На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,едно записче при Вас.

# 481
Моля за скорошни отзиви от ПВЦ "Железничар" - Зл.Пясъци, условия, отдалеченост от морето и други подробности. Най-вече е важно допускат ли се външни за железницата лица и как става резервирането ?

Благодаря !
  ММ работи към БДЖ,да допускат се външни лица,плажът е на около 300м от станцията,условията са нормални,но мисля,че има свободни места само за Юни месец,всичко друго е заето,но се обади и питай за по-сигурно.

# 482
Момичета,помагаите!Тази година имаме една ранна резервация за Варна,но искаме към средата на Юли да отидем някъде където не сме били.До сега сме се спрели на Поморие,Черноморец и Ахтопол.Питането ми е за плажовете и морето къде са по-добри.Когато изберем дестинация ще Ви питам и за хотели.

# 483
Аз харесвам плажа на Поморие. На Черноморец плажът е малък, но пък наблизо е къмпинг Градина. На Ахтопол не съм била.

# 484
От описаните бих отишла на Черноморец, по -скоро в някое от хотелчетата на къмпинг Градина. Плажът на самия Черноморец е може би най-лошия в България/или поне аз не съм била на по-лош/ освен това в близост има заведение люлки, много чалга. Поморие нещо не ни хареса,без да мога конкретно да кажа какво. Иначе плажът не е лош в стария град. В Ахтопол сме ходили през деня, не сме оставали. Не ми се стори мой тип, но пък наблизо е Силистар, което е хубаво да се види. До там пътят е с кола и според мен не става за всекидневно плажуване

# 485
Благодаря!

В Морско око гардън няма места за юли, пробвах няколко агенции.

Явно пак ще се почива в Албена.
Пробвайте през Съни Турс. В сайтът им visit.bg като се кликне на бутона за резервации се вижда хотелът за кои периоди е спрян за продажба. За останалите дати би следвало да има места.

# 486
Момичета,помагаите!Тази година имаме една ранна резервация за Варна,но искаме към средата на Юли да отидем някъде където не сме били.До сега сме се спрели на Поморие,Черноморец и Ахтопол.Питането ми е за плажовете и морето къде са по-добри.Когато изберем дестинация ще Ви питам и за хотели.
Aко сте с децa препоръчвaм Aхтопол.Морето е спокойно и плитко,нa плaжa имa и много свободнa зонa,беше чисто когaто съм ходилa  Peace

# 487
Фаталина, благодаря, пробвах през няколко агенции, предлагат ми период след 13 август. Живи и здрави, догодина, ако са добри отзивите от тази.

# 488
Аз се колебая между Ахтопол и Черноморец,повече клоня към Черноморец,и на двете места не сме били,и  хотелче да ми препоръчате,с малко дете сме.

# 489
  • Асеновград
Аз се колебая между Ахтопол и Черноморец,повече клоня към Черноморец,и на двете места не сме били,и  хотелче да ми препоръчате,с малко дете сме.

В Черноморец сме били два пъти и отсядаме във вила Яворов. Стаите са чисти , двора е страхотен има малко басейнче , кухня за да си готвиш ако желаеш.
Ходим с колата на плаж Градина , страхотен е , централният плаж не ми хареса.
Ако се сетиш нещо питай.

# 490
  • SMOLQN
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате хотел или къща за гости на нашето Черноморие. Аз съм бременна и с дете на 3г. мисля си за периода от 26 май-до 2-ри юни. По възможност да е подсигурена храна или да има близо ресторант-не мисля да готвя,морето да е близо и да има детска площадка и забавления за деца. Heart Eyes

# 491
mortishka_87, според мен толкова  рано ще работят само по-големите хотели. Иначе препоръчвам Мирамар Обзор, много е подходящо за дете. Сентидо Златни пясъци, Феста Панорама Несебър, Аква Азур Св. Константин, Риу Хелиос Св. Влас и Риу в Обзор, Фламинго гранд в Албена - май само те отварят толкова рано

# 492
Здравейте! Дайте идея къде да почиваме на юг-плажът да е хубав за деца и по възможност хотелът да е в населено място, а не извън. Мислех за Приморско, но не съм навита на 100%.

# 493
  • SMOLQN
mortishka_87, според мен толкова  рано ще работят само по-големите хотели. Иначе препоръчвам Мирамар Обзор, много е подходящо за дете. Сентидо Златни пясъци, Феста Панорама Несебър, Аква Азур Св. Константин, Риу Хелиос Св. Влас и Риу в Обзор, Фламинго гранд в Албена - май само те отварят толкова рано
Благодаря javamamba!Ще ги разгледам! bouquet

# 494
  • Berlin
За деца според мен и Сол Несебър са добри, единствено там плажът може да не ви хареса, почти го няма. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт