Май съм мазохистка....

• 5 965
  • 49
  •   1
Отговори
# 45

Всъщност от няколко дни съм предприела стъпки към пълното му отблъскване от мен. Не говоря с него по никакви други поводи освен за децата и не го пускам в къщи ( ама и той не иска да идва понеже вижда, че нямам никакво желание да говоря с него ). Преди имаше навика да ми звъни по много пъти на ден сега или не вдигам или вдигам и ако разговора не е за децата затварям...

Брей, има надежда за теб.
Само така, бъди твърда. Не разговаряй за нещо друго с него освен за децата. Ако ти подхърли нещо, просто го прекъсни ,кажи му да не те занимава с глупости и да ти звъни само за децата. Ясно му дай да се разбере, че разговорите ви ще са само за тях. Ако почне пак да ти говори мили неща - бъди груба, подиграй му се, измисли нещо. Даже ако ти каже отново, че му липсваш му кажи "Жалко, че не мога да кажа същото и за теб. Новият ми приятел е класи над теб".
Чувствата му няма да нараниш, а егото му. Това при мен свърши работа при един досадник, който се влачи почти след всяка срещната. След тези думи, не ми досаждаше повече. Mr. Green
И когато можеш излизай  с други мъже. Ако видиш, че някой проявява интерес към теб - не се дърпай, дори и да не го харесваш много.
Да забравиш някого, излизайки с друг не винаги дава резултат, но доста помага. Поне при мен е било така.

# 46
А най-доброто е - кратки спокойни разговори само относно децата и това е. Никакво даване на инфо, имаш ли нов приятел, нямаш ли, НИЩО. Така е най-добре.

# 47

Всъщност от няколко дни съм предприела стъпки към пълното му отблъскване от мен. Не говоря с него по никакви други поводи освен за децата и не го пускам в къщи ( ама и той не иска да идва понеже вижда, че нямам никакво желание да говоря с него ). Преди имаше навика да ми звъни по много пъти на ден сега или не вдигам или вдигам и ако разговора не е за децата затварям...

Брей, има надежда за теб.
Само така, бъди твърда. Не разговаряй за нещо друго с него освен за децата. Ако ти подхърли нещо, просто го прекъсни ,кажи му да не те занимава с глупости и да ти звъни само за децата. Ясно му дай да се разбере, че разговорите ви ще са само за тях. Ако почне пак да ти говори мили неща - бъди груба, подиграй му се, измисли нещо. Даже ако ти каже отново, че му липсваш му кажи "Жалко, че не мога да кажа същото и за теб. Новият ми приятел е класи над теб".
Чувствата му няма да нараниш, а егото му. Това при мен свърши работа при един досадник, който се влачи почти след всяка срещната. След тези думи, не ми досаждаше повече. Mr. Green
И когато можеш излизай  с други мъже. Ако видиш, че някой проявява интерес към теб - не се дърпай, дори и да не го харесваш много.
Да забравиш някого, излизайки с друг не винаги дава резултат, но доста помага. Поне при мен е било така.

В момента това се опитвам да правя.
Може да не прозвучи никак скромно от моя страна, но обожатели не липсват и не им пречат децата ми, дори напротив преди малко ми казаха, че децата ми са само подарък към мен  Simple Smile
Засега сме само на телефонна кореспонденция, писане и обаждания, но по нататък ще видим ще видим. Помага да и аз забелязвам малко или много те разсейва от мислите ти, но пак казвам помага за определен момент и после пак ми е много, много гадно....

# 48
Може да не прозвучи никак скромно от моя страна, но обожатели не липсват и не им пречат децата ми, дори напротив преди малко ми казаха, че децата ми са само подарък към мен  Simple Smile

Не бъди наивна и не се хващай на празни приказки, независимо от кой идват - от бившия или от някой, който иска да те навие да правите секс и досега общувате само дистанционно. Сори, ама това са типично женкарски приказки, колкото да забаламосаш някоя разведена. Гледай само действията и си ползвай главата по предназначение.

# 49
Ми не се ограничавай само с обаждания и мейли, ама излез с човека. Че в един момент ще му писнат и мейлите и смс-те.
Дори и да се окаже несериозно - много важно. Проблемът ти е, че си си наумила, че с един човек трябва да бъдеш. Отпусни се малко.
Давай смело, пък да става каквото ще.
И един съвет. Когато мислиш за бившия ти, спри да мислиш. Научи се да си контролираш мислите. Измисли нещо хубаво и всеки път като се хванеш да мислиш и да се спичаш - сложи друга мисъл. Може да си фантазираш за друг мъж, че имаш - хубав, добър и верен.
В началото е трудно, ама при мен се получи много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт