Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Не съм виждала на живо, но защо не "поровиш"в продавалник като вариант - може да има избор. Доста мебели се предлагат.
Ако е удобно пиши ми на лични къде ще се намира новият обект (за хората с раници)  обичам такива места.

# 196
  • Пловдив
Здравейте! Търся голямо корито за къпане на бебе като едно времешните... , дълго и широко. Да сте засичали в някой магазин за домашни потреби?

# 197
http://prikachi.com/images.php?images/622/8606622T.png такива обувки да сте срещали?

# 198
Здравейте, днес ми се развали пералнята. Предложете майстор. Най - вероятно е коментирано, но не успявам да намеря назад в темите.

# 199
  • Пловдив
Здравейте, днес ми се развали пералнята. Предложете майстор. Най - вероятно е коментирано, но не успявам да намеря назад в темите.
088 8788982 -Григор, препоръчвам го!

# 200
  • Пловдив
Точно и аз щях да препоръчам Григор. Simple Smile

# 201
Момичета, имам модел на рокля и сега ми трябва добра шивачка . Моля за препоръки  bouquet

# 202
  • Пловдив
Моля,къде да намеря съвестен невролог за майка ми.Има оплакване от възпален нерв,най-вероятно  Rolling Eyes

# 203
  • Пловдив
Здравейте, къде ще ми препоръчате да купя детски дрешки за подарък за бебе?

# 204
*Padme*, аз много харесвам Angel Baby - освен дрешки имат и страхотни чувалчета за спане и друго спално бельо Peace

# 205
  • о`майна лунна нощ е
Много симпатично магазинче е! +1 и от мен.

# 206
Момичета, имам модел на рокля и сега ми трябва добра шивачка . Моля за препоръки  bouquet

Асеновград - Pk fashion studio ...Шивачката е Пембе Кенан ...прави уникални неща , истински майстор

# 207
Да. Асеновград ми е вариант, но ако има в Пловдив ще бъда благодарна.

# 208
  • Пловдив
ААХ, моя съучиничка по модел си прави при шивачката в блока срещу Тони 2000 на хлебозавода.

Аз съм си правила пола /да, знам, че не е рокля/ при шивачката отстрани на Халите, от нея съм много доволна и винаги я препоръчвам.Всеки път, когато ходя, наистина е затрупана с работа, явно доста хора й се доверяват.

# 209
  • Пловдив
Здравейте, къде ще ми препоръчате да купя детски дрешки за подарък за бебе?
H&M, LC Waikiki  Peace

Общи условия

Активация на акаунт