Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 168
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Когато купувах взех такова по мярка, аз колела с идеята да се ползват X броя години не купувам !

И точно защото я качих на 18-ка видях че и е ок  Peace

Относно Икеа - тотално разочарование !  #Cussing out
Преди малко ми доставиха нестабилен и ожулен стол, както и надрана на 100 места маса  Twisted Evil
Като гледам ще ги отсвиря форевър май  ooooh!

# 121
  • Пловдив
ами моята е 110 мисля последно като ръст и колелото ни е по-малко. Баща ми му вика 18-ка, но е много близо до 12-ката според мен си е 16-ка. 18-ка е почти бегач със скорости, а...

Върна ли ги директно нещата, няма нужда да ги приемеш ако са в такъв вид? Личеше ли им или като ги отвори бяха така?!

Толкова неща поръчах, всички са бели, лакирани, матирани, крехки от ест дърво, чупливи детски артикули и на едно няма забележка! Но...явно се случва!

# 122
  • Пловдив
Josefin, може ли линк към ФБ страничката с велосипедите на твоят баща?
Може и на лични, благодаря!

Само да отворя скоба. Моят син кара Мини Микро от 2 годишен. Бърза, лека и много стабилна тротинетка. На 3 му взехме колело с помощни - дойде му тежко, тромаво и бавно предвижването. Съответно желанието му тотално се изпари и пак на Микрото. Пробвах го толкова пъти, два пъти му свалях и пак му връщах помощните гуми. Е не се запали по колелото това дете.
Това лято, когато беше на 5 и 1/2 спечелихме баланс байк от една игра. Той почти го беше израснал, направо си беше смешен върху него. Кара го 1 седмица, после се качи на неговото - без помощни и тръгна сам. Ей така без усилия.
Моят съвет е в ранна възраст след 2 да се закупи баланс байк и след това с педали без помощни.

# 123
  • Пловдив
аа, и ние с тази тротинетка пък обратното - първо баланс колелото и после реших и мини микро да й взема, ама едно страхотно розово, с чантичка, с каска пак от тях, голям кеф. И ...дотам. Карането на тротинетката ни беше за удобство да не мъкна колелото, че е по-тежко, а ние обикаляме и с рейсове, отдалечаваме се. Бих казала, че баланс колелото си й беше номер 1, а тротинетката заради цвета и чантичката се прежалваше. Но когато вече й прибрах баланс колелото й обърна някакво внимание...
Не знам дали да взимам макрото...поне не ново, при това "ползване" си е направо зян работата.

# 124
Не съм ги върнала все още, Жозефин!
Това го разбрах след като ги отворих и сглобих  Peace
Свързах се с тях по телефона и чакам да ми се обадят, щото трябвало да говорят и някъв си човек от не знам кой си отдел  Rolling Eyes

# 125
  • Пловдив
Микрото не е просто тротинетка и няма нищо общо с останалите подобни.

Всяка стотинка за нея е оправдана и всичко, което е купено с компромис са пари на вятъра.

# 126
  • Пловдив
Благодаря за линка към Драг и съветите за колело. Видях, че имат и балансово колело, ще го проуча. Имаме мини микро, последно го кара още със седалката, сега ще я сваляме. Ще видим какво ще и хареса и какво не.

# 127
Портокалче, писах ти ЛС!
Ние продаваме нашето Дино 12-ка, стига де те устройва че е ползвано де Simple Smile

# 128
Микрото сме ги коментирали много пъти,нищо общо с масовката са да,моята много малко кара минито,на 4г я качих на Максито и са неразделни, голяма любов и е пустата тротинетка,а ако я видите-като катун е накичена,празно няма.Благодаря за отговорите за ДЦ и Ресторанти, имаме малко време,а като гледам на никой не му се и плаща,та накрая ще ги зарежа да се оправят.

# 129
Моята дребосъчкова и тя събира пари за Микро  Mr. Green

Събрала е 70 лева и всеки ден пита дали стигат  Mr. Green

# 130
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, може ли да ме насочите от къде мога да купя ръчен миксер. Искам да направя подарък на майка ми, но в интернет, които видях са малко грознички и бъркалките им са гумени. На мен ми се иска да намеря някои, на който съдинката да е разграфена и бъркалките да са метални. Благодаря  bouquet

# 131
  • Пловдив
Мед. сестрата и тя ли се кани на подобно мероприятие?
5 госпожи как ги наброихте? Лелки - в групата обикновено е една? Сериозно питам!

От 2 до 4 придружаващи вече ми дойде в повече, меко казано!

........

Ами не сме я мед.сестрата канили, но и двата пъти дойде. 5 госпожи не са, 2 са, но общата бройка е - 2 госпожи+1 леля +директор+мед.сестра = 5  Wink
Какво им е на 2-4 придружаващи? Минимум майка и баща, някъде брат/сестра, а имаше и доста баби.
При нас се оказаха 95 придружаващи + 5 персонал + 32 деца - значи помещението беше за 132-ма.

*Padme*, ръчен миксер забелязах в Немския магазин на Главната. Не съм го разглеждала обаче.

# 132
  • Пловдив
Благодаря jul, но този бъркалките са нещо между гума и пластмаса

# 133
  • На тепето...
Момичета, много ми похвалиха cheers-a в Тракия и искаме да отидем тази вечер, но едни приятели казаха, че вътре се пуши, вярно ли е?

# 134
  • Пловдив
Мед. сестрата и тя ли се кани на подобно мероприятие?
5 госпожи как ги наброихте? Лелки - в групата обикновено е една? Сериозно питам!

От 2 до 4 придружаващи вече ми дойде в повече, меко казано!

........

Ами не сме я мед.сестрата канили, но и двата пъти дойде. 5 госпожи не са, 2 са, но общата бройка е - 2 госпожи+1 леля +директор+мед.сестра = 5  Wink
Какво им е на 2-4 придружаващи? Минимум майка и баща, някъде брат/сестра, а имаше и доста баби.
При нас се оказаха 95 придружаващи + 5 персонал + 32 деца - значи помещението беше за 132-ма.

*Padme*, ръчен миксер забелязах в Немския магазин на Главната. Не съм го разглеждала обаче.
Благодаря за отчета.
Изпитах лек културен шок.

Общи условия

Активация на акаунт