На море в България 2016 - 2

• 111 484
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
А мнение за Мирамар пак на Созопол има ли някой? В описанието им пише че имат и детска плошадка но няма снимки на такава. А в апартаментите на Елена Арея Каваци някой знае ли в коя сграда е най добре да се резервира?
За Мирамар имам мн.добри отзиви от познати  Peace От апартаментите на Елена избери Парадайс Гардън,най-хубавата част от целия комплекс  bouquet

# 451
Напоследък съм доста заета и признавам, хвърлям око на темата отгоре - отгоре  Mr. Green Затова се извинявам, ако сте коментирали. Но касае резервация за Дюни през Съни турс. Вече уточнихме плащането 50 % до 3 дни след резервация, ясно че е ново и е за всички, но ме притеснява и това уточнение:
"Моля, обърнете внимание и на сроковете за анулация в Дюни, защото са по различни от стандартните:

3. Силен сезон – 30 дни преди датата на пристигане.
3.1. За анулации, получени между 20-29 дни преди датата на пристигане се дължи обезщетение за неустойка в размер на в размер на една нощувка по предложените цени.
3.2. За анулации получени между 15-19 дни преди датата на пристигане се дължи обезщетение за неустойка в размер на 50 % от резервирания престой по предложените цени.
3.3. За анулации получени до 14 дни, включително, преди датата на пристигане се дължи обезщетение за неустойка в размер на 100% от предложените цени."

И при вас ли е така?

# 452
  • Резерват "Северозапад"
Да, същата работа. Само че при нас бяха 30/ първоначално плащане.

# 453
  • София

Това важи ли за ранните записвания, или не? Имам предвид, ако сте ползвали процентите намаление за ранни записвания, как платихте? 30 % авансово ли, и после как? Благодаря ако споделиш?

# 454

Това важи ли за ранните записвания, или не? Имам предвид, ако сте ползвали процентите намаление за ранни записвания, как платихте? 30 % авансово ли, и после как? Благодаря ако споделиш?
Въпросът Ви е неясен, но ще се опитам да отговоря. При ранни записвания се оферират цени с различни отстъпки в проценити (30, 25, 20, 15 или 10 %), които обичайно с всеки следващ месец намаляват. Отделно или комбинирано с процентната отстъпка може да има и добавена друга екстра като например 7=5; 14=12; 8=7 и т.н., т. е. плащане на 1 или 2 нощувки по-малко или пък включване на допълнителни чадър и шезлонги на плажа и други. Тези отстъпки и екстри се начисляват върху основните цени на хотелите и така се формира общата окончателна цена, която клиента следва да заплати. Съвсем различен е въпросът с размера на депозитното(авансово) плащане. Може да бъде 30 или 50 % и да е отграничено във времето за плащане. Практиката показва, че този размер обичайно се определя от самия хотел, а не от ТА. Някои хотели искат дори 100 % и до края на март месец. Плаща се депозитита в съответния размер, а ТА ти определя до колко дни (14 или 20) преди настаняване следва да се внесе и остатъка от цялата сума.

# 455
  • София
 ConfusedАми аз затова попитах по конкретно мнение, което касаеше резервация не по принцип, ами точно за Дюни, през Съни турс.
Беше ми интересно Съни турс как процедират с ранните запитвания за Дюни, защото не ми отговарят още.
Извинявам се ако не е станало ясно.  newsm78

# 456
  • В.Търново
ConfusedАми аз затова попитах по конкретно мнение, което касаеше резервация не по принцип, ами точно за Дюни, през Съни турс.
Беше ми интересно Съни турс как процедират с ранните запитвания за Дюни, защото не ми отговарят още.
Извинявам се ако не е станало ясно.  newsm78
Преди колко дена си пусна запитването към агенцията?

# 457
  • София
Аааа, най - после са отговорили.
Така че да напиша за някой ао се и нтересува.
Съни турс, за Дюни, ранна резервация с 10 % отстъпка се ползва, ако до края на март, се направи резервацията и се плати 50% от цялата резервация. Останалото 15 дни преди началната дата на резервацията. Това е добре, мисля  newsm78

# 458
  • Резерват "Северозапад"
Извинявам се, че сега виждам въпроса Peace.
При направена резервация през януари преведох 30% от сумата, като до 29,03 трябва да платя остатъка на 100%. така че, да при вас е по-изгодно с 15-те дни преди пътуването.

# 459
  • Beyond the Frontiers
Аааа, най - после са отговорили.
Така че да напиша за някой ао се и нтересува.
Съни турс, за Дюни, ранна резервация с 10 % отстъпка се ползва, ако до края на март, се направи резервацията и се плати 50% от цялата резервация. Останалото 15 дни преди началната дата на резервацията. Това е добре, мисля  newsm78

Това е валидно за Холидей вилидж, Пеликан и Белвил. 5* хотели Марина бийч и Марина роял палас приключват сега на 29.02. Удължаване на офертата няма да има.
Условията за плащане са 100% до 29.02 и съответно 31.03 - това изисква хотела, без изключения.

Много от добрите хотели вече нямат места или имат, но от по-скъпите варианти. Много и от евтините хотели нямат места - едни Елени с огромна база обявиха спиране на продажбите за юли и август - пълни са...Риу-тата са също доста пълни...така че да, за българските хотелиери се очертава силен сезон.

За Гърция не наблюдавам анулации или намаляване на резервациите, напротив всичко си върви съвсем нормално. Блокадата ще я вдигнат, като дойде пролетта.

# 460
  • Berlin
И ние сериозно обмисляхме Турция за тази година, но след падането на самолета, аз се разколебах. То и малко ми трябваше, де. На мен си ми харесва нашето си море. Mr. Green Нищо, че не съм от активно плажуващите.

bebcheto87, ние ще сме в Грийн лайф, по-назад и аз питах някакви неща за там, може да погледнеш.

# 461
Взимам повод от последния пост на Галактик, за да попитам за вашето мнение. Миналата година април-май Съни турс предлагаха 1 безплатна нощувка за горските хотели на Албена за топ сезона, явно не ги бяха запълнили на ранни записвания. Смятате ли, че и тази година може да стане така или да побързам с резервацията?

# 462
Условия, при които важат отстъпките за ранни записвания:
- авансово плащане в размер на 50% до 3 дни след потвърждение на резервацията;
- доплащане на резервацията най-късно 14 дни преди настаняването.

Galactic Voyager,
това са ми дали от Съни турс и го обмислям. Става въпрос за Марина бийч. Сега ти ме изненадваш с плащане на 100% до края на февруари като условие на хотела ooooh!

# 463
  • София
Мерлински, след като ти е дадено по този начин от Съни Турс, не мисля, че имаш повод за притеснение.

# 464
Взимам повод от последния пост на Галактик, за да попитам за вашето мнение. Миналата година април-май Съни турс предлагаха 1 безплатна нощувка за горските хотели на Албена за топ сезона, явно не ги бяха запълнили на ранни записвания. Смятате ли, че и тази година може да стане така или да побързам с резервацията?
Лично мое мнение, тази година няма да има ласт минити. Резервирах декември за Добротица, средата на януари нямаше места, както в него, така и в Боряна, Нона, Елица, Лагуните и т.н. Има вероятност според мен хората, които не са успели да резервират в тях да се насочат към горските хотели - Ралиците, Вита парк. Тази година сякаш се очертава силен сезон на морето, ако се съди по ранните резервации и в Съни турс и в Албена  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт