90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 937
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
jujasol, много е лесно пюрето.  Сваряваш карфиол, броколи и един морков в подсолена вода, отцеждаш и пасираш. Ако е за белтъчен ден можеш да добавиш масло и прясно мляко и да го ядеш с млечни. За другите дни добавяш мъничко зехтин и разреждаш с бульона от зеленчуците.

Сави, благодаря  Hug Hug Hug
Супер вкусно звучи. Пък и лесно се приготвя, ще го направя.

Вълничке, не съм мислила като изстине какво ще се случи с шоколада. Още в понеделник ще го направя и ще спподеля.

# 466
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

Мама Мия  Hug браво на децата за медалите и поздрави за минуса  bouquet

Давам завивки и ... Отивам да четем приказка .

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 467
Мама Мия, честито!
Вангоби, ЧРД!
Ир,
И аз кретам полека лека ! Днес започнах 6-та четворка. Резултат мижав- 2 кг. Ама идва воден  другата неделя! В него ми е надеждата.
Вчерашният плодов-ОК на мандарини, малко дюля и орехи.
Днес з-2 мандарини; о - купичка пилешка яхния с кромид останала от миналия белтъчен, 1 кюфте и малко луканка;в- таратор, сирене, кашкавал. /В белтъчен вечерята ми винаги е млечна, заради  старите ми кости/
Утре- картофена яхния.
Желая ви по-топла седмица и леко диетуване!

# 468
  • Оптимист по принуда
Влизам да кажа, че съм партизанин и ще мълча докрай как се омазондрих тази вечер Twisted Evil Но човек си страда от собствения хм...акъл или липсата му. Скривам се в ъгъла  Blush. Най-ме е яд, че не си направих морковите на Иринита. Само да съм се оплакала от кантара, давам разрешение да вадите точилките  Naughty

Вълничке,  Wink

Мама Мия, браво!  bouquet

# 469
Каги, два килограма не са малко, за двадесет дни....сметни до деветдесет Hug Hug.... а и е зима, няма разходки, няма нищо.....
Мая Мия браво за медалите и още по голямо браво за килцата smile3501
И аз ще лягам, зареждам слоукукъра с джолан с кисело зеле и си лягам....че утре свекитата ще дойдат в 12 на обяд Wink

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 23:16 от mimi.7299

# 470
  • Русе
вангобиии много да си здрава, щастлива, обичана и ценена!!! Тази година да ти бъде още по- късметлийска и да сбъднеш мечти...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  bouquet
МамаМия , браво за килата и най-вече за медалите!  Hug
Бандичка, днес остаИх детето с баща й и беж навън в -14 градуса Shocked кат изтървана...  Crazy
Поне се наприказвах с приятелки...  Mr. Green
Лека, топла и уютна нощ...  Hug Hug

# 471
  • Русе
Влизам само за запис. Мярнах медали за МамаМия - БРАВО!
Утре се надявам да ви изчета  Hug Hug Hug

# 472
  • Калифорния, САЩ

Слагам кафето и ще ви прегледам отгоре-отгоре, че малкият кашля много и е ...  ooooh! ooooh! ooooh!.

Вангоби, не мога да те подмина  Hug - здраве, спокойствие, удовлетворение от постигнатото и предстоящето; много любов, еротика, пътешествия в познати и непознати светове  Wink; парички и ....   всичко, което си пожелаеш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 05:51 от ir74

# 473
Вангоби, ЧРД на патерица преди всичко да си здрава и щастлива! bouquet
МамаМия, честито и на теб за килата и за медалите
Ей така се събудих тази сутрин. Само дето Арес не може да говори.

И закуска

Днес последен плодов ден ще го карам на сокчета и плодчета.

# 474
Добро утро!
И аз станах рано smile3518...да шетам и да уча....че нали на обяд ще имам гости , а после съм на инглиш......на края на януари ще свърим курса, много ще ми липсва....и смятам да се запиша следващото ниво....дано се съберат хора, че за по високите нива повечето предпочитат частни уроци!
Зелето с джолан е станало през нощта божествено! Сега малко ще го запека.... Flutter

# 475
Добро утро!
И телефонът, и термометърът на терасата показват -23  Shocked Shocked

МамаМия, страхотен резултат! И браво за медалите  bouquet
pe6exodka, когато имах и аз куче, това беше редовното за "добро утро"  Laughing

След плодовия ден скромни -300гр., но явно аз така ще си свалям - със стъпка от 300 гр  Grinning Важното е, че е не +! Нямам търпение да видя 7  smile3508

За днес:
З: 2 банана
О: спанак на фурна с 2 печени яйца + салата моркови + ФПХ + бульон
В: същото, но половина

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 09:03 от Пагане

# 476
  • по пътя
Добро утро, днес белтъчен, вчера минах някак плодовия. Simple Smile
закуска-грейпфрут
обяд -сирене, кашкавал, салата
вечеря- същото, с добавка кисело мляко.

Обичам сиренце  Grinning

# 477
Третата четворка 0  Tired. Свалих 2 кг. първата четворка и от тогава нагоре надолу 69-70. Вчера за първи път успях да изпия достатъчно количество вода, около 2.200-2.300л. По принцип не мога, защото е студено и съм гладна и не ми се пие. Едвам изпивам 1.500л. Дали пък не е от водата  newsm78.
Вчера на плодов 2 банана, 3 печени пълнени ябълки (едната беше за вечеря) , по-малко от шепа орехи, малко тиква. Никога несъм вярвала, че ще изям 2 печени ябълки и ще кажа - Ох преядох - но и това доживях Laughing.
За днес свински шницел за обяд и вечеря + салата ряпа и морков + ФПХ за обяд.

П.С. Ей много пишете, човек не може да ви изчете  Laughing

# 478
  • Велико Търново
Добро утро, както си и знаех, след вчерашния плодов, мижави 100 грама. 

zlplst и аз се въртя така между 69-70 и не мърдам. Колко имаш да сваляш? Надявам се на см да свалям и дано потръгнат нещата и с канатара, ще взема да го прибера и да се измеря чак след първия воден  newsm78 Иначе се усещам по-слаба, усещам, че и любимите ми дънки се разхлопаха.

# 479
По принцип мога да се спра на 64-65, които са нормалните ми кг. за последните 4 години. Но мисля да се  пробвам на 60-62кг. ако ми отиват Crazy.
Ние с теб вървим заедно и по режимни дни и по килограми  Wink.
Аз също имам чувството, че на см. съм се свила мъъъъничко. Не  е чак да ми хлопат дънките, но определено усещам, че не ми стоят като на вакуумиран салам Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт