На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Взимам повод от последния пост на Галактик, за да попитам за вашето мнение. Миналата година април-май Съни турс предлагаха 1 безплатна нощувка за горските хотели на Албена за топ сезона, явно не ги бяха запълнили на ранни записвания. Смятате ли, че и тази година може да стане така или да побързам с резервацията?

Да, миналата година имаше оферта 5=6 не само за горските хотели в Албена. Почивахме в Боряна. За тази година и аз смятам, че няма да има подобна оферта.

# 466
  • Резерват "Северозапад"
 Според мен, наистина се очертава силен сезон...за моето семейство преценихме да заменим чужбина с България и явно много други по същите съображения са го направили.

# 467
Благодаря за мненията  bouquet

Кой хотел бихте избрали между Ком на Албена и Морско око гардън на Златни пясъци?

# 468
Благодаря за мненията  bouquet

Кой хотел бихте избрали между Ком на Албена и Морско око гардън на Златни пясъци?
За Ком в последните години коментарите не са добри, особено в темата за Албена. За втория хотел нямам  инф..

# 469
Скрит текст:
Момичета,никой ли не резервира на Северното черноморие ?!! newsm78
От както имаме деца (вече 16г Wink ходим само и единствено на Северното черноморие. По-спокойно, по-чисто, по просторно, по-зелено и все по-по-, в сравнение с южното ни черноморие. Наше мнение е това и не ангажираме никого с него Simple Smile

Здравейте,
загледах оферта за Морско око гардън.. Някой може ли да го сравни с албенските горски хотели? Много ме привлича, че е на плажа, но ако минусите са прекалено много.. Моля, помагайте

Миналата година бяхме в Морско око гардън. Тази отново вече направих резервация за там. Всъщност, това се случва за пръви път за нашето семейство, да повторим място за почивка! Т.е. плюсовете са били много повече от минусите Wink
Накратко. Ние сме с три деца, едното на 16, двете на 5г. Миналата година бяхме в апартамент. Голям, просторен, чист и спокоен. Гледка прекрасна! Тази година ще сме в т.н. фамилни стаи, което било две стаи, свързани с врата. Не знам как ще е. Не съм ги виждала просторни ли са.
Храната беше обилна и разнообразна. Опашки не се образуваха, защото на две места имаше едни и същи блюда. Ресторанта огромен и винаги имаше свободни места, т.е. не сме чакали за маса. Е, на терасата ако искате, за там се чака. Но ресторанта е с климатична инсталация, прохладно и приятно. Басейна беше чист и водата беше приятна за деца, не ледена, каквато все е била по другите хотели. Около басейна беше по-трудно да се "хване" шезлонг. На плажа е нямало проблеми. На басейна предлагания обяд беше хотдог, пица, кюфтета, кебапчета и пържени картофи и за десерт сладки кифлички.
Ако имате конкретни въпроси, питайте, ще отговарям Wink
На нас много ни хареса!
За Морско око една потребителка беше дала добро мнение, слагам го в скрития текст. За мен големият плюс \без да съм била лично\ е това че е на плажа и в тихата час на курорта. В Ком последно бях 2014 г. и не бях очарована. Мнение за Морско око ще мога лично да дам  след 5 август, в Морско око сме след петте дни в Добротица.

# 470
Как е плажа пред Морско око, хотелът ми хареса, нямам повече изисквания, ако и плажа е ОК бих резервирала там

# 471
Някъде прочетох, че морето е дълбоко, но детето вече е по-голямо, а и влиза винаги с родител.

Паркингът платен ли е? Ако е запълнен им ли къде да се спре?

Разбрах, че от хотела до плажа се слиза/качва по стълби.. Има ли бар на плажа - поне за вода и сладолед?

# 472
Здравейте,
Може ли да ми прeпоръчате хотел на Южното черноморие, all inclusive и да предлага 2-спални апартамента. Трябва ми да е подходящо за 4 членно семейство като децата са големи.

# 473
Стълби почти няма, само няколко, а има отстрани и асфалтов път. Хотела е на нещо като възвишение, слиза се по него /където е било морско око бийч, сега е затревено и има батути и мини голф/, пресича се пешеходната улица и си на плажа. Бар има, даже има бирария - Петлите. Разгледайте в Google street view
rumba77, двуспални апартаменти със сигурност има в Томас Резиденс в Царево, Вили Ропотамо мезонет \там е цяла къщичка| и Сънрайз Ол Суит резорт, Обзор. Добавям и Хермес, Царево.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 14:02 от javamamba

# 474
  • София
Миналата година резервирах април месец за Сенди Бийч Албена ,по оферта  с една безплатна нощувка .

# 475
  • Пловдив
Някъде прочетох, че морето е дълбоко, но детето вече е по-голямо, а и влиза винаги с родител.

Паркингът платен ли е? Ако е запълнен им ли къде да се спре?

Разбрах, че от хотела до плажа се слиза/качва по стълби.. Има ли бар на плажа - поне за вода и сладолед?
Паркингът не е платен, но е много малък, не достига за всички почиващи. Ние имахме късмет и паркирахме на него. Когато няма места, четох, че се ползвал някакъв съседен и доколкото си спомням, май платен (но може и да бъркам).
Като се слезе от хотела по стълбите, се отзовавате първо на басейна и в съседство е плажа и морето. Бар има на басейна, предлагат напитки, бира, алкохол. На басейна има обособен бюфет, в който предлагат храна на обед.
Морето е средно, нито дълбоко, нито много плитко.  

# 476
Благодаря за информацията!

А има ли бариера на влизане в курорта (както в Албена)?

Моля за мнения за Астрал холидейз

# 477
Бариера има, но честно не знам защо е там. Пари не искат при влизане и излизане. Паркирането е един ужас. Когато бяхме в х-л Градина, беше безплатен, дадоха ни едно картонче, където записаха номера на колата и й го сложихме. Иначе паяци много вдигат. Паркингите са 12 лв./ден. Има един безплатен, отбивката на главния път с\у х-л Хоризонт, но дали и тази тодина ще е така - незнам.

# 478
Благодаря!

В Морско око гардън няма места за юли, пробвах няколко агенции.

Явно пак ще се почива в Албена.

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 14:04 от shark

# 479
  • София
Моля за скорошни отзиви от ПВЦ "Железничар" - Зл.Пясъци, условия, отдалеченост от морето и други подробности. Най-вече е важно допускат ли се външни за железницата лица и как става резервирането ?

Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт