Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 164
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
а къде точно е м-на на Драг на Македония Thinking
Той не е техен магазин но там ги прелагат  Peace
Малко по-нагоре от кръстовището дето е Айсберга Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Ако няма да правиш Тон бонбон, които са лидери в това отношение, но и лидери в скубането на пари, може да пробваш в Смирненски, един детски център по оферта от грабо намерих и останах толкова приятно очарована, само един аниматор в плюс си вземи, че какичката, която ги гледа го играе аниматор, е, то и в тон бонбон е същото - допълнителен аниматор, който да се облече по някакъв начин и да прави купон.
В този център в смирненски имаше нещо, което моята дъщеря помни - дискотека, зала с някаква сцена, лампи и прочие, голям купон се получи, на нас ни е пуснаха въпреки, че не платих 50 лв за нея.
Излезе ми 8 деца и майки и плата, храна, доста напитки и какво ли не за 2 часа под 200 лв. Носих си тортата и питка и едни попсове бонбони.
Ето сайт: http://maraya13.com/Parti-tsentyr.c135
По точно офертата беше нещо от типа: 10 деца, 2 часа, какичка, храна със сокче за 89 лв. Имах колебания за качеството на храната,но те там на място пекат пиците, за разлика от други места, където им я носят и си беше топла и прясна! И отделно консумирахме за 80 лв, нормални са цените, 160-180 лв ми излезе и се чувствах невероятно, детето беше по-доволно, сравнено с 1000 лв за миналия ни р.д и мега излишните неща като шоколадови фондани, пиняти, балони огромни с форма на принцеса, тематични чашки..

Само ще ти кажа, че си изкарала страхотен късмет - там празнувахме нашия РД и никога повече ! Пиците за деца бяха като подметки - незнайно от колко дни. Децата бяха 18, аз също бях купила този ваучер, като си доплатих по редовните цени за останалите, бях платила и дискотека. Първо, пиците - вече споменах, второ - никакво забавление от страна на двете аниматорки - ама НИКАКВО ! Стояха си със скръстени ръце и никаква инициатива. Първия половин час беше добре, но после децата взеха да пощуряват, да излизат от детския център и да тичат из кафето - никой не ги отразяваше, че са извън центъра. Родителите трябваше да си ги наблюдават, а аз го играех пъдар. Отивам в един момент и ги попитах кога точно ще е въпросната дискотека, защото когато отидох да резервирам, ме убеждаваха, че не ставало само с едните аниматори, децата искали разнообразие и трябвало поне и дискотека, ако не и пинята / още 50лв / и рисуване на лицата / х 5лв на дете / , аз склоних само на дискотеката. Та, отговора - Да си поиграели още малко тук и като станело време за яденето, щели да им направят и дискотека  newsm78 . Та един час и нещо никакви игри, никакви забавления от страна на "аниматорките" след което влязоха в дискотеката, никой не си беше ял от храната, по обясними причини. Дискотеката беше надута до дупка музика и до там. Изкарването на тортата - под всякаква критика - нито музика, нищо.... Разочарование от всякъде. Запалиха му веднъж свещичките да ги духне и до там - навсякъде където сме празнували до сега, му ги палят многократно, защото и другите деца искат да духат, забавляват се, тук - не. А да, чистачката започна да мете и мие кафето и да го подготвя за следващите 1 час преди края на нашето тържество и като приключи със салона, застана подпряна на парцала и седи и ни гледа очаквателно - да се разкараме, та да си изчисти и под масата  doh smile3513
В заключение - празнуваме РД по детски центрове от 2-годишна възраст, такова разочарование до сега не сме преживявали. Родителите - гости, бяха на същото мнение, никой от тях няма да повтори моята грешка.

# 107
а къде точно е м-на на Драг на Македония Thinking
Той не е техен магазин но там ги прелагат  Peace
Малко по-нагоре от кръстовището дето е Айсберга Simple Smile
bouquet
Препоръчвам този магазин! При някаква повреда винаги може да се разчита на тях, а и имат хубави модели велосипеди Simple Smile Peace newsm10 newsm39

# 108
  • Пловдив
А велосипедите Драг от какъв размер започват? През пролетта ни предстои покупка на колело или на балансово колело (все още не съм решила) за тригодишно и поне да съм информирана какви варианти има.

# 109
  • Пловдив
http://dragbicycles.com/bg/

Препоръчвам и един магазин за колелета в Кършияка след моста на Герджика.

# 110
да допълня това е сайта на магазина за велосипеди след кръстовището на "Айсберга".
http://www.bg-bike.com/

# 111
  • Пловдив
Отрицателен глас за празнуване на РД в Ескалибур,център Мерилин.Намазаха лицата на децата с водни бои!!!Цялото лице на дъщеря ми все още е обринато.На другите деца също.Нивото като цяло е ниско.По-евтино е,да,но не знам дали си струва.Русата кака със 100 екстеншъна се изживява едновременно като аниматор,водещ и фотограф.Ама съвсем едновременно.Говори по микрофона и снима с апарата.Нищо не е както трябва свършено,няма как при три дейности наведнъж.
Храната беше хубава.Топла и прясна.

