90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 929
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добро утро и от мен... докато се разпиша то стана обед, ама...
Много здраве на вчерашната и днешна рожденнички  newsm38
Закуската беше ябълка, хваля тези зелените на Била  Heart Eyes
За О и В съм накиснала елда + киноа, ще се прави със зеленчуци и салатка
Ще избутаме и днес на минуси по магазините, а после затопляне  Mr. Green
Лек ден на всички  Hug

# 496
Добър ден банда и аз да отчета един огромен минус след дълго време -900 гр след плодов и белтъчен кантара показа 66.1 започнах с 75 кг, след два дена ми е втория воден надявам се да видя 65. Имам друг проблем петък ще заминавам за Турция за минимум 20 дена ще отида при свекъра и свекървата да обзавеждам бъдещия ми дом та проблема е, че няма да ме разберат за диетата ще ме юркат да ям стари хора са не искам да ги обиждам, но искам и да не я остява диетата, че повечето мина вече та въпроса ми е, ако направа нещо като режим почивка да ям без да смесвам и като се прибера да си направя последният месец дали ще има ефект или ще е безмислено newsm78 какво мислите по въпроса? Разбира се, че ще се опитам максимално да съм си режимна, но търся варианти за в краен случай, надявам се да има ткива. Лек и успешен ден на всички.

# 497
Дилянка,  newsm59

Лаура, отивам да сваря още 2 яйца за обяд. Благодаря ти  bouquet

Виляна, 6-цата в килограмите ми е мечта отдавна  Embarassed

viosisida, успех на братчето! Да споделиш как е минало!

Lunno momi4e, може би киселото мляко го хапни за обяд. На мен ми подейства добре и засити  Peace

Аз имам проблем. Отново след плодовия ден вися в тоалетната #Crazy #2gunfire Предният път го отдадох на 6-те кивита, ама пък вчера кивито беше само 1  newsm78 За сметка на това издумках 4-5 чаши зелен чай... много съм замислена...   Thinking

Имам въпрос за ориза на Сави - само чист варен ориз с настъргана краставица ли се консумира? Без салата и без ФПХ?

# 498
  • ПЛОВДИВ
Благодаря на Виляна и Данчето Simple Smile
Ще хапна и хляб допълнително и днес и утре - пълнозърнест, със семена, пак на лидл Simple Smile
То салатката е задължителна айсберг домат и краставица  Simple Smile
А и миксът ми е същият мексико на Лидл.
 Въобще да живее Лидл. Той ми е кварталния магазин и ми е много удобен, на 1 мин е от нас  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Sheny510 , по-добре старите да кажат, но като няма друг вариант ... СТискам палци, все пак да проявят разбиране свекитата. По-голямата част от диетата си я минала и баш накрая...

слънчева неделя  Hug Hug Hug

# 499
Диляна, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, мечтана фигура, добри приятели и успех във всичко!
Пагане, зеленият чай се ползва точно с тази цел, а ти пък даже си и предозирала.
viosisida,  fingerscrossed
Sheny510, най-добрият вариант е да продължиш да спазваш правилата, като сведеш нарушенията до минимум.  Peace

# 500
Диляна, честит рожден ден! Много здрава, успешна и обичана!  bouquet

Да питам  Mr. Green
Може ли за въглехидратен обяд да направя бутер банички с доматена паста, гъба, чушка и подправки?

# 501
  • Оптимист по принуда

Да питам  Mr. Green
Може ли за въглехидратен обяд да направя бутер банички с доматена паста, гъба, чушка и подправки?
Може.  Simple Smile

Sheny, устискай си края, недей да омазваш на финалната права точно  Peace

# 502
Алечка, може, не е забранено да се яде бутер тесто, още повече ако е купешко, то е с маргарин, а не с масло. Обаче това си е една калорична бомба според мен, аз лично бих използвала обикновено тесто.

# 503
Мерси, момичета Simple Smile
Петя, проблема ми е, че ми трябва нещо, което да стане бързо сутринта, преди да ида на работа и да има приличен вид до обяд. Пърленки, багети и т.н няма как, филии не ми се ядат, постните спагети така и не можах да ги харесам. Ще пробвам с бутерките и ще видим какво ще стане.

# 504
  • Велико Търново
Алечка можеш да замесиш постно тесто от тази вечер и да го оставиш в хладилника, утре сутринта печеш и готово. Ще ти отнеме пак толкова време горе долу.  Преди няколко дни питах за една постна пица калцоне, тестото толкова ми хареса, че вчера омесих подобно за гризинки на децата. Много се харесаха, жалко че не можах да ги опитам, ама ще си направя пак за ВГХ.

Скрит текст:
Ето го тестото:
2 ч. л. суха мая за хляб
350 мл топла вода
1 чаена лъжица мед (спокойно може и без него)
60 мл зехтин
540 г брашно (и приблизително още 60 г за доомесване и разточване)
1-2 с.л. риган
1 и 1/2 ч. л. сол

dilyanad честит рожден ден, всичко най-хубаво!

# 505
Мерси, scrye ! Аз съм малко лява в ръцете и ще опитам тестото в почивен ден, за да имам време за реакция ако не стане Simple Smile

# 506
  • Русе
ОБЕ, как сте на плодове?
Днес з - помело, после - мандарини, портокали и ако ми пристърже - малко сини сливи и орехи.
Ир, Светле, Пешеходче, благодаря за чара и уюта, който винаги внасяте в темата  Hug
Вангоби (с малко закъснение) и Дилянка, да сте живи, здрави, много обичани, елегантни и щастливи с любимите хора Hug bouquet
Виосисида, за утре (понеже ти е ВГХ) може повече от една филийка на обед и успех на братчето  bg
Някой пита за ориза на Сави, тя може и сама да си каже  Mr. Green, но да - само ориз, без подправки и сол и настъргана вътре краставица, но целта му е да се изхвърли излишна вода...
Алечка, ако не ти се меси, може да използваш и готово тесто (аз преди да си купя хлебопекарна, купувах замразеното на Бела и винаги имах резерва за децата в хладилника - само го изваждаш вечерта в хладилника, за да е размразено - и другото ти отнема същото време).
Аз отивам да се отдам на време за себе си и ще ви наглеждам Simple Smile

# 507
Деси мама, това е супер идея! Ако има в нашето магазинче ще взема вместо бутер и ще го имам в предвид и за бъдещи въглехидратни Simple Smile

# 508
  • софия
Благодаря ви !Demmy, кокичетата са ми любимите цветя  bouquet !
Днес обядът ще е боб, вечерята, смесена, закуската беше мандарини.

# 509
  • планетата Земя
Диляна,честит рожден ден!Много слънчеви дни и много сбъднати мечти  newsm59
Пагане,да не е от зеления чай

ОБЕ, как сте на плодове?

Злееееее  Joy Всичко ми е черно и мъжът ми само ме дразни.

Шени,ти си решаваш.Няма как да ти кажем да си провалиш режима и такъв голям труд.И то защо,защото свекърите ще те юркат да ядеш.Ми то така аз и до 200 кила мога да го докарам,ама после свекърите ли ще се мъчат да свалят или аз.Знам,че при вас отношенията са по-различни и свекърите имат думата и т.н.Измисли хитър начин да си караш режима и да не ги обидиш.Включи и мъжо в конспирацията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт