3548
Аз до тук излях 2.5 л вода. Символът на Водолея е човек, който излива кана (амфора) вода  Joy
До довечера какво ли ще е! Сега започвам с чайовете.

K.A.G., интересно хрумване, кажи после какъв е ефекта.
pe6exodka, защо турбо?
 Hug Hug Hug

# 532
утре започвам това предизвикателство пожелайте ми успех Simple Smile

# 533
.
pe6exodka, защо турбо?
 Hug Hug Hug
[/quote]
Ами, не знам как да подхващам, след 3-та врътка паднаха малко килограми явно организма свикна с тоя режим. А с турбо режима ще имам аванс от 12 дни да мисля, какъв режим да подхващам.

# 534
Здравейте, много съжалявам че не ми остава време да ви изчета. Имам едно въпросче и ще съм много благодарна ако ми отговорите. На обед ядохме рибка и се чудех дали може да си хапнем пилешко за вечеря? Иначе резултата е 9-ти ден минус 2,9 кг. най-много се забелязва в паласките  Grinning

# 535
с турбо режима ще имам аванс от 12 дни да мисля, какъв режим да подхващам.

Според мен скачането от диета в диета не е много добре.  Hug

bamzi, може.

# 536
с турбо режима ще имам аванс от 12 дни да мисля, какъв режим да подхващам.

Според мен скачането от диета в диета не е много добре.  Hug

bamzi, може.

Благодаря много!  Hug  bouquet

# 537
  • в окото на щастието !
Добра ви вечер !  bouquet
Надникнах тук за малко , че да се разсея ... Вечерях сладка вечеря още 16 ч и вече съм гладна , но ще гоня Спасите , дето ме нападат  с вас  Wink

Вангоби , душко, Честит Рожден Ден  Hug Само слънце и хубави неща имай по пътя си  bouquet
ДилянаД - Честит Рожден Ден и за теб  Hug Бъди здрава и щастлива  bouquet

Пешеходче Hug-  не се мъчи с туй турбо . От личен опит ти го казвам . Ще се натовариш психически и емоционално, ще имаш очаквания. а я свалиш 1 кило, я не ... И може още повече да се натикаш в плато ..
 А и не е за пренебрегване здравето - да не насилваме нещата  .
 Пак от личен опит казвам , за да не учите нещата по трудния начин . Организмът ни наистина си отмъщава , ако го пресираме  излишно ......

КАГИ Hug - Дарлинг - ти нали влезе в режим ? Защо си подменяш деня тогава ? Що не изкара по оскъден режимен ден , ами си съсипа цялата четворка ? Нали сме говорили , че прекаленото насилие над организма се заплаща с бързо връщане на килата и недай боже - здравословни проблеми ?

Аз си продължавам по режим почивка , устисквам и без цигарения дим, движението в този студ ми е малко , кантарът като цяло не слуша , щото и витамини пия , пък ми е забранено режимстване ...
Абе - общо взето само мрън при мен ... Обаче се зарибих по кизомба танца и се поклащам като имам време и желание - хем музиката успокоява, хем мъничко движенийце има .... Много секси и приятно ....
 Айде, отивам за кана чай и пак ще дойда . Hug

Вълничкееее - зло да те забрави  Hug и ти беше  водолейче - Честито на патеричка и за теб .
Ако пропущих още някого - да се чувства поздравен  bouquet

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 18:19 от bobybonta

# 538
  • София
Дилянка, ЧРД! Да си жива и здрава и да постигаш желаното с лекота!  bouquet
Снощи вечерята беше смесена и обилна, но установих, че не изпитвсм нужда да пия алкохол. Не че някога съм била пияч.  Laughing Днес си продължавам почивката, О боб и салата, В ще е кисело мляко и салата. Отчет утре ако успея, че ми е малко в шише. Заоочвам нова работа и съм леко притеснено. Стиснете по едно палче, моля.  Hug Пригитвила съм да си нося храна, но се чудя още да я взема ли... Уф, напрегнато ми е. Хубава вечер на всички!

# 539
Дилянка Честит Рожден Ден. Да си жива и здрава  Hug
Да споделя за утре менюто, че ако има нещо пак да ме корегирате  Laughing
З-кафе и 1 портакал
O - Фасул със зелева залата с ФПХ
В- същото като обяда без ФПХ
Да ви питам тази рецепта става ли за въглехидратна вечеря.
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1218-desert-ot-tikv … -biskviti-i-orehi

Общи условия

Активация на акаунт