На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Аз резервирах Серенити Бей в Царево. Ще следя темата, обаче за второ море Grinning

# 61
  • Пловдив
aaccee, много благодаря за инфото, моите деца също се водят злояди, миналото лято поръчвах детска кухня от Бургас, която доставяха до хотела / за закуските приготвяхме ние в стаята Laughing/, горе-долу се справяхме, но предполагам, че и тук ще е прилично, само за тяхната прехрана се притеснявам, щом има супички и тем подобни, все ще се намира нещичко за тях Wink

# 62
  • София
Как е морето пред Мирамар ?
Имам доста кофти спомени от плажа на Обзор.

# 63
Как е морето пред Мирамар ?
Имам доста кофти спомени от плажа на Обзор.
Добре е, плажа е идеален. Е не е плитко много навътре, по-бързо идва дълбокото, но не е рязко. Някои години се е случвало в началото да е по-рязко дълбоко и по-навътре да става плитко, явно когато е имало вълнение.
Принципно там е открито море, в смисъл че Обзор не е в залив и има повече и по-често вълни.
Откъм чистота плажа пред хотела е без забележки, чисти се постоянно и ако има изхвърлени водорасли на брега и струпани на купчини на другия ден няма шанс да ги видиш, веднага ги изчистват.

# 64
  • София
Надявах се малко ,въпреки че знам ,че не е много възможно , морето там да е плитко Simple Smile .

# 65
Цитат
Здравейте, търся отзиви за хотел Форест бийч в Приморско. С две деца сме. Миналата година бяхме в Турция, но на нас не ни допадна и понеже не сме били в Приморко, реших да ви попитам за съвет. Как е плажа там, подходящо ли е за деца?
Ние бяхме миналото лято в този хотел.Отидохме в началото на юли.Платихме 1300 лвза шест нощувки на база AI , с три деца ,като едното ни беше бебе.Храната беше вкусна и разнообразна.Имаше сладолед постоянно.Анимацията не е кой знае какво ,но моите деца си харесваха аниматорите и им останаха хубави спомени.Морето е близо.Басейна още по-близо.Към всеки апартамент си има и сушилка за прането
Недостатъци - чадърите и шезлонгите на плажа.Те бяха в ограничен брой ,който не отговаряше на броя на гостите ,почиващи на база AI.Ако отидеш по-късно на плаж,може и да няма чадър и шезлонг.Другото ,което не ми хареса е ,че стаите не се почистваха често.Нащата я почистваха,защото им казах,че съм с лазещо бебе и искам да се почиства.Но едно семейство,възрастни хора от Германия ,ми се оплакаха,че за пет дена ,тяхната стая не е била почиствана и не им е оставяна тоалетна хартия.
Според мен имаше някакъв проблем с мениджмънта.Знам ли?!Като цяло персонала беше учтив и мил.
Интернета беше със слаб сигнал.
Основните посетители бяха от Чехия, Полша и Русия.Което  за мен не беше никакъв проблем,та дори ми хареса ,че няма много българи.
Ако нещо конкретно те интересува - питай.

# 66
Аз резервирах Серенити Бей в Царево. Ще следя темата, обаче за второ море Grinning

Изчетох последната тема за Серенити и мисля, че видях и твои коментари там и май няма да ви е първо посещение. Все пак кажи за впечатленията ти, особено ме интересуват чадърите около басейна. Ясно е, че има запазване и борба, има го навсякъде. Виждам обаче от снимките, че чадърите не са по един на два шезлонга горе долу е бая по-малко. Много ме вълнува, че на слънце директо ако не сме във водата хич не можем да стоим.

# 67
  • Пловдив
aaccee, а как е положението с чадърите на Мирамар, ние сме същите, хич не можем да се печем, за Морско конче сега се сетих, един път решихме да пробваме басейна им, не разрешиха да разпънем чадъри, че духало вятър Rolling Eyes

# 68
aaccee, а как е положението с чадърите на Мирамар, ние сме същите, хич не можем да се печем, за Морско конче сега се сетих, един път решихме да пробваме басейна им, не разрешиха да разпънем чадъри, че духало вятър Rolling Eyes
Чадъри има доволно и на басейна и на плажа. На басейните между два, максимум три шезлонга има чадър. Никой не ти забранява да го разпъваш като е ветровито, но персонала постоянно гледа, ако никой не седи под сянката отиват и смъкват чадъра или идват да ти се извинят сто пъти и да ти обяснят, че е силен вятъра и ако не държиш в момента много на сянката ще е по-безопасно да не е разтворен чадъра.
Естествено мъжът ми ставаше да запазва, защото искахме да сме близо до басейна за да наблюдаваме детето, а и като се събудиш и видиш от балкона, че вече повечето са запазени какво да направиш. И естествено имаше идиоти, които запазваха и на басейните и на плажа да не са капо. Седели са запазени шезлонги около нас по цял ден и не сме виждали никой да се весне. А там можеш без проблем да се разположиш на басейна примерно, а като искаш в морето да отидеш в морето.

# 69
  • Пловдив
aaccee, отново благодаря, много си ми полезна Simple Smile иначе тая тъпотия със запазването е много дразнеща, явно няма място където да не се случва Rolling Eyes

# 70
Аз май ще потвърдя резервацията за Сън Палас в Слънчев бряг.
Интересува ме, последно, плажът много ли е отдалечен от хотела, може ли да се стигне до него с Количка и най-важното - има ли шезлонги на хотела на плажа или се заплащат?
Други минуси на хотела?

# 71
Аз май ще потвърдя резервацията за Сън Палас в Слънчев бряг.
Интересува ме, последно, плажът много ли е отдалечен от хотела, може ли да се стигне до него с Количка и най-важното - има ли шезлонги на хотела на плажа или се заплащат?
Други минуси на хотела?
10 мин.  ходене пеша по пешеходна зона, ако минеш покрай  хотел Кубан. Никакъв проблем до плажа за количка, но на пясъкът не знам как ще се прадвижвате. Дървени скари има само до някъде, после е само пясък. В ОИ не влизат чадъри и шезлонги, там плажа е на концесия и същите се плащат. Обаче зад платените чадъри има много свободна зона за собствен чадър.

# 72
За Сън палас  възможни  не задължителни лоша хигиена,шумни стаи,неудобни легла ,бавен асансьор,слаб и платен интернет,студен басейн следобяд.Плюсове добра храна,добра анимация,хубав плаж,големи стаи уникална цена.Аз резервирах там.

# 73
За Сън палас  възможни  не задължителни лоша хигиена,шумни стаи,неудобни легла ,бавен асансьор,слаб и платен интернет,студен басейн следобяд.Плюсове добра храна,добра анимация,хубав плаж,големи стаи уникална цена.Аз резервирах там.
Потвърдих резервацията и аз! Благодаря за мненията  Simple Smile Да, плажът, храната ме спечелиха, и - разбира се, цената.  Grinning

# 74
  • В.Търново
Дали е възможно да продължат 30% отстъпка и през февруари за Сън Палас?

Общи условия

Активация на акаунт