# 112
Джей,според мен сте за 16-ка на Драг,Най-добре в магазина и да мери.Аз съм в търсене на ДЦ или ресторант за Завършването на ДГ,ако някой е празнувал някъде и му е харесало,моля за насоки!

# 113
Бюджетен вариант за РД има и в Маккуин 2- екоплекс киното. За делнични дни има по80-90 лв оферти  Peace

# 114
Ние в Тон Бонбон имаме няколко програми за завършване, както и всички детски центрове организират или се опитват да организират завършвания.

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 11:32 от Ерин Брокович

# 115
  • Пловдив
Liliq_Zlatna, за двете ми деца завършването на ДГ (последно миналата година м.май) беше в Санкт Петербург. Според мен е единственото място в града, където могат да се съберат около 30 деца, 5 бр. госпожи, директор, мед.сестри, лелки...., както и средно по 2 до 4 придружаващи на всяко дете. Удобно е също така, защото има добра видимост за всички. Доколкото си спомням, резервирахме още декември. Оттам нататък според желанията и бюджета си наемате програма.

# 116
Къде мога да купя силиконови каишки за ръчни часовници, тип суоч? Дребосът бързо му разказа играта, още преди въпроса "Колко е часа?". Специфично зелено е циферблата и освен с черно и същото зелено, няма да върви.

# 117
  • Пловдив
Мед. сестрата и тя ли се кани на подобно мероприятие?
5 госпожи как ги наброихте? Лелки - в групата обикновено е една? Сериозно питам!

От 2 до 4 придружаващи вече ми дойде в повече, меко казано!

За празнуването на РД изобщо не обичам да си правя експерименти. Винаги съм била очарована от празненствата в Тон Бонбон, в различните центрове. За останалите места на които сме били като гости, предпочитам да не коментирам.

Елфи, това което сте преживели е под всякаква критика. Думи нямам.

Драг продават и в магазина за велосипеди на Руски, на пешеходната пътека срещу Д.Николаев. За сервиз също може да се разчита, момчетата са изключителни професионалисти.

# 118
  • Пловдив
Елфи, това което сте преживели е под всякаква критика. Думи нямам.

Hug И аз не обичам експерименти,но беше поканена голямата ни госпожица.Другият път много внимателно ще наблюдавам с какви боички ги мажат по лицата

# 119
  • Пловдив
И нас ни предстои купуване на колело скоро!
До есента 'караше' 12-ка на Дино с помощни гуми, но и е много малко вече Simple Smile

Насочили сме се към Драг и ви моля за отзиви от хора които имат и на които децата им ВСЕ ОЩЕ карат с помощни гуми! Май ще вземем 18-ка, в момента дребосъчковата е 104-105 см.
Няма ли да е нестабилно с помощни гуми се чудя, тъй като детето все още отказва да пробва без помощни.

Детето е малко за 18-ка и на ръст. Моята с този ръст 10-12 караше. Научи се за 1 ден без помощни, защото имаше колело в правилната категория. Сега на 5 сме минали на 16-ка мисля, баща ми както казах ги изнамира и оправя от морги ние нямаме купено колело, съответно нямаме и проблеми с колело и в това отношение съвет не давам. Но детето си кара, а ако въпроса е за умаляло колело и да се взима отново с помощни, но толкова голямо...не ми се струва удачно.

Това бързане да се вземе по-голямо, за да не се купуват 2-3 детски колела, аз лично не го одобрявам, т.е разбира се, че няма да взема 2-3 колела, ако са по 200+ лв, но всеки си знае - на първото колело се научава и израства бързо, второто колело да го кара около 2 години-3, и вече тогава по-голямо колело.

И познато детенце до 6 години не го биваше с колелото, т.е никакво равновесие, никакво чувство, все на някого колелото караше, за да преценят да му взимат ли, вече има свое колело в точния ръст и се научи бързо.

Портокалче, Аз отдавам и плюса с научаването на дъщеря ми от баланс колелото, нали казват, че точно това е ползата, купих й като беше около 3 от майтойс едно дървено, що бутане беше, после вдигане на крака и овладяване на равновесието и реално на колело с педали тя се качи готова.

Самира, ужасно изживяване! А може вие да не сте извадили късмет всъщност. Нямам повече отзиви, освен тези, които са сложени в грабо, от закупилите ваучери и всички бяха доволни, аз затова го купих. Но и аз писах - от аниматор има нужда да си вземеш допълнително във всеки център, срещу 20-40 лв на час има толкова каки, даже имах визитки на една любима наша, те имат игри и прочие дейности, което е различно от пъдарките каки. Joy

Елфита, направо моя кошмар наяве...както съм супер внимателна какво се случва и както кожата й от нищо става на пъпки, сигурно щях освен да се ядосам и да се разправям. Дано й мине бързо на малката и не си го спомня...моята е толкова злопаметна във всяко отношение, само нещо да не й хареса и повече не желае да стъпва там или да кани дадено детенце, има си характерче  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт