90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 930
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!  Hug
Страшен студ, обичам зима, ама чак пък толкова....
Днес плодово - зеленчуков ден, мисля да следвам този план З- 1 банан, О - Карфиол и краставица, СЗ - 2 портокала и 3-4 сушени смокини, В - карфиол и краставица. Повтарям се от миналата събота - мразя плодов почивен ден  Sad Цял ден готвя и домашните любимци само ядат  #Cussing out
zlplst, по принцип е нормално да има застой в свалянето, но като те чета се замислих да не би нещо да бъркаш в менютата.  newsm78 Пишеш пълнени печени ябълки, но зависи с какво са пълнени. Също така шницела не е режимен, ако е направен по стандартна рецепта с яйце и брашно. Понякога ето такива дребни камъчета обръщат колата.
Лаура, благодаря ти за съвета!  Hug Чуденката ми, обаче, не е как да спра да отслабвам, а дали да спра  Mr. Green
Мама Мия, честито за медалите!
Пешеходка, случвало ми се е и на мен да се озовавам в ситуацията "Виж каква изненада има в коридора". Особено в почивните дни, когато се "успиваме"  Joy
Хубав ден ви пожелавам!

# 481
Добрутру!  Mr. Green

Желая успешен последен ден на ОБЕ, както и на всички, решили да лунуват!  Heart Eyes
Ир Пак ароматна сутрин!  Hug
pe6exodka Свежа закуска, благодаря! Иначе твоето събуждане не е било много свежо, ама поне добре, че белята не е в нечии обувки.  ooooh!
Мими Нещо в последно време ти е слаб ангелът май...само се заричаш, пък всеки ден котка ти минава път и нещата не стават както искаш.  newsm78 Май не си мерила достатъчно тесни гащи напоследък.  Peace
K.A.G. Стискам палци да имаш по-добри резултати занапред.  Hug Ама като гледам, ти също не хапваш салати, май си стоиш гладничка...  newsm78
Пагане Ще си гладна с тези яйца днес. Може би един вариант на решение е да свариш още 4 яйца и да изядеш по два варени белтъка към всяко хранене. Доста от пишещите тук ядат по 3 яйца на обяд и 2 на вечеря и пак са гладни. Thinking Да напомня, че щом яйца са ти белтъчината за деня, бульонът може да е само от неутрални зеленчуци.
zlplst Както големите салати помагат много (полезни са, чувстваме се сити по-дълго време), така водата спомага за изхвърлянето на шлаки, токсини и мазнини от тялото. Ти си вади заключенията. Не е нужно да пиеш студена вода, чай без захар/мед е идеално решение през зимата.  Peace Като за плодов си яла малко - 5 плода + малко тиква + малко ядки.  Naughty Нищо чудно тялото ти да си стиска грамчетата. Виждам две потенциални грешки в менютата ти - пълнените ябълки с какво бяха? И също - този шницел ако е паниран, не става. За 90ДД панираните продукти не трябва да се ядат.  Naughty

Днес съм на ВГХ:
З Голяма ябълка
О Салата цвекло и моркови, хлебче
В Малко кекс, хлебче със сладко + РЧШ

Желая хубав ден не всички, стойте на топло доколкото е възможно!  Hug

# 482
  • Оптимист по принуда
Добро утро и от мен  bouquet

Ир, да се оправя малчо  Hug Praynig

Днес бобов.
з - ябълка
о - гъС бобец в кукъра  Simple Smile и салата айсберг с домати, лук и краставица + фпх
в - бобец и салата
след вечерята раздавам щипки за нос и тапи за уши  Mr. Green

# 483

Добро утро  Heart Eyes

mimi.7299, не плачи, красавице, а наистина записвай по-високо ниво да учиш. След като си доволна и английският е станал важна част от ежедневието ти, продължавай! Добре е и да гледаш скоро филми без субтитри, да се заслушваш във фразите, а и ти самата да се отпуснеш да говориш  Hug На кое ниво си сега?

Lunno momi4e, внимавай със сиренцето и кашкавала, лично аз след тях винаги имах +.

Вангоби, Честит рожден ден със закъснение! Нека постигнеш най-високите си цели, изпълниш дните си с магия и оптимизъм.  bouquet

# 484
Добро утро, банда!

Днес пак - 23. Имам да излизам, ама май ще е на пролет...

Снощното режимно гости мина по план. Ама днес кантарев ме наказва с +300  Crossing Arms Ще пробвам другия белтъчен на яйца.

Днес картофи дей да си затвърдя теорията с минусите...

Хубав ден ви пожелавам!

# 485
  • софия
Добро утро.Кантарът е нагоре, менюто е смесено. Днес и утре няма да мисля за това, вторник на плодове.

Искам да ви почерпя, че днес имам рожден ден.

Желая ви хубава неделя , аз се връщам да ви чета.

# 486
Светле, искам да се записвам на  В2!
Скрит текст:
Аз филми без суптитри гледам вече, реални предавания гледаме на курса и отговаряме на въпроси.....трудно ми е само слушането и разбирането....превод на текст и говор не толкова!
Миналата седмица гледах "Полярен експрес", но не целия ....тежко ми идва цял филм, изморявам се да се напъвам да разбирам Joy Ще започна с детски филмчета, после игрални и така.... Joy Дай боже, да е живот и здраве! Wink
Лаура, винаги ми е слаб ангелът, но днес яденето ще е режимно, кисело зеле с месо Joy
Ей Дилянче Сладуранче, честит рожден ден,.....все така упорита и сериозна в режима, щастлива мама и елегантна дама!!! bouquet bouquet Hug Hug

# 487
Добро утро  Hug
При нас сутринта -20 бррррррр
Ирка дано  да минава на малчо, да се оправя бързо и мама да е спокойна  Hug
Пеши събуждането ти не е за завиждане  Sick
Мими браво на теб! Страхотен готвач си  chef
Браво за минуса на Пагане, спокойно бавно и славно продължавай напред и ще видиш 7-ца и 6-ца после......
zlplst опитай се да достигнеш поне до 2л вода на ден! Продължавай смело напред ще се случат нещата  и при теб, и при  scrye Peace
Светле  Hug
Дилянка честит рожден ден  newsm59 Да си жива, здрава, щастлива, обичана и глезена! Да постигаш целите си с лекота  Hug Весел празник  bouquet
Благодаря за почерпката  Heart Eyes

# 488
  • ПЛОВДИВ
Добър ден, прекрасни и от мен!

След вчерашното свинско съм пак с -500гр  Grinning

Днес менюто е
з -круши
о - ориз+царевица+грах+моркови+зелен фасул +чушки , салатка айсберг и домат и краставица , ФПХ (да не я забравя)
в - същата, но в по-малко количество
За първи път ще смесвам варивата така, дано да се отрази благополучно  Simple Smile

За утре мисля да си направя тиквички, патладжан и морков на фурна, Напудрям ги с брашно върху хартия за печене, напръсквам със зехтин и хайде добър апетит  Laughing Така спокойно мога да забравя ФПХ  Simple Smile А вечерята ще е сладка, макар и да не знам още каква.

Хубав ден на всички и моля да стискате много палци, че братчето ми е на важно състезание в Унгария!!! Praynig

Hug Hug Hug Hug Hug

# 489
  • ПЛОВДИВ
Дилянка,  nbirthday и от мен! Много здраве, щастие и сбъднати желания на всички фронтове!!! Весел празник!!! Hug smile3525

# 490
  • Оптимист по принуда
Диляна, да си жива и здрава  bouquet

# 491
  • Пловдив
Здравейтеее,
тази сутрин +200, но.... вчера на обед ядох кисело зеле с месо, режимно но май беше солено. Отдавам плюса на това и продължавам напред.

Диляна, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и мнооого щастлива!  newsm59

Днес варива - закуската беше сок 2 бр. гейпфрут, но разреден с вода. За обед правя салата с ориз.

Желая на всички хубава и топла неделя!  bouquet bouquet bouquet

# 492
viosisida препоръчително е варивата да се смесват  Peace
За утрешния ВГХ трябва да добавиш хляб и салата към обяда, иначе обяда ще ти е зеленчуци само    Naughty
От мен имаш  fingerscrossed за братчето ти! Нека Бг да победи  Hug

# 493
И аз да отчета един отгомен минус след плодовия вчера.600 гр съм надолу,ама то е така ,като се спазва стриктно всичко Mr. Green
Днес белтъци.Закусих 2 ябълки,обяд - не съм измислила още.Това ястие шакшука гледах ,то май не е много режимно ,но ми се ще да съм на яйца днес.Хич не ми се ядат тези мръвки.
viosisida ,аз всеки път такъв ориз си правя и ми е вкусно.За утре пак съ си взела един мексикански микс замръзен от Лидл,една чаша ориз и готово.Отделно картофена салата хапвам...абе вариравата ми се отразяват добре ,стига да не ям чорба (леща,грах,боб...) Ям ли супа - винаги съм на плюс !
КАГ ,радвам се да те видя и тема ,различна от "онази " Hug

# 494
Вчера имах успешен плодов ден, въпреки многобройните изкушения. Кантарев се отчете с общо 4 кг. от началото на режима. Като за поредно завъртане, не е чак толкова зле. Посъбрах малко бузите и шкембето.
Днес на обяд ще бъде кашкавал на плоча със сала
та. Ще опитам и малко сирене и кисело мляко, че истински ми липсват. Довечера сигурно същото, но наполовина.
Ч.Р.Д., Дилянка! Здраве и много любов ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт