Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 164
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • о`майна лунна нощ е
Аз бих заложила на Лидер за колело. Мъжът ми има тяхно, купувано преди 20-22 години. Още го търкаляме и е без повреди по ходовата част и корпуса.
Имат магазин в основата на моста на Герджика.

Преди 2 години купихме втора употреба и едно 24" за синковеца - отново на Лидер. След три месеца се изтрещя с него в паркирана на улицата кола. Задното й стъкло беше на сол, на колелото нищо му нямаше. Пораженията по дивака бяха поправими и зараснаха с  времето.

# 91
  • Пловдив
Купете си велосипед DRAG!

# 92
  • No Line On The Horizon
Купете си велосипед DRAG!

+1

За мен това са най-качествените български колела.

# 93
  • Пловдив
Български велосипеди, с които карат и национални отбори.
Има бюджетни варианти и за деца, и за възрастни .

# 94
+1 за ДРАГ. Peace
 Нашето го взехме от магазина на бул.Македония.

# 95
Благодаря момичета.  bouquet

# 96
  • Пловдив
Ще ти пратя на лично фейсбука да разгледаш и  баща ми какво сглобява като хоби, ползва рамки от ишлеме на немски колела, които се правят в България ( и уж са само за износ) или рециклирани рамки от морги на холандски колела, които се внасят. Много различни стават от масовото, а и той не ползва нисък клас части или лесно трошливи

# 97
И от мен глас за д-р Арнаудова,много си я обичаме.Драг наистина са хубави колелета,но моето слабо момиче не се научи и отказваше да се качва на него,тежко и идваше и го заряза,след него купих тротинетка и там е по-добре положението.Аз самата карам колело и много исках и тя да се научи,но явно не е за всеки,а и не е задължително.

# 98
  • Пловдив
+1 за DRAG. Нашите вече две колелета са от магазина на бул. "Македония". Когато сменяхме старото с по-голямо, хората предложиха да ни го оценят и да ни го изкупят. Старото колело малкия го кара около 3 години, първо с помощни колелета, след това без - единственото поражение по колелото беше счупен заден калник.

# 99
  • Пловдив
И аз съм с Драг.  Peace

# 100
И нашето е Драг. Само да напомня, че имат магазин и на бул. Руски на пешеходната пътека с Данаил Николаев.
 Peace

# 101
Благодаря момичета. Ще го изпратя да види Драг. bouquet

# 102
Благодаря на отзовалите се за денталната клиника bouquet Малката е на 2г3м, мноооого сме далече от постоянни зъби. Бяхме при д-р Гьозова в Гранда, много е мила, предразположи детето - то за първи път вижда зъболекарски кабинет и много хареса прегледа. Ударът не е бил силен, но все пак видимо е изкривил единия преден зъб навътре. Сега ще наблюдаваме за евентуални промени и ще се надяваме да няма такива..

Да дам отзив за детска кухня Малкия принц - поръчах Мистър Бебе, но по грешка сутринта ни изпратили от другата, явно са на една фирма. Храната беше вкусна, гъста и не твърде кашеста, а с парченца - точно каквото търся. Бих взимала и занапред, но са в много малки разфасовки - 210 грама. От утре чакаме и Мистър Бебе за цялата седмица, ще дам отзив, като събера впечатления.

# 103
И нас ни предстои купуване на колело скоро!
До есента 'караше' 12-ка на Дино с помощни гуми, но и е много малко вече Simple Smile

Насочили сме се към Драг и ви моля за отзиви от хора които имат и на които децата им ВСЕ ОЩЕ карат с помощни гуми! Май ще вземем 18-ка, в момента дребосъчковата е 104-105 см.
Няма ли да е нестабилно с помощни гуми се чудя, тъй като детето все още отказва да пробва без помощни.

# 104
  • Пловдив
а къде точно е м-на на Драг на Македония Thinking

Общи условия

Активация на акаунт