Май съм мазохистка....

• 5 966
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
И ако и с другия не се получи, тогава какво? Ще скачаш от мъж на мъж?Не мисля, че това е решението. То е в теб самата. Със себе си трябва да се пребориш.

# 16
Точно това не искам -  да скачам от мъж на мъж..
Колкото и смешно и тъпо да звучи аз друг мъж в живота си съм нямала...
Единствения, с който съм била е той. И ето вече мина година от раздялата, а аз още не мога да се пречупя да се опитам поне да съм с друг..... Не че няма кандидати, има, но аз съм тази, която се дърпа...Ще се опитам да дам шанс на някой. Живота си минава, а аз не искам да остана сама. И за мен е пределно ясно, че повече с този човек няма как да съм, най-малко аз няма да му имам никога вече доверие и постоянно ще мисля, че е с други жени, дори и до магазина да отиде.
Оххх само Ви занимавам с глупостите ми.
Сигурна съм , че след време връщайки се назад във времето ще се смея над тези неща, заради които днес страдам, заедно с човека, който ще ме цени, обича и уважава, както мен така и децата ми.

# 17
Няма нужда да мислиш, че следващия мъж ще е правилния, може да мине време, докато го срещнеш. С мъж може и само на кафе и на разходка да се излиза, не да се завързва веднага сериозна връзка. Просто се настрой като цяло да си живееш по-добре и да правиш това, което на теб ти се иска (така постъпва и бившия ти мъж и затова той си е ОК). Живей си живота - това да си свободна е голям плюс.  Sunglasses

# 18
Постоянно се чувате и виждате с бившия. Тогава кога и как ще успееш да завъдиш нов мъж?! А може и да му е номер на твоичкия - хем те държи за всеки случай и егоистично не ти позволява да продължиш напред, хем си вее атрибута наляво надясно. Мойто си е мое, чуждото е общо Whistling

При теб и децата ли живее този Ромео?!

Да той точно това прави - държи ме за резерва, ако случайно другата го зареже да има при кой да се върне....
Не живее с нас, аз живея само с децата си.

# 19
А как издържаш да му слушаш глупостите - обичал те бил, ама иначе си има и друга Crazy

# 20
О, я си седни на д-то!
Или прием, че цял живот ще си резервна гума за Казанова.

Ти кое предпочиташ?
Създай си нови запознантства, почни да се забавляваш - нямаш идея колко е приятно, когато осъзнаеш, че си сама и нямаш нужда от мъж, за да си щастлива!
Самообразовай се, развивай се, израствай!

# 21
Докато той те баламосва с глупости, ти какво му отговаряш?

# 22
Докато той те баламосва с глупости, ти какво му отговаряш?

Общо взето го слушам само, не му отговарям или ако кажа нещо то е от сорта, че само ме баламосва и ми хвърля прах в очите.
Но сърцето си вярва и се замозалъгва с тези негови думи, а всъщност действията му говорят точно обратното. Постоянно се вижда със сегашната си приятелка, а на мен казва, че не я обича, а обича само мен. На нея казва обратното според мен, незнам.
Сърцето казва едно, разума съвсем обратното.
Като малко дете съм.

# 23
  • Варна
Другия път като ти каже, че те обича и все някой ден си знае, че ще сте заедно, може директно да му се изсмееш в лицето. Виж му реакцията.
Ако наистина си на 100% убедена, че нямате бъдеще заедно /поне с ума, ако не и със сърцето си/ мислила ли си по въпроса - след като той аджеба някой ден го проумее това, дали няма да се обърне на 180 градуса и да се опита да ти прави мръсно с децата? Щото сега на него му е много удобно да си има вратичка за връщане, ако някой ден остане сам /а то ми се струва, че неминуемо ще се случи/ ама като разбере, че вратата е хлопната окончателно? Тогава такива егоисти имат склонност да правят мизерии. Подсигурила ли си се с документи относно децата? Животът понякога завива в непознати и неочаквани посоки. Утре може и път към чужбина да ти се отвори. Ще ги пусне ли с теб? Хипотетична ситуация излагам, но никак не е изключено и такава посока да вземе.

# 24
Другия път като ти каже, че те обича и все някой ден си знае, че ще сте заедно, може директно да му се изсмееш в лицето. Виж му реакцията.
Ако наистина си на 100% убедена, че нямате бъдеще заедно /поне с ума, ако не и със сърцето си/ мислила ли си по въпроса - след като той аджеба някой ден го проумее това, дали няма да се обърне на 180 градуса и да се опита да ти прави мръсно с децата? Щото сега на него му е много удобно да си има вратичка за връщане, ако някой ден остане сам /а то ми се струва, че неминуемо ще се случи/ ама като разбере, че вратата е хлопната окончателно? Тогава такива егоисти имат склонност да правят мизерии. Подсигурила ли си се с документи относно децата? Животът понякога завива в непознати и неочаквани посоки. Утре може и път към чужбина да ти се отвори. Ще ги пусне ли с теб? Хипотетична ситуация излагам, но никак не е изключено и такава посока да вземе.
Почти съм сигурна, че ще дойде такъв момент, в който той ще иска да се прибере при нас и ще прави всякакви мизерии и финтове за да го постигне.
Иначе документи, имам само решението от развода, което засега ми е достатъчно, там е упоменато всичко - издръжката, кога трябва да ги взима.
А ако реша да замина за чужбина, според мен няма да ме пусне с децата, поне на този етап.
Той и чрез тях много ме манипулира.

