Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да редактирам заглавието на тема във форум?
Какви са отзивите за хотел Sunrise Primorsko, хотел Sun Palace в Слънчев бряг и хотел Flirt в Приморско?
Защо ранните записвания тази година са по-слаби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да редактирам заглавието на тема във форум?
-
Какви са отзивите за хотел Sunrise Primorsko, хотел Sun Palace в Слънчев бряг и хотел Flirt в Приморско?
Отзивите за хотел Sunrise Primorsko са смесени, като някои гости споменават шумната зона и отдалечеността от плажа, докато други оценяват стаите. Гостът плати 1300 лв за шест нощувки на база All Inclusive (AI) в хотел Sun Palace в Слънчев бряг, описвайки храната като вкусна и разнообразна с постоянно наличен сладолед. Аннимацията не е изключителна, но децата се забавляват. Има критики относно ограничения брой чадъри и шезлонги на плажа и проблеми с почистването на стаите. Персоналът е описан като учтив и любезен, а интернет връзката е със слаб сигнал. Основните посетители са от Чехия, Полша и Русия. Форумът представя разнообразни мнения за хотел Флирт в Приморско, като някои участници споменават близостта до плажа и басейна, докато други се оплакват от шума поради близкото заведение и проблемите с хигиената.
-
Защо ранните записвания тази година са по-слаби?
-
Какви са общите впечатления от хотел Мирамар в Царево, Обзор и Каваци?
-
Какви са опциите за плащане на хотел чрез туристическа агенция?
)
Не знам за вас, но аз с нетърпение очаквам лятото. Никога не съм резервирала почивката ни толкова рано, но този път съм се навила. Мястото е ясно - Созопол, тъй като много ми допада плажът на къмпинг Златна рибка - чист и не много населен. Проблемът е, че досега сме отсядали само в семейни къщи, а тази година ми се иска да сме на хотел. Та молбата ми е да препоръчате хотел в Созопол или околността в близост до къмпинга.
Стаите са доста просторни, добре обзаведени, все още не са толкова амортизирани, но от миналия сезон казаха, че ще реновират за тази година. Единствено телевизорите са пълна скръб, но сигурно ще ги подновят.