На море в България 2016 - 2

• 111 489
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, бих се радвала ако някой сподели мнение за Арапя. От известно време събирам мнения, бях се спряла на вила Марина, но за съжаление се оказа, че вече няма места, както и на поливната бунгала в Арапя. Интересувам се за бунгала Ефтимови, където все още е свободно да споделите мнение, ако някой ги е ползвал  тъй като никъде не виждам мнения за тях, пък изглеждат симпатично на снимките.

Ние резервирaхме в тези бунгaлa, за първата седмица на август беше последното свободно. 60 лв. на нощ е. Учуди ни само, че собственикът не поискa капаро, дaно няма кофти изненада в последния момент. Плажът на Aрaпя е приказен, или поне беше преди 3-4 г. Надявам се да е запазен. За съжаление не мога да помогнa с повече информация  Embarassed

Благодаря за отговора,вече си мислех, че никой не знае за тези бунгала, въпреки, че на снимка изглеждат мн добре. Ние също направихме резервация за края на м.юли и аз се учудих, че не ни поискаха капаро и го караме на доверие, дано няма проблем наистина. Желая приятна почивка...

# 676
Виа Понтика посещавали ли сте? В Поморие от дете не съм била и плажа не помня дали е ок.

# 677
Момичета, ползвате ли някакви сайтове и агенции, за намиране на по-добри оферти за море в България?

Ние ползваме един туроператор от години. Когато не знам какво точно искам получавам предложения, а ако харесам нещо и не е ок ми се казва в прав текст вместо да ми го продадат на всяка цена.
Освен това ми правят и отстъпки като редовен клиент.
А пък Букинг не бих ползвала, цените обикновено са по-високи.

# 678
Тази година и ние се каним да посетим нашето южно черноморие. Не сме почивали в България от много години. Бихте ли ми предложили курорт, чийто плажове не са гъсто населени, а също така и чист хотел от който сте останали доволни? А как стоят нещата с чадърите и шезлонгите по плажовете, лесно ли се намират свободни и какви са цените?

# 679
Виа Понтика посещавали ли сте? В Поморие от дете не съм била и плажа не помня дали е ок.
   Мнение от преди 3 години: Хотелът е много добър, с вкусна храна и големи стаи. Старата част на Поморие е с малки и тесни плажчета с черен пясък, но в новата част, където е и Виа Понтика,   плажът е голям и широк. Хотелът си има собствени чадъри и шезлонги и бар на плажа. Беше на ОИ, но от две лета е НВ и тови ни отказа да го посещаваме. Единствено външният им басен е малък и от сградата пада сянка и беше лудница от румънци. Далече е от центърът на Помарие и в районът няма много къде да се разхожда човек.

# 680
Тази година и ние се каним да посетим нашето южно черноморие. Не сме почивали в България от много години. Бихте ли ми предложили курорт, чийто плажове не са гъсто населени, а също така и чист хотел от който сте останали доволни? А как стоят нещата с чадърите и шезлонгите по плажовете, лесно ли се намират свободни и какви са цените?
Цените на чадър и шезлонг са от 5лв или 6лв на бройка.Населени плажове-колкото е по-малък плажа толкова е по-населен.Пример-Атлиман....страхотен но пренаселен.Приморско на северният....страхотен-дълъг...чист и място има за всеки.Свободна зона на няколко места по целият плаж. Laughing Laughing

# 681
  • There I was on a July morning
На Южното Черноморие няма курорти с рядко населени плажове, по-скоро - нещо извън тях трябва да търсиш. Примерно: ММЦ /но може да те изядат комарите/ или Градина, Златна рибка, Дюни, и някои комплекси около тези плажове. На Златна рибка - виж "Блу ориндж" -  чисто е, има озеленено, поддържано дворче, храната е малко бедна като за 4*, но като цяло, хотелът е приятен. Чадъри и шезлонги на плажа, включени в Ол инкл.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 21:01 от Скубиду

# 682
Поразрових се на север и ми попадна това https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+%D0%B8%D … RQKHXntCCQQsAQIaA То голяма красота. Да е ходил някой?

# 683
  • Пловдив
Истината (за нас, от години!) е на север! По -спокойно, по-чисто, по-зелено!!!  Не мога да си обясня защо повечето се юрвате на юг Wink

# 684
Ние сменяме посоките /на юг, на север, в чужбина/, защото ни омръзва - има толкова места, където си заслужава човек отиде  Wink

# 685
  • Beyond the Frontiers
На Южното Черноморие няма курорти с рядко населени плажове, по-скоро - нещо извън тях трябва да търсиш. Примерно: ММЦ /но може да те изядат комарите/ или Градина, Златна рибка, Дюни, и някои комплекси около тези плажове. На Златна рибка - виж "Блу ориндж" -  чисто е, има озеленено, поддържано дворче, храната е малко бедна като за 4*, но като цяло, хотелът е приятен. Чадъри и шезлонги на плажа, включени в Ол инкл.
Нищо подобно. Аркутино, Силистар, Варвара, Маслен нос, Арапя - и един куп други малко познати, чудесни плажове. http://zahotelite.com/plajove/

# 686
Нищо подобно. Аркутино, Силистар, Варвара, Маслен нос, Арапя - и един куп други малко познати, чудесни плажове. http://zahotelite.com/plajove/
Кое е "нищо подобно" - споменаваш все плажове, които са извън южните курорти newsm78

# 687
  • Sofia
Някой ходил ли е на Св. Марина до Созопол, някакви отзиви? Не ми трябва непременно ОИ,интересува ме има ли къде да се храни човек там, много ли е скъпо в ресторантите?

# 688
  • София/Севлиево
Силистар си е супер,но да,трябва си кола да се стигне до там,защото не е малко разстоянието,а и ако си с дете е още по-сложно да се стигне пеша.На Каваци бяхме миналата година на къмпинг и беше хубаво,плажа не беше пренаселен , да не кажа че почти нямаше хора,и къде да хапнеш евтино и вкусно имаше, а и Созопол не е далеч-една вечер ходихме до него пеша,а на връщане с едно влакче.Аз държа да ходим на юг,защото почти винаги ходим юни на море и водата на юг е по-топла от тази на север.

# 689
  • София
Истината (за нас, от години!) е на север! По -спокойно, по-чисто, по-зелено!!!  Не мога да си обясня защо повечето се юрвате на юг Wink
Защото на нас ни е по-близо и сме много топлолюбиви. Но понеже видяхме каквото има за виждане на юг, това лято сме в Албена.

Общи условия

Активация на акаунт