# 25
Скрит текст:
Здравейте на всички!
Отдавна чета форума, но никога не съм имала смелостта да споделя моята мъка.
Историята ми е много, много дълга и няма смисъл да Ви затормозявам с подробностите.
Имах брак 13 години, от него две деца, ноооо всичко приключи….и аз останах сама. Пак ще кажете поредната тема за разведени, за разбити семейства, за разбити чувства и мечти… и да така е моята история е такава.
Накратко:
Преди година и половина мъжът ми си хвана любовница, разделихме се заради нея, а след няколко месеца аз подадох молба за развод с надеждата да се осъзнае, но не стана така и се разведохме. Той и тя бяха заедно една година. Разделиха се и
аз отново започнах да виждам надежда, че ние може и да се съберем (надеждата всъщност ми я насади той, прекарваше цялото си времето при мен и децата и постоянно казваше, че ние ще сме отново заедно)
Скрит текст:
, ноооо на човека му се живее. Почна да ходи по дискотеки, по заведения….и си намери заместителка на любовницата, момиче с едно дете и разведена. Отново моята надежда за семейство умря. Отново се чувствам на дъното, отново няма светлина, няма изход.
Само ако мога да вметна и малко за отношенията между мен и него.
Ние никога не сме прекъсвали контакт, постоянно се чуваме по телефона, всеки ден се виждаме и той постоянно твърди, че ме обича и, че няма да обича никоя друга жена така както обича мен…., но и постоянно лъже за всичко.
Скрит текст:
Момичета аз знам, че с този човек не мога да деля вече нищо освен родителството над двете ни деца, знам че не мога да очаквам нищо от него, нищо, нищо….. но се чудя това сърце моето как продължава да го обича, от къде тази любов като последните месеци съм виждала само лоши неща от него, лъжи, използвачество, обиди, подигравки. Той е прекалявал по всички възможни начини.
Казва, че обича мен, че аз съм жената в неговото сърце и че винаги ще е така независимо с коя ще е, но в следващия момент държанието му говори обратно на това, която казва (точно обратно ).
Кажете ми аз ще бъда ли отново щастлива, ще намеря ли отново любовта, ще мога ли да обичам друг човек
Скрит текст:
, така както обичам него….Красива жена съм, 29 годишна, не ми липсват ухажори, напротив има много, нооо моето сърце не може да допусне никой до мен освен НЕГО. Кажете как и кога ще бъда отново пълноценен, обичан, обичащ и щастлив човек! КОГА???!!
Извинявам се за хаотичността си, наистина съм един изгубен, вглъбен човек, който на всичко отгоре е и мазохист…
Благодаря на всички, които имаха нервите да прочетат поредната „драма“ и извинявайте ако съм Ви напрегнала.
Давайте, нападайте!
Срам ме е от себе си!!

Той просто те държи в резерв.
Иска, като се нахойка, да има къде да се кротне и кой да му сменя памперсите на дърти години.
И определено държи да си стоиш сама, да не му намериш и ти заместител.
Обработва те, лъже те, а ти като последна бяла патица му се връзваш на тъпотиите.
МОжеш да бъдеш щастлива.
Ако ти самата го искаш.
Какво да правиш, мисля, че сама знаеш.Спираш ежедневните контакти, идва да вижда децата само в неделя, а защо не и веднъж на две седмици?
Ако държи да ги вижда по-често, нека ги взима от училище и да прекарва времето си с тях сам.
Докато те държи на "къс повод", едва ли ще се откачиш от него.

# 26
Плюс това да започне да излиза с други мъже. Задължително. И ако той разбере още по-добре. Той явно усеща, че още страдаш по него и те манипулира.
И както те посъветваха, следващия път му се изсмей в лицето като ти каже, че те обичал.

# 27
Според мен е по-добре като поиска да дойде пак, тези дни му казвай, че не е удобно, заета си, ще излизаш, или пък просто му кажи, че сега(днес, утре) не може, без обяснения. Малко, по малко разреждай контактите. Не допускай да ти влияе толкова много. Ако пак заговори колко ви обича, направо му казвай да млъква и, че не му е мястото у вас.
Явно не можеш да се справиш  индиректно, опитай така Hug
 Не допускай да ставаш вечната резерва.

# 28
Като за начало ползвай презервативи. Последното, което ти трябва, е нова бременност или подарък от баджаначките. Rolling Eyes

# 29
Ако пък случайно се изтърси без покана или не е ден да вижда децата го отпрати. И му кажи строго, че не може без предупреждение да идва. Тряскаш вратата